מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מצבת החלוצים שלנו עלובה. זה טרלול שקאני 9 פותח. במקום מלמד צריך חלוץ ברמה ברצינית. לא מתאים לקבוצה גדולה, אבל עדיין נתן תפוקה שצריך להחליף.

מצבת החלוצים שלנו עלובה. זה טרלול שקאני 9 פותח. במקום מלמד צריך חלוץ ברמה ברצינית. לא מתאים לקבוצה גדולה, אבל עדיין נתן תפוקה שצריך להחליף.
תיאורטית, אתה צודק. אנחנו חייבים חלוצים משמעותיים יותר.
מעשית, איזה ישראלי יכול להיות ריאלי והיית מביא במצב השוק הנוכחי ?

אולי מדמון. אולי יש אפשרות להחזיר את דינדה, אם היפנים יסכימו להשתתף בשכר. כן ידוע כל עניין המיסים.
לא הייתי ממהר עכשיו לוותר ככה על מלמד ללא תחליף אמיתי וכשכבר פחות או יותר הסגל סגור.

אולי מדמון. אולי יש אפשרות להחזיר את דינדה, אם היפנים יסכימו להשתתף בשכר. כן ידוע כל עניין המיסים.
לא הייתי ממהר עכשיו לוותר ככה על מלמד ללא תחליף אמיתי וכשכבר פחות או יותר הסגל סגור.
אסור לוותר על מלמד נקודה, קאני חלוץ זה בדיחה.
שמו את כל הג'יטונים על נובקוביץ והוא כרגע לא חלוץ פותח לכן אני מעריך שמלמד יהיה החלוץ המוביל שלנו החל מהמחזורים הקרובים

אני מבין שבמועדון פחות מעריכים חלוצים שכובשים שערים אבל אני עדיין חושב שאסור לוותר על החלוץ היחיד שיש לו דו ספרתי בעונה כלשהי מבין חמש העונות האחרונות.

נתניה רוצים את מלמד
שיביאו את בילו
החשש שלי הוא שזה יותר "הפרה רוצה להניק יותר משהעגל רוצה לינוק" ולכן אנחנו נדחף לכיוון העברה של מלמד אליהם עם תמורה מועטה, בעיקר כי רוצים להיפטר ממנו וגם כדי שלא יגידו שהעבירו למכבי תל אביב...

החשש שלי הוא שזה יותר "הפרה רוצה להניק יותר משהעגל רוצה לינוק" ולכן אנחנו נדחף לכיוון העברה של מלמד אליהם עם תמורה מועטה, בעיקר כי רוצים להיפטר ממנו וגם כדי שלא יגידו שהעבירו למכבי תל אביב...
ממלמד הם מתים להיפטר מהשניה שהוא הגיע
לדעתי האופי שלו לא בא להם טוב בכלל

גם האופי של סטיוארט לא בא להם בטוב. אולי באופן כללי בכדור הארץ יש משהו לא טוב באופי של חלוצים שמכניסים גולים.

• אהבתי
תגובות: Apoc
בכללי שחקנים עם מספרים לא באים להם בטוב. רק שחקנים עם ארבעה שערים בעונה. בגלל זה הם גם דחפו את סבע לעזיבה ובנו במקומו על נהואל. זה מספיק למחאה מצד הקהל הגרוע שלנו, אבל מה לעשות שיש לנו את ארגוני האוהדים הכי חלשים בליגה, המחאה תהיה אם לא יאפשרו להם להכניס תוף, לא חלילה הירידה במצב המקצועי של הקבוצה

גם האופי של סטיוארט לא בא להם בטוב. אולי באופן כללי בכדור הארץ יש משהו לא טוב באופי של חלוצים שמכניסים גולים.
הם אוהבים חלוצים שיודעים לשחק עם הגב לשער, בכלל הם כנראה מצפים מכל הקבוצה לשחק לכיוון הצד השני.

למיטב זכרוני דין מסיים חוזה בעונה הבאה, כמובן שאם יש אפשרות להביא אותו כבר עכשיו הייתי הולך על זה למרות שזה לא נראה ריאלי, אבל זה משהו לסמן ביומן כבר מעכשיו לעונה הבאה על חשבון מלמד שברור שלא יהיה פה

למיטב זכרוני דין מסיים חוזה בעונה הבאה, כמובן שאם יש אפשרות להביא אותו כבר עכשיו הייתי הולך על זה למרות שזה לא נראה ריאלי, אבל זה משהו לסמן ביומן כבר מעכשיו לעונה הבאה על חשבון מלמד שברור שלא יהיה פה
אם עד סוף החלון הוא לא במכבי תל אביב אתה מתכוון

הם אוהבים חלוצים שיודעים לשחק עם הגב לשער, בכלל הם כנראה מצפים מכל הקבוצה לשחק לכיוון הצד השני.
הם אוהבים חלוצים שעובדים קשה בלחץ על הכדור אבל לא יודעים לכבוש, ובלמים שלכאורה טובים עם הכדור ולא יודעים להגן. ככה כל החלקים בקבוצה משלימים אחד את השני.

במקרה של נובאקוביץ' חיפשו חלוץ שמתאים לשיטה של בכר ושהוא מחפש לאורך כל הקריירה חלוצים כאלה, שחקן שיודע לשחק גב לשער ועוזר לקבוצה בבילד אפ ובלחץ (משהו שהיה חסר פה מאוד מאז שפיירו עזב).

כל הליגה והכדורגל הולך לכיוון הזה של החלוצים כי זה פתרון מעולה במשחק ישיר ועוזר להתגבר על לחץ של יריבה (זלטאנוביץ' בב''ש, החלוצי 9 שבית''ר ניסו להביא, מכבי ת''א בקביעות מביאה חלוצים בסוג הזה, בואטנג של הפועל ת''א גם עושה את זה טוב).

אני מסכים שיכלו להביא פרופיל יותר טוב וגבוה ממנו, גם בהעברה חופשית וגם בשכר שנתנו לו, לא חסר שחקנים חופשיים ואין לי שום בעיה שמביאים שחקנים חופשיים כשנערכים נכון לחלון אבל נראה ששמו את הדגש בעיקר על זה וחיפשו מי הכי טוב בלעשות את זה

חזרה
למעלה