אולי תקבל את כארם ג׳אבר מהם בתמורה.נתניה רוצים את מלמד
שיביאו את בילו
חושב שאצלנו גם יסכימו לזה במציאות שמלמד חלוץ שלישי-רביעי.
אולי תקבל את כארם ג׳אבר מהם בתמורה.נתניה רוצים את מלמד
שיביאו את בילו
תיאורטית, אתה צודק. אנחנו חייבים חלוצים משמעותיים יותר.מצבת החלוצים שלנו עלובה. זה טרלול שקאני 9 פותח. במקום מלמד צריך חלוץ ברמה ברצינית. לא מתאים לקבוצה גדולה, אבל עדיין נתן תפוקה שצריך להחליף.
אסור לוותר על מלמד נקודה, קאני חלוץ זה בדיחה.אולי מדמון. אולי יש אפשרות להחזיר את דינדה, אם היפנים יסכימו להשתתף בשכר. כן ידוע כל עניין המיסים.
לא הייתי ממהר עכשיו לוותר ככה על מלמד ללא תחליף אמיתי וכשכבר פחות או יותר הסגל סגור.
החשש שלי הוא שזה יותר "הפרה רוצה להניק יותר משהעגל רוצה לינוק" ולכן אנחנו נדחף לכיוון העברה של מלמד אליהם עם תמורה מועטה, בעיקר כי רוצים להיפטר ממנו וגם כדי שלא יגידו שהעבירו למכבי תל אביב...נתניה רוצים את מלמד
שיביאו את בילו
ממלמד הם מתים להיפטר מהשניה שהוא הגיעהחשש שלי הוא שזה יותר "הפרה רוצה להניק יותר משהעגל רוצה לינוק" ולכן אנחנו נדחף לכיוון העברה של מלמד אליהם עם תמורה מועטה, בעיקר כי רוצים להיפטר ממנו וגם כדי שלא יגידו שהעבירו למכבי תל אביב...
גם האופי של סטיוארט לא בא להם בטוב. אולי באופן כללי בכדור הארץ יש משהו לא טוב באופי של חלוצים שמכניסים גולים.ממלמד הם מתים להיפטר מהשניה שהוא הגיע
לדעתי האופי שלו לא בא להם טוב בכלל
בכללי שחקנים עם מספרים לא באים להם בטוב. רק שחקנים עם ארבעה שערים בעונה. בגלל זה הם גם דחפו את סבע לעזיבה ובנו במקומו על נהואל. זה מספיק למחאה מצד הקהל הגרוע שלנו, אבל מה לעשות שיש לנו את ארגוני האוהדים הכי חלשים בליגה, המחאה תהיה אם לא יאפשרו להם להכניס תוף, לא חלילה הירידה במצב המקצועי של הקבוצהממלמד הם מתים להיפטר מהשניה שהוא הגיע
אה לא טוב להם שחקנים שלא עושים רעש שהם בספסל?ממלמד הם מתים להיפטר מהשניה שהוא הגיע
מלמד לא עושה רעש? לא יודע.אה לא טוב להם שחקנים שלא עושים רעש שהם בספסל?
הם אוהבים חלוצים שיודעים לשחק עם הגב לשער, בכלל הם כנראה מצפים מכל הקבוצה לשחק לכיוון הצד השני.גם האופי של סטיוארט לא בא להם בטוב. אולי באופן כללי בכדור הארץ יש משהו לא טוב באופי של חלוצים שמכניסים גולים.
אם עד סוף החלון הוא לא במכבי תל אביב אתה מתכווןלמיטב זכרוני דין מסיים חוזה בעונה הבאה, כמובן שאם יש אפשרות להביא אותו כבר עכשיו הייתי הולך על זה למרות שזה לא נראה ריאלי, אבל זה משהו לסמן ביומן כבר מעכשיו לעונה הבאה על חשבון מלמד שברור שלא יהיה פה
הם אוהבים חלוצים שעובדים קשה בלחץ על הכדור אבל לא יודעים לכבוש, ובלמים שלכאורה טובים עם הכדור ולא יודעים להגן. ככה כל החלקים בקבוצה משלימים אחד את השני.הם אוהבים חלוצים שיודעים לשחק עם הגב לשער, בכלל הם כנראה מצפים מכל הקבוצה לשחק לכיוון הצד השני.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!