• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
lemmacantor אמר:
tago064 אמר:
hezildo אמר:
אולי אני בדעת מיעוט, אבל אני לא מתלהב בכלל מירין לוי.
אם בונים עליו בתור שחקן מוביל בקישור, אנחנו נתרסק מהר יותר ממה שחושבים.

כתבתי את דעתי עליו, הוא לא היה בעונה טובה לאחרונה והוא לא שחקן מוכח ואי אפשר לבנות עליו כקשר 6, ירין לוי, אזולאי או רטנר וברוניניו, זה הקישור הכי חלש מבין הגדולות ויתחרה רק עם הקישור של נתניה על מספר 6 בליגה. זה חוסר איזון מטורף עם יותר מדי צעירים ושחקנים בינוניים בקישור, בלי אחד שנותן מספרים

ומאמן שמזמן לא יודע להעמיד קבוצה במגרש בצורה בסיסית.

לא התרשמתי שגם ברק יצחקי יודע להעמיד קבוצה, פשוט יש לו הכי הרבה כישרון בליגה בחלק הקדמי וזה שיחק לו קלף בעונה שעברה. בסופו של דברים אם אתה תעמיד התקפה מפלצתית וכל שאר העמדות סבירות פלוס, כל מאמן אמור להתמודד בליגה הזו על האליפות. בכר קיבל את ב"ש עם כישרון מפוצץ מקדימה שכלל את מליקסון, בוזגלו וברדה וצירף אליהם גם את וואקמה ובן שהר. זה ביי פאר כנראה הייתה ההתקפה הטובה בליגה.

מצד שני אני מסכים שהוא לא מאמן שיודע להוציא יותר מהשחקנים שיש לו ולסחוט אותם ולכן הוא לא היה צריך לאמן פה העונה בדיוק כמו שרפאלוב לא היה צריך גם להמשיך בתפקיד.

hezildo אמר:

אתה לא בדעת מיעוט.
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
ירוק רפואי אמר:
ביתר שעשתה עונה מטורפת ויש לה סגל כמעט מלא, עשתה חיזוק יותר מהר מאיתנו.
למה אצלנו תמיד כל קיץ יש סחבת כזאת?
מעל חצי שנה אתם יודעים מה החוסרים ומה צריך לעשות
למה זה לא עובד כל קיץ מחדש?
הרכש של בית''ר זה רכש "קל".

להביא ליגיונרים כמו וייסמן ויוספי שלא היה להם ביקוש בתוך הליגה ולהביא שחקנים מליגה לאומית כמו שדו, וורקו או שחקן זר מהליגה כמו אנסה זה לא משהו מיוחד.

אם אתה מסתכל על כל שאר הקבוצות הגדולות, היחידה שהביאה זר מבחוץ מלבדנו זה ב''ש עם ז'ואאו ויקטור.

ציינת עובדות נכונות.
מוסיף שבניגוד אלינו, לשאר הגדולות יש גם אירופה על הפרק, כך שמבחינתם סגירת שחקנים מוקדם הרבה יותר קריטית.

אלה תירוצים.
יש פה רשימה של 7 שחקנים לפחות שצריך להיפטר מהם ויש גם שינויים שצריך לעשות, בעמדות שבכלל לא מדברים עליהן.
אנחנו כבר באמצע יולי, השוק לא יחכה לנו. ככל שהזמן עובר כך גם האפשרויות מצטמצמות, גם אם נפתחות מדי פעם אפשרויות חדשות.

כל זאת והכי מדאיג זה שבכלל לא מכוונים לעמדות החשובות שצריך לחזק. בעיניי יש פה ניהול מקצועי לקוי מאוד.

הסיטואציה עם ירין לוי היא loose loose מבחינתנו כי רוב הסיכויים הוא יקרוס אצלנו וגם נניח יתן עונה טובה גם ככה הוא ימכר בקיץ הבא ושוב ניקלע ללופ של הקשר 6.

HaifaWave אמר:
hezildo אמר:

אתה לא בדעת מיעוט.
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
הרכש של בית''ר זה רכש "קל".

להביא ליגיונרים כמו וייסמן ויוספי שלא היה להם ביקוש בתוך הליגה ולהביא שחקנים מליגה לאומית כמו שדו, וורקו או שחקן זר מהליגה כמו אנסה זה לא משהו מיוחד.

אם אתה מסתכל על כל שאר הקבוצות הגדולות, היחידה שהביאה זר מבחוץ מלבדנו זה ב''ש עם ז'ואאו ויקטור.

ציינת עובדות נכונות.
מוסיף שבניגוד אלינו, לשאר הגדולות יש גם אירופה על הפרק, כך שמבחינתם סגירת שחקנים מוקדם הרבה יותר קריטית.

אלה תירוצים.
יש פה רשימה של 7 שחקנים לפחות שצריך להיפטר מהם ויש גם שינויים שצריך לעשות, בעמדות שבכלל לא מדברים עליהן.
אנחנו כבר באמצע יולי, השוק לא יחכה לנו. ככל שהזמן עובר כך גם האפשרויות מצטמצמות, גם אם נפתחות מדי פעם אפשרויות חדשות.

כל זאת והכי מדאיג זה שבכלל לא מכוונים לעמדות החשובות שצריך לחזק. בעיניי יש פה ניהול מקצועי לקוי מאוד.
בחלון הנוכחי אני נוטה פחות להאמין לתקשורת. בן דור לפני חודשיים אמר תקליטו אותי ירמקוב נשאר ב100%. על יאיר מרדכי הם לא ידעו, על השחרור של סברינה הם לא ידעו וכשברוניניו חתם הם בכלל דיברו על אסאדי ועד לפני יומיים הם אמרו שבאלקר ממש עוד רגע חותם.

נשפוט אותם לפי הסגל שיעמוד לרשות בכר בתחילת הליגה.

גם אני לא אופטימי אבל עדיין זה לא זמן לסיכומים.

כובע קש אמר:
הסיטואציה עם ירין לוי היא loose loose מבחינתנו כי רוב הסיכויים הוא יקרוס אצלנו וגם נניח יתן עונה טובה גם ככה הוא ימכר בקיץ הבא ושוב ניקלע ללופ של הקשר 6.

כמו שאני רואה את זה, יש בזה רווח רק באחד משני תרחישים:
1. אם מעלים לו את סעיף השחרור - אם ימכר, נרוויח סכום סביר יותר. אם לא ימכר (בכלל הסעיף או בגלל היכולת), נהנה ממנו לעוד עונה.
2. אם משתמשים בו כפתרון קצר טווח לאסטרטגיה ארוכת טווח (מה שקשה להאמין שהמועדון עושה) - אם תחת מגבלת הזרים, חושבים שעדיף להתפשר עליו כי בעמדות אחרות הישראלים לא מספיק טובים ונדרשים זרים, אז הוא פותר בעיה בבניית הסגל לעונה הקרובה. לצד זאת, נדרש שהמחשבה עליו כפתרון תהיה כחלק מתכנית ארוכת טווח, מי הישראלי שבעונה הבאה יכול יחליף אותו, בין אם אהוד או צעיר אחר ובין אם לגיונר שיחזור. זה, כשלקוות שפאני יחזור, למשל, זו לא תכנית עבודה. זה רלוונטי רק אם יש משהו ממשי שבונים כבר עכשיו לקיץ הבא.

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
hezildo אמר:

אתה לא בדעת מיעוט.
רק מכבי אמר:
ציינת עובדות נכונות.

אלה תירוצים.

בחלון הנוכחי אני נוטה פחות להאמין לתקשורת. בן דור לפני חודשיים אמר תקליטו אותי ירמקוב נשאר ב100%. על יאיר מרדכי הם לא ידעו, על השחרור של סברינה הם לא ידעו וכשברוניניו חתם הם בכלל דיברו על אסאדי ועד לפני יומיים הם אמרו שבאלקר ממש עוד רגע חותם.

נשפוט אותם לפי הסגל שיעמוד לרשות בכר בתחילת הליגה.

גם אני לא אופטימי אבל עדיין זה לא זמן לסיכומים.

זה, אגב, ממש לזכות המועדון.
אחרי עונה עמוסת הדלפות, נדמה שלפחות כרגע, יש שקט ושומרים על הדברים בפנים.

כמובן שזה לא פותר אותם מלעשות את הבנייה בפועל כמו שצריך.
בהקשר הזה, מזכיר שאנחנו מתקרבים מאד (6 ימים) ל-9 הימים שבהם אין החתמות. יומיים אח״כ, כבר יש את הדרבי בטוטו.

אני נניח חושב שגולדשטיין הוא מהכתבים הטובים והאמינים שלנו והביא לא מעט ידיעות בשנים האחרונות אבל מוזמנים לקרוא את הכתבה שלו מהיום.

זה כתבה שעולה כבר שבוע ברצף בערך עם שינויים מינוריים.

מה קורה עם שואו נמצא בארץ בכלל?
ומה עם כל השחקנים שלא בתוכניות?
יש המון שחקנים שחייב להתחיל למצוא להם קבוצות

כובע קש אמר:

גם אם רטנר או שטיינמן יתנו עונה טובה הם יתקדמו זה לא משנה.
ככה זה שהצעירים שלך מוכשרים ברמות.
הבעיה היא שאין בניגוד לעבר את הלגיונרים בני 25-30 שאתה יכול להחזיר לארץ.
מכאן אתה תלוי רק בזרים כדי לבנות המשכיות

Hulk אמר:
כובע קש אמר:

גם אם רטנר או שטיינמן יתנו עונה טובה הם יתקדמו זה לא משנה.
ככה זה שהצעירים שלך מוכשרים ברמות.
הבעיה היא שאין בניגוד לעבר את הלגיונרים בני 25-30 שאתה יכול להחזיר לארץ.
מכאן אתה תלוי רק בזרים כדי לבנות המשכיות

אולי נטע יסכים לחזור עד אז.

בסוף ספטמבר כולנו נשמע פה איך הפציעה של פיינגזיכט שיבשה להם את כל התכניות לקיץ. אל דאגה.

HaifaWave אמר:
בסוף ספטמבר כולנו נשמע פה איך הפציעה של פיינגזיכט שיבשה להם את כל התכניות לקיץ. אל דאגה.

פעם חיכיתי לחלון העברות הזה של הקיץ, גם אם היינו נופלים עם השחקנים זה היה מעניין והיה למה לחכות, בשנים האחרונות גם את זה אין

יודעי דבר בכדורגל אוסטרי אמרו לי שיש לו אופי פח ויש לו נטיה לטעויות. בנוי טוב פיזית ויכול גם לשחק כמגן.
באדמירה היה מצוין ובשטורם התעסק בשטויות לא מעט.

lemmacantor אמר:
יודעי דבר בכדורגל אוסטרי אמרו לי שיש לו אופי פח ויש לו נטיה לטעויות. בנוי טוב פיזית ויכול גם לשחק כמגן.
גם יש כתבה באוסטריה שאומרת שהודיעו לו שהוא לא בתכניות ואפילו מנעו ממנו (ושני שחקנים נוספים להתאמן) עד שהאיגוד שם התערב והחזירו אותו להתאמן.

KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:
גם יש כתבה באוסטריה שאומרת שהודיעו לו שהוא לא בתכניות ואפילו מנעו ממנו (ושני שחקנים נוספים להתאמן) עד שהאיגוד שם התערב והחזירו אותו להתאמן.

שיחק לא מעט משחקים יחסית לגיל, נשמע שהייתה לו עונה לא טובה, אבל לא פוסל אותו, נראה שיביאו שחקן בפרופיל יותר נמוך

tago064 אמר:
KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:

שיחק לא מעט משחקים יחסית לגיל, נשמע שהייתה לו עונה לא טובה, אבל לא פוסל אותו, נראה שיביאו שחקן בפרופיל יותר נמוך
הוא בשנה שעברה לקח אליפות שם ושיחק כמעט 3,000 דק' ושנה שעברה הם סיימו במקום שני והוא שותף בעיקר בליגה האירופית (שיחק 90 דק' בכל המשחקים), בליגה שיחק קצת פחות ולקראת סוף העונה איבד ממעמדו.

זה פרופיל יחסית גבוה, בטח שמדובר בשחקן בגיל 25 שלא עבר פציעה כלשהי.

KevinDurant אמר:
tago064 אמר:
KevinDurant אמר:

הוא בשנה שעברה לקח אליפות שם ושיחק כמעט 3,000 דק' ושנה שעברה הם סיימו במקום שני והוא שותף בעיקר בליגה האירופית (שיחק 90 דק' בכל המשחקים), בליגה שיחק קצת פחות ולקראת סוף העונה איבד ממעמדו.

זה פרופיל יחסית גבוה, בטח שמדובר בשחקן בגיל 25 שלא עבר פציעה כלשהי.

לכן כתבתי, זה לא פרופיל שהגיע לכאן בשנים האחרונות, אז להערכתי יגיע פרופיל נמוך יותר

חזרה
למעלה