• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
tago064 אמר:
KevinDurant אמר:
tago064 אמר:
שיחק לא מעט משחקים יחסית לגיל, נשמע שהייתה לו עונה לא טובה, אבל לא פוסל אותו, נראה שיביאו שחקן בפרופיל יותר נמוך
הוא בשנה שעברה לקח אליפות שם ושיחק כמעט 3,000 דק' ושנה שעברה הם סיימו במקום שני והוא שותף בעיקר בליגה האירופית (שיחק 90 דק' בכל המשחקים), בליגה שיחק קצת פחות ולקראת סוף העונה איבד ממעמדו.

זה פרופיל יחסית גבוה, בטח שמדובר בשחקן בגיל 25 שלא עבר פציעה כלשהי.

לכן כתבתי, זה לא פרופיל שהגיע לכאן בשנים האחרונות, אז להערכתי יגיע פרופיל נמוך יותר
אה.

חשבתי שאתה מתכוון שהוא מועמד בפרופיל נמוך

וואלה מבואס בשביל ענאן אבל מבסוט שההנהלה הזאת לא תראה כסף שיתעוררו על החיים שלהם כבר

DelPiero אמר:
וואלה מבואס בשביל ענאן אבל מבסוט שההנהלה הזאת לא תראה כסף שיתעוררו על החיים שלהם כבר

בינתיים עם המכירות של עיסאת וירמקוב הם יראו רק 20 מיליון שקל. מסכנים.

Apoc אמר:
DelPiero אמר:

בינתיים עם המכירות של עיסאת וירמקוב הם יראו רק 20 מיליון שקל. מסכנים.

כל הפסד שלהם הוא השמחה שלי כרגע

קבוצה יותר שבורה משנה שעברה
נראה איך יגמר החלון הזה בינתיים נראה ממש לא טוב

greenguy אמר:
קבוצה יותר שבורה משנה שעברה
נראה איך יגמר החלון הזה בינתיים נראה ממש לא טוב

איך אתה מצפה שהוא ייגמר? יבואו עוד 2-3 זרים שבורים שאף אחד לא רצה, אולי אפילו באמצע חודש ספטמבר והעונה תהיה כמו עונה קודמץ, רק שהפעם תהיה לנו תחרות על "ההישג העונתי" כניסה לפלייאוף העליון

NOSFERATU ZODD אמר:
עוד מעט ייגמר המונדיאל ויחפשו תירוץ חדש למה לא מביאים שחקנים.

יגידו שקבוצות נופלות מהמפעלים האירופיים ומשחררות שחקנים, אז נחכה עד אמצע ספטמבר, גם ככה יש פגרת נבחרות ארוכה של שלושה שבועות

אני לא מבין למה אתם לחוצים.
יש לנו סגל נפלא של חבורת צעירים מכושרים - רטנר, גרימברג, מרדכי, שטייפמן, אלעד אמיר (בכושר שיא), פיינגזיכט (בריא כמו שור)...
מעל כל אלה הבאנו את שרי הברזילאי - ברוניניו (שגם את השם שלו התקשורת החיפאית העילגת מצליחה לעוות).
אל תשכחו את צמד הסילונים בכנפיים חורה את בנסון שהולכים לבלבל כל מגן בליגה.

האימפריה חוזרת!

הדבר הכי גרוע זה לא שמנהלים אותנו מטומטמים אלא שמנהלים אותנו חסרי אונים.

נכון שאצל כל הקבוצות בליגה המצב די תקוע מבחינת זרים אבל ציפיתי שעד כה נעשה יותר מהלכים החלון, במיוחד בעמדת הבלם נניח שכבר מזמן היה ברור שצריך.

HaifaWave אמר:
הדבר הכי גרוע זה לא שמנהלים אותנו מטומטמים אלא שמנהלים אותנו חסרי אונים.
חבר שלי קורא להם טיפשים חרוצים.

ב"ש ובית"ר רצו בעונה שעברה לאליפות והם לא נחלשו, בכלל בב"ש אני שומע כבר שנתיים ששני הזרים עוזבים וזו כבר עונה שנייה שמצליחים להשאיר אותם, רק אצלנו כל שחקן שטיפה נותן משחקים טובים ישר משחררים ואין אפשרות להשאיר. בית"ר מחזיקים כנראה בסגל הישראלי הכי טוב בליגה וצירפו את וייסמן ויוספי שיוסיפו להם הרבה עומק, כל זר שהם יביאו יהיה רק בונוס. ואת זה מעמיד ברק אברמוב ולא יענקל'ה שחר הגדול.

זה לא אמור לעניין אותי שמכבי תל אביב לדוגמא מתנהלים גרוע וגם הפועל תל אביב לא ממש עושה מהלכים. מכיוון שהראשונים תמיד בסופו של דבר יהיו שם כי הם יעשו את המהלכים הנכונים בינואר, והאדומים רק עלו ליגה בעונה שעברה.

אבל מאיתנו? חוץ מפולחן אישיות לנשיא הכל יכול בתקשורת לא ממש נשאר הרבה, אלא בעיקר אוהדים שממשיכים לקנות מנויים ולהכניס כסף לקופת המועדון

tago064 אמר:
ב"ש ובית"ר רצו בעונה שעברה לאליפות והם לא נחלשו, בכלל בב"ש אני שומע כבר שנתיים ששני הזרים עוזבים וזו כבר עונה שנייה שמצליחים להשאיר אותם, רק אצלנו כל שחקן שטיפה נותן משחקים טובים ישר משחררים ואין אפשרות להשאיר. בית"ר מחזיקים כנראה בסגל הישראלי הכי טוב בליגה וצירפו את וייסמן ויוספי שיוסיפו להם הרבה עומק, כל זר שהם יביאו יהיה רק בונוס. ואת זה מעמיד ברק אברמוב ולא יענקל'ה שחר הגדול.

זה לא אמור לעניין אותי שמכבי תל אביב לדוגמא מתנהלים גרוע וגם הפועל תל אביב לא ממש עושה מהלכים. מכיוון שהראשונים תמיד בסופו של דבר יהיו שם כי הם יעשו את המהלכים הנכונים בינואר, והאדומים רק עלו ליגה בעונה שעברה.

אבל מאיתנו? חוץ מפולחן אישיות לנשיא הכל יכול בתקשורת לא ממש נשאר הרבה, אלא בעיקר אוהדים שממשיכים לקנות מנויים ולהכניס כסף לקופת המועדון
מה זה "מתנהלים גרוע"

אם כל הקבוצות הגדולות מחפשות זרים ומתקשות להביא זרים, כנראה שיש קושי מסוים להביא זרים.

לב''ש יש "רק" 6 זרים, מכבי ת''א הביאו פחות שחקני רכש ממך שגם הם היו בעונה לא טובה וגם רוצה לעשות שינויים עם זרים ולדעתי חסר שם 3-4 זרים.

אנחנו מחפשים לצרף רק זרים (למעט הסיפור של גלזר) ובגלל זה נראה שקצת יותר תקוע אצלנו.

‏תתכוננו לכתבות פדראו נותן חומר למחשבה, פדראו מרשים באימונים, פדראו מראה סימנים חיוביים

Shocking4U אמר:
‏תתכוננו לכתבות פדראו נותן חומר למחשבה, פדראו מרשים באימונים, פדראו מראה סימנים חיוביים

אין לי ספק שהוא ישאר בסוף

חזרה
למעלה