MH13 TILL I DIE
אלוף המדינה
אני מאוד מקווה לראות שהם מחכים לאחרי תשעה באב בשביל להודיע על כמה החתמות סגורות... אבל על מי אני עובד???
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:הסיפור של גביע הטוטו באמת לא מעניין אותי, זה משחקי אימון ולא מעבר.ברק.י אמר:כמעט רשמית - עולים לדרבי בגביע הטוטו כששחקני הרכש היחידים שהביאו הם מרדכי וברוניניו. אנחנו נכנסים לתשעת הימים, עד ה-24.7, ויום למחרת יש משחק ראשון לעונה.
הסגל צריך להיות מוכן לליגה ולא לגביע הטוטו.
חודש זה מספיק זמן להיכנס לענייניםברק.י אמר:KevinDurant אמר:הסיפור של גביע הטוטו באמת לא מעניין אותי, זה משחקי אימון ולא מעבר.ברק.י אמר:כמעט רשמית - עולים לדרבי בגביע הטוטו כששחקני הרכש היחידים שהביאו הם מרדכי וברוניניו. אנחנו נכנסים לתשעת הימים, עד ה-24.7, ויום למחרת יש משחק ראשון לעונה.
השאלה היא איך הסגל יהיה מוכן לליגה אם הוא לא חלק מהקבוצה באימונים ומשחקי האימון לפני. בין סיום 9 הימים ללחגה יש קצת פחות מחודש להחתמות, להשתלבות (בארץ ובמועדון), לעבודת האימון הטקטית ואולי גם לחזרה לכושר של שחקני רכש מסוימים.
KevinDurant אמר:חודש זה מספיק זמן להיכנס לענייניםברק.י אמר:KevinDurant אמר:הסיפור של גביע הטוטו באמת לא מעניין אותי, זה משחקי אימון ולא מעבר.
השאלה היא איך הסגל יהיה מוכן לליגה אם הוא לא חלק מהקבוצה באימונים ומשחקי האימון לפני. בין סיום 9 הימים ללחגה יש קצת פחות מחודש להחתמות, להשתלבות (בארץ ובמועדון), לעבודת האימון הטקטית ואולי גם לחזרה לכושר של שחקני רכש מסוימים.
lemmacantor אמר:https://x.com/sachatavolieri/status/2077405672623202753
KevinDurant אמר:לפי שלמה וייס:
"ליאור רפאלוב ערך שיחות אישיות עם מנואל שואו, פיטר אגבה, טריבנטה סטיוארט, דניאל גולאני, גוני נאור ודולב חזיזה, והודיע להם רשמית כי הם אינם בתוכניות המקצועיות של מכבי חיפה לעונה הבאה וכי הם רשאים לחפש קבוצה חדשה."
כמה גרוע גולאני שאין אף מגן שמאלי טבעי בסגל ועדיין הודיעו לו שהוא לא בתכניות?
אני רואה עכשיו שזה תדרוך שיצא בכל האתרים.
לפי התדרוך הזה בנוסף לנהואל ושואו, גם אגבה וסטיוארט משוחררים ולא ימשיכו.
פדראו לא בהודעה ונראה שהוא כן ימשיך
גם בינואר כל כך רצו להחזיר אותו. החלטה מוזרה להודיע לו שהוא לא בתכניות שאין אף מגן שמאלי בסגל, תמוהכובע קש אמר:KevinDurant אמר:לפי שלמה וייס:
"ליאור רפאלוב ערך שיחות אישיות עם מנואל שואו, פיטר אגבה, טריבנטה סטיוארט, דניאל גולאני, גוני נאור ודולב חזיזה, והודיע להם רשמית כי הם אינם בתוכניות המקצועיות של מכבי חיפה לעונה הבאה וכי הם רשאים לחפש קבוצה חדשה."
כמה גרוע גולאני שאין אף מגן שמאלי טבעי בסגל ועדיין הודיעו לו שהוא לא בתכניות?
אני רואה עכשיו שזה תדרוך שיצא בכל האתרים.
לפי התדרוך הזה בנוסף לנהואל ושואו, גם אגבה וסטיוארט משוחררים ולא ימשיכו.
פדראו לא בהודעה ונראה שהוא כן ימשיך
גולאני לא מספיק טוב להיות מגן פותח אבל הוא בטוח יותר טוב מגולדברג/סייף. החלטה מוזרה.
גם אם יביאו מגן שמאלי להרכב אנחנו צריכים מישהו שישמש כגיבוי
מפה לשם, העסקה תיפול על פערים כספיים, הוא יחתום בב"ש ונישאר עם הכיוף בידירוק רפואי אמר:גולדשטיין מדווח שגלזר על סף סיכום
יגאל עושה לכל הכתבים החסרי מושג שלנו בית ספר, בראשם בן דור החסר מושג ומוח
Shocking4U אמר:https://www.transfermarkt.com/maurice-malone/profil/spieler/405568
שם מלפפון חדש על פי יגאל גולדשטיין
רוב הישראלים נתנו בליגה האוסטרית מספרים יותר טובים ממנו כולל בריבו, וייסמן, אליאל פרץ ואפילו דור חוגיNOSFERATU ZODD אמר:וייסמן נתן שנה שעברה באותה ליגה יותר גולים מהחלוץ הזה.
על פניו לא נראה משהו.