• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה אמנם לא שם עם רקורד מפוצץ אבל מצד שני עברו פה שמות של אלוהים ישמור.
יחסית זה רכש בסדר בהתחשב במיוחד בגיל הצעיר והאפשרות לשיפור.

רזומה כזה גרוע של שחקנים לא היו אפילו בעשור השחור.
מכבי חיפה ממשיכים לשבור שיאים שליליים.
נותר לקוות שזה לא יתבטא גם על הדשא (כן בטח)

אני ממש מקווה שישקיעו הרבה ויביאו שחקן כמה שיותר מוכח לעמדת הקיצוני. זה קריטי יותר מבלם.
ובלי קשר הייתי משחרר את בנסון ומביא קשר 6 ברמה אבל זה כנראה יקרה רק בינואר אחרי שהם יבינו בספטמבר שלקבוצה אין מרכז שדה.

מבחינת נתונים, הוא מזכיר את באלקר שהם מאוד רצו. חיפשו פרופיל נתונים דומה.

נקודה חשובה לגביו היא שהוא שיחק הרבה כמגן ימני(לעתים מתוך אילוץ) לדעתי גם לזה יש חשיבות. היכולת לשחק כבלם בשלישיית בלמים/מגן במידת הצורך.

מגיע אחרי עונה של 37 משחקים (34 בהרכב) - מתוך 46. רמת כשירות טובה(למרות שסבל בעבר ממספר פציעות. בעיקר בירך האחורי).

https://twitter.com/i/status/2079871936536957232

שרי בא לעזרת חברים? כבר בלם סורינמי שני שהוא "ממליץ" עליו הקיץ

מתפרעים הקיץ הזה עם סכומי העברה
לא אוהב את ההחתמות האלה, הפרופילים הם כמו של קבוצות אמצע טבלה
שום שחקן שיקח את הקבוצה על עצמו, זרים עם משכורות יחסית זולות
אין כאן שום שחקן שאני יכול להגיד עליו וואו, יש לי ציפיות גדולות ממנו

בונים הרכב סבבה כל עוד הציפיות הן למקום 3-4 שזה מה שנראה

הלוואי והרכישות יצליחו בינגו וברור לי שקשה להביא לארץ אבל בחייאת אל תבואו לי אחר כך במשקעים מלא כסף או יענקלה דוחף את היד עמוק לכיס
סגל בינוני לקבוצה בינונית שלא יהיה שונה בהרבה משנה שעברה. אולי טיפה יותר מאוזן אבל בואו נראה מה בכר מוציא מזה

Shocking4U אמר:

איך ימליץ? הוא לא מכיר אותו בכלל. לא שיחקו ביחד

מתלבט בין זה שמרגיש שסק מיצה פה לזה שכל הבלמים שהשם שלהם עלה לא מתקרבים אפילו לרמה או לפרופיל שלו וזה די מביך שבמקום אחד הבלמים הטופ שהיו בישראל הם מביאים זרים כאלה.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

איך ימליץ? הוא לא מכיר אותו בכלל. לא שיחקו ביחד
בגלל זה המרכאות. הם לא שיחקו יחד באף מסגרת קבוצתית או נבחרת. אבל הוא סורינאמי אז התקשורת (או המועדון) ממציאים ששרי המליץ עליו

הזלזול של אנשים פה בקבוצות מהליגה השלישית באנגליה מצחיק אותי בהתחשב בזה שזו ליגה יותר חזקה מהליגה פה, הרבה יותר דורשת (משחקים 46 משחקים) ושקשה להוציא מהליגה הזאת שחקנים לליגה כמו אצלנו כי הם משחקים באנגליה

החיבור של מכבי חיפה ודינמו קייב בא לי אחרת העונה, הבלם הוא אח הקטן של ג'וסטין לונוויק, הפלופ הבלתי נגמר של דינמו קייב.

Apoc אמר:
ברק.י אמר:
ברק רום פרסם (ונראה שמחק) שם של בלם שלטענתו לקראת סגירה. מתכתב עם דברים שנכתבו בכל מיני מקומות (בלם מהליגה הצרפתית השנייה) ושולל אחרים (ברזילאי).

אם ראית שהוא פרסם לפני שמחק אז אתה יודע על מי מדובר?

כן, לא כתבתי למקרה שזה הודלף והעבירו לו מסר שישמור את זה לעצמו כרגע כדי שהעסקה לא תיפול.

בכל מקרה, זה לא השחקן שמדווחים עליו עכשיו. השם שהוא פרסם היה נראה בפרופיל יותר גבוה.

אני אכתוב כאן משהו לא פופולרי, אבל אי השתתפות באירופה היא מכה כלכלית למועדון (שלב בתים לקונפרנס שווה כלכלית לבערך 20 או 25 אחוז מהתקציב). יכול להיות שבגלל זה יחסית ברוב ההחתמות לא משלמים דמי העברה (או שפשוט עושים הרבה שינויים וזה יקר).

ועדיין, אם רוצים להתחיל לבנות פה משהו העונה הזו חייב להביא שחקן כנף ימין ברמה (לדעתי גם 6 ברמה), אחרת אפשר לוותר על כל מה שעשו עד עכשיו ולהישאר עם נסגל של השנה שעברה.

KevinDurant אמר:
הזלזול של אנשים פה בקבוצות מהליגה השלישית באנגליה מצחיק אותי בהתחשב בזה שזו ליגה יותר חזקה מהליגה פה, הרבה יותר דורשת (משחקים 46 משחקים) ושקשה להוציא מהליגה הזאת שחקנים לליגה כמו אצלנו כי הם משחקים באנגליה
היה לי בלם ששיחק (אמנם פחות בעונה האחרונה שלו שם) באחת הקבוצות המובילות בבלגיה, אתה באמת לא מבין למה אנשים חושבים שאפשר להביא בלם בפרופיל יותר גבוה מליגה שלישית באנגליה? ולא אומר את זה כדי לבטל את הליגה השלישית באנגליה.

חוץ מזה שגם מבחינת התאמה לסגנון כדורגל אז הסגנון של הליגה השלישית והצ׳מפיונשיפ באנגליה לכדורגל הישראלי שזה ליגות שהרבה יותר מתבססות על פיזיות וכדורים ארוכים לעומת הכדורגל הישראלי שבדרך כלל דורש יותר מהירות ושחקנים טכנים.

לא סתם שחקנים כמו סק ופלאניץ הצליחו פה.

כל הזמן מדברים על זה שאין ישראלים, השינוי צריך לבוא מאיכות השחקנים הזרים. עוד מוקדם להספיד אבל הייתי מצפה שהזרים שמגיעים יהיו בפרופיל יותר גבוה ויוכלו לעשות את השינוי אם באמת אי אפשר להביא איכות ישראלית וזה לא נראה שזה המצב.

HaifaWave אמר:
אני אכתוב כאן משהו לא פופולרי, אבל אי השתתפות באירופה היא מכה כלכלית למועדון (שלב בתים לקונפרנס שווה כלכלית לבערך 20 או 25 אחוז מהתקציב). יכול להיות שבגלל זה יחסית ברוב ההחתמות לא משלמים דמי העברה (או שפשוט עושים הרבה שינויים וזה יקר).

ועדיין, אם רוצים להתחיל לבנות פה משהו העונה הזו חייב להביא שחקן כנף ימין ברמה (לדעתי גם 6 ברמה), אחרת אפשר לוותר על כל מה שעשו עד עכשיו ולהישאר עם נסגל של השנה שעברה.

בעונה של מוקדמות האלופות הם גם לא רצו לשלם על מי שצריך. תירוץ תמיד אפשר למצוא ושחר מלך בדברים האלה. למה לא. ולא לשכוח לפרסם שהתקציב 200 מיליארד דולר.

חזרה
למעלה