ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:שרי בא לעזרת חברים? כבר בלם סורינמי שני שהוא "ממליץ" עליו הקיץ
בגלל זה המרכאות. הם לא שיחקו יחד באף מסגרת קבוצתית או נבחרת. אבל הוא סורינאמי אז התקשורת (או המועדון) ממציאים ששרי המליץ עליורק מכבי אמר:Shocking4U אמר:שרי בא לעזרת חברים? כבר בלם סורינמי שני שהוא "ממליץ" עליו הקיץ
איך ימליץ? הוא לא מכיר אותו בכלל. לא שיחקו ביחד
Apoc אמר:ברק.י אמר:ברק רום פרסם (ונראה שמחק) שם של בלם שלטענתו לקראת סגירה. מתכתב עם דברים שנכתבו בכל מיני מקומות (בלם מהליגה הצרפתית השנייה) ושולל אחרים (ברזילאי).
אם ראית שהוא פרסם לפני שמחק אז אתה יודע על מי מדובר?
היה לי בלם ששיחק (אמנם פחות בעונה האחרונה שלו שם) באחת הקבוצות המובילות בבלגיה, אתה באמת לא מבין למה אנשים חושבים שאפשר להביא בלם בפרופיל יותר גבוה מליגה שלישית באנגליה? ולא אומר את זה כדי לבטל את הליגה השלישית באנגליה.KevinDurant אמר:הזלזול של אנשים פה בקבוצות מהליגה השלישית באנגליה מצחיק אותי בהתחשב בזה שזו ליגה יותר חזקה מהליגה פה, הרבה יותר דורשת (משחקים 46 משחקים) ושקשה להוציא מהליגה הזאת שחקנים לליגה כמו אצלנו כי הם משחקים באנגליה
Kandaurov אמר:https://twitter.com/AssafHayEden/status/2079871936536957232?s=20

HaifaWave אמר:אני אכתוב כאן משהו לא פופולרי, אבל אי השתתפות באירופה היא מכה כלכלית למועדון (שלב בתים לקונפרנס שווה כלכלית לבערך 20 או 25 אחוז מהתקציב). יכול להיות שבגלל זה יחסית ברוב ההחתמות לא משלמים דמי העברה (או שפשוט עושים הרבה שינויים וזה יקר).
ועדיין, אם רוצים להתחיל לבנות פה משהו העונה הזו חייב להביא שחקן כנף ימין ברמה (לדעתי גם 6 ברמה), אחרת אפשר לוותר על כל מה שעשו עד עכשיו ולהישאר עם נסגל של השנה שעברה.