benrey
מכונת תארים
הגיע כל כך הרבה כסף ב3 שנים האחרונות שעוד 3-4 מליון לא אמור לשנות.ירוק רפואי אמר:אם ירמקוב נמכר ומגיע גלזר זה בסדר מבחינתי, בתנאי שהכסף הזה יביאו שחקנים שישדרגו אותנו במיוחד בהתקפה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הגיע כל כך הרבה כסף ב3 שנים האחרונות שעוד 3-4 מליון לא אמור לשנות.ירוק רפואי אמר:אם ירמקוב נמכר ומגיע גלזר זה בסדר מבחינתי, בתנאי שהכסף הזה יביאו שחקנים שישדרגו אותנו במיוחד בהתקפה
גם יצא הרבה כסף בשנים האחרונות.benrey אמר:הגיע כל כך הרבה כסף ב3 שנים האחרונות שעוד 3-4 מליון לא אמור לשנות.ירוק רפואי אמר:אם ירמקוב נמכר ומגיע גלזר זה בסדר מבחינתי, בתנאי שהכסף הזה יביאו שחקנים שישדרגו אותנו במיוחד בהתקפה
במכבי חיפה אין שום קורלציה בין הכסף שנכנס לכסף שיוצאירוק רפואי אמר:אם ירמקוב נמכר ומגיע גלזר זה בסדר מבחינתי, בתנאי שהכסף הזה יביאו שחקנים שישדרגו אותנו במיוחד בהתקפה
אם תעשה מאזן מעונת ליגת האלופות, כל שנה הם יצאו בפלוס גדול מאוד, למרות שבזבזו כספים על שטויות.KevinDurant אמר:גם יצא הרבה כסף בשנים האחרונות.benrey אמר:הגיע כל כך הרבה כסף ב3 שנים האחרונות שעוד 3-4 מליון לא אמור לשנות.ירוק רפואי אמר:אם ירמקוב נמכר ומגיע גלזר זה בסדר מבחינתי, בתנאי שהכסף הזה יביאו שחקנים שישדרגו אותנו במיוחד בהתקפה
אני לא בא לסנגר על המועדון אבל בראייה עתידית וניהולית זה מהלך שצריך ללכת עליו.
לכאורה יש לו חוזה לעונה אחת, קיבל הצעה טובה מבחינת שכר מקבוצה אחרת שמשלמת סכום גבוה מאוד.benrey אמר:אם תעשה מאזן מעונת ליגת האלופות, כל שנה הם יצאו בפלוס גדול מאוד, למרות שבזבזו כספים על שטויות.KevinDurant אמר:גם יצא הרבה כסף בשנים האחרונות.benrey אמר:הגיע כל כך הרבה כסף ב3 שנים האחרונות שעוד 3-4 מליון לא אמור לשנות.
שוער יהודי צעיר בלי סעיף שחרור, אחת הפגיעות היחידות בשנים האחרונות, אם לא תלחם עליו אז על מי?
KevinDurant אמר:לכאורה יש לו חוזה לעונה אחת, קיבל הצעה טובה מבחינת שכר מקבוצה אחרת שמשלמת סכום גבוה מאוד.benrey אמר:אם תעשה מאזן מעונת ליגת האלופות, כל שנה הם יצאו בפלוס גדול מאוד, למרות שבזבזו כספים על שטויות.KevinDurant אמר:גם יצא הרבה כסף בשנים האחרונות.
שוער יהודי צעיר בלי סעיף שחרור, אחת הפגיעות היחידות בשנים האחרונות, אם לא תלחם עליו אז על מי?
אני מעדיף ליזום מהלך כזה כמו מכירה של ירמקוב בזמן שנוח לי, שיש לי מחליף ראוי ביד (גלזר), מאשר שהוא פתאום יקבל הצעה בסוף החלון או בינואר ואני נשאר בלי כלום ביד וצריך לאלתר פה.
benrey אמר:גלזר שוער בירידה, עבר פציעות ושנה שעברה בקושי שיחק.
מוסיף לזה שהיה חתום פה 5 שנים ( אמנם בגיל צעיר ) ובלשון המעטה לא הרשים ולא עמד בלחץ מהקהל.
צריך להלחם על ירמקוב ואם לא הולך אז להביא זר, הייתי מהמר על האוקראייני מהנוער לפני גלזר.
ירוק רפואי אמר:הקיץ הזה פוטנציאל להכנסות של 10 מיליון יורו ממכירות שחקנים.
חליאלי - 3-4
ירמקוב - 3-4
עיסאת 2-2.5
סטיוארט - 1-1.5
ושוב ברור שזה לא מבטיח לנו רכש בסכום הזה.
אבל אפשר וצריך לשאוף לשחקנים ברמה גבוהה מאוד!
מיענקלך אין לי ציפיות, אולי אולי ליאור יקבל ביצים וקצת מוח.
Nirgreen אמר:ירמקוב דוחף לעבור לשם רק בגלל השכר מידיעה.
אם היו מציעים לו למשל 450/500 הוא נשאר פה.
tago064 אמר:שוב ההתנהלות המטומטמת והקמצנית הזאת בשדרוג שחקנים חוזר על עצמו: כבר יהיה יותר זול לשדרג את החוזה של ירמקוב מאשר להביא את גלזר בשכר יותר יקר וגם דמי העברה. גם נדב זמיר הוא אופציה יקרה יותר. אגב לפי מה שקראתי בכלל לא הציעו לו שדרוג בחוזה מעבר ל-200 אלף של תחילת העונה.
בנוסף לכך אני מתבאס שהכסף הזה נכנס השנה שוב ליענקל׳ך ולא לבעלים נורמלי שהיה מחזק את הקבוצה בשחקנים מדרגה יותר גבוהה.
HaifaWave אמר:Nirgreen אמר:ירמקוב דוחף לעבור לשם רק בגלל השכר מידיעה.
אם היו מציעים לו למשל 450/500 הוא נשאר פה.
כנראה שלא מציעים לו את זה כי רוצים למכור אותו האידיוטים.
DelPiero אמר:למה לא נותנים לירמקוג מה שמגיע לו ?