• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ירוק רפואי אמר:
אם ירמקוב נמכר ומגיע גלזר זה בסדר מבחינתי, בתנאי שהכסף הזה יביאו שחקנים שישדרגו אותנו במיוחד בהתקפה
הגיע כל כך הרבה כסף ב3 שנים האחרונות שעוד 3-4 מליון לא אמור לשנות.

benrey אמר:
ירוק רפואי אמר:
אם ירמקוב נמכר ומגיע גלזר זה בסדר מבחינתי, בתנאי שהכסף הזה יביאו שחקנים שישדרגו אותנו במיוחד בהתקפה
גם יצא הרבה כסף בשנים האחרונות.

אני לא בא לסנגר על המועדון אבל בראייה עתידית וניהולית זה מהלך שצריך ללכת עליו.

ירוק רפואי אמר:
במכבי חיפה אין שום קורלציה בין הכסף שנכנס לכסף שיוצא

ירמקוב דוחף לעבור לשם רק בגלל השכר מידיעה.
אם היו מציעים לו למשל 450/500 הוא נשאר פה.

KevinDurant אמר:
benrey אמר:
ירוק רפואי אמר:

אם תעשה מאזן מעונת ליגת האלופות, כל שנה הם יצאו בפלוס גדול מאוד, למרות שבזבזו כספים על שטויות.
שוער יהודי צעיר בלי סעיף שחרור, אחת הפגיעות היחידות בשנים האחרונות, אם לא תלחם עליו אז על מי?

יש הרגשה שבגלל ששדרגו אותו בחוזה בתחילת השנה אז לא רוצים להוסיף לו עוד.
לא למדו את הלקח מאבו פאני.
לדעתי לא הציעו לו חוזה חדש אפילו.

benrey אמר:
KevinDurant אמר:
benrey אמר:

אם תעשה מאזן מעונת ליגת האלופות, כל שנה הם יצאו בפלוס גדול מאוד, למרות שבזבזו כספים על שטויות.
שוער יהודי צעיר בלי סעיף שחרור, אחת הפגיעות היחידות בשנים האחרונות, אם לא תלחם עליו אז על מי?
לכאורה יש לו חוזה לעונה אחת, קיבל הצעה טובה מבחינת שכר מקבוצה אחרת שמשלמת סכום גבוה מאוד.

אני מעדיף ליזום מהלך כזה כמו מכירה של ירמקוב בזמן שנוח לי, שיש לי מחליף ראוי ביד (גלזר), מאשר שהוא פתאום יקבל הצעה בסוף החלון או בינואר ואני נשאר בלי כלום ביד וצריך לאלתר פה.

KevinDurant אמר:
benrey אמר:
KevinDurant אמר:

לכאורה יש לו חוזה לעונה אחת, קיבל הצעה טובה מבחינת שכר מקבוצה אחרת שמשלמת סכום גבוה מאוד.

אני מעדיף ליזום מהלך כזה כמו מכירה של ירמקוב בזמן שנוח לי, שיש לי מחליף ראוי ביד (גלזר), מאשר שהוא פתאום יקבל הצעה בסוף החלון או בינואר ואני נשאר בלי כלום ביד וצריך לאלתר פה.

ומי מבטיח לך שגלזר באמת יבוא?

עם שוערים אין הרבה מקום להמתין. השוק דל מאד וכל האופציות נתפסות יחסית מהר.
אם למכור את ירמקוב, אז עכשיו זה הטיימינג הכי פחות רע.
ראינו מה קרה כשהמתינו לג'וש (וויתרו על משפתי) והמתינו לבקסטר (וויתרו על ג'ראפי). בסוף סיימנו עם איתמר ניצן וכיוף.

הקיץ הזה פוטנציאל להכנסות של 10 מיליון יורו ממכירות שחקנים.
חליאלי - 3-4
ירמקוב - 3-4
עיסאת 2-2.5
סטיוארט - 1-1.5
ושוב ברור שזה לא מבטיח לנו רכש בסכום הזה.
אבל אפשר וצריך לשאוף לשחקנים ברמה גבוהה מאוד!
מיענקלך אין לי ציפיות, אולי אולי ליאור יקבל ביצים וקצת מוח.

גלזר שוער בירידה, עבר פציעות ושנה שעברה בקושי שיחק.
מוסיף לזה שהיה חתום פה 5 שנים ( אמנם בגיל צעיר ) ובלשון המעטה לא הרשים ולא עמד בלחץ מהקהל.
צריך להלחם על ירמקוב ואם לא הולך אז להביא זר, הייתי מהמר על האוקראייני מהנוער לפני גלזר.

benrey אמר:
גלזר שוער בירידה, עבר פציעות ושנה שעברה בקושי שיחק.
מוסיף לזה שהיה חתום פה 5 שנים ( אמנם בגיל צעיר ) ובלשון המעטה לא הרשים ולא עמד בלחץ מהקהל.
צריך להלחם על ירמקוב ואם לא הולך אז להביא זר, הייתי מהמר על האוקראייני מהנוער לפני גלזר.

אני אמשיך להגיד שנדב זמיר אופציה מעולה

ירוק רפואי אמר:
הקיץ הזה פוטנציאל להכנסות של 10 מיליון יורו ממכירות שחקנים.
חליאלי - 3-4
ירמקוב - 3-4
עיסאת 2-2.5
סטיוארט - 1-1.5
ושוב ברור שזה לא מבטיח לנו רכש בסכום הזה.
אבל אפשר וצריך לשאוף לשחקנים ברמה גבוהה מאוד!
מיענקלך אין לי ציפיות, אולי אולי ליאור יקבל ביצים וקצת מוח.

אלו פחות או יותר ההכנסות של קיץ 24/25.
אם ההוצאות יהיו דומות לאותו קיץ, יושקע פה כסף.
אז, הביאו את נהואל, סברינה, פדראו ואזולאי.
השאלה היא על מי יחליטו להוציא את הכסף.

אל תשכחו שלגלזר יש חוזה בכוכב האדום, זה אומר שהם ידרשו פיצוי עליו. כלומר גם שכר גבוה וגם דמי רכישה, לא יודע שמכבי חיפה תצא להרפתקה הזאת.

שוב ההתנהלות המטומטמת והקמצנית הזאת בשדרוג שחקנים חוזר על עצמו: כבר יהיה יותר זול לשדרג את החוזה של ירמקוב מאשר להביא את גלזר בשכר יותר יקר וגם דמי העברה. גם נדב זמיר הוא אופציה יקרה יותר. אגב לפי מה שקראתי בכלל לא הציעו לו שדרוג בחוזה מעבר ל-200 אלף של תחילת העונה.

בנוסף לכך אני מתבאס שהכסף הזה נכנס השנה שוב ליענקל׳ך ולא לבעלים נורמלי שהיה מחזק את הקבוצה בשחקנים מדרגה יותר גבוהה.

Nirgreen אמר:

כנראה שלא מציעים לו את זה כי רוצים למכור אותו האידיוטים.

tago064 אמר:
שוב ההתנהלות המטומטמת והקמצנית הזאת בשדרוג שחקנים חוזר על עצמו: כבר יהיה יותר זול לשדרג את החוזה של ירמקוב מאשר להביא את גלזר בשכר יותר יקר וגם דמי העברה. גם נדב זמיר הוא אופציה יקרה יותר. אגב לפי מה שקראתי בכלל לא הציעו לו שדרוג בחוזה מעבר ל-200 אלף של תחילת העונה.

בנוסף לכך אני מתבאס שהכסף הזה נכנס השנה שוב ליענקל׳ך ולא לבעלים נורמלי שהיה מחזק את הקבוצה בשחקנים מדרגה יותר גבוהה.

כל כך נכון
התנהלות קמצנית והזויה

HaifaWave אמר:
Nirgreen אמר:

כנראה שלא מציעים לו את זה כי רוצים למכור אותו האידיוטים.

יעקל׳ך אוהב כסף, הרי לא מעט שנים הוא הרס תארים בגלל שחרור של שחקני מפתח באמצע העונה או מעט לפניה. אם בהתחלה זה עוד היה סביר כי היו מוכרים לליגות הבכירות אז בשנים האחרונות זה עלוב ביותר, כי זה לליגות כמו הונגריה, יוון ואוקראינה. השנים עוברות והסכומים מתקדמים, הגיע הזמן שהטרח הזה יבין כבר ששחקנים מרוויחים היום סכומי כסף גבוהים יותר מאשר בשנות ה-90 ויפסיק כבר את הקשקוש הזה של ״הוא לא שווה x כסף, אז נביא שחקן אחר״. כדי להצליח צריך לשמר שחקני מפתח.

איך אלונה הזאת מחזיקה כבר שנתיים את הקנגוואה הזה ואצלנו כל שנה משחררים בגלל כסף שלא עושים איתו כלום? זה מבאס ומתסכל

חזרה
למעלה