בוא נבנה את כל העונה על שטייפמן, בלם בן 18 שאין לו אפילו חצי עונת בוגרים. ובמידה והוא יהיה טוב ויוכיח את עצמו? נגיד לו תודה ונאחל לו בהצלחה ונמכור אותו כבר בעונה הבאה ונתחיל מאפס.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק רפואי אמר:כרגיל במכבי חיפה תמיד מגיבים (ומגיבים רע) לסיטואציות שלרוב ידועות מראש
במקום ליזום מהלכים ולהגיכ מוכנים לקיץ עם אלטרנטיבות בכל עמדה שיש בה סיכוי לעזיבה.
KevinDurant אמר:אם אתה מייצר 8 זרים של:רק מכבי אמר:אי אפשר לקבל את ההתנהלות שלהם. ושום תירוץ שדודו יתחיל לפמפם בתקשורת לא יצדיק.
ובכל זאת, אם אני מסתכל קדימה:
במצב הקבוצה הנוכחי, ללכת על 2 בלמים זרים זאת לא פחות מהתאבדות.
וראינו את זה כבר בעונה שעברה עם 2 חלוצים.
זאת החלטה שתגמור את העונה כבר עכשיו.
לכשעיסאת יימכר, צריך כאן בלם ישראלי/יהודי. ויש כמה אפשרויות בשוק. שיכוונו לשם.
ארד לא רלוונטי ממספר סיבות:
א. זה יפה להמשיך להחשיב אותו כבלם. בפועל הוא כמעט שלוש שנים לא משחק את התפקיד הזה. הוא משחק 6, בעונה האחרונה שיחק 8, וברומניה אפילו שיחק 10 בהזדמנויות המעטות שקיבל.
הוא לא בלם. הגיע הזמן להפנים את זה.
הבלם שיבוא יצטרך להיות בלם.
ב. מדובר בשחקן תחת חוזה שחתם שם רק בינואר. תצטרך לשלם עליו דמי ההעברה + שכר גבוה שכן השכר שלו היום הוא סביב 400 אלף יורו.
ג. גם הוא מבחינה מיסויית נמצא בשלב שלחזור כעת זה אומר פגיעה בכיס. מעבר לשכר הוא גם קיבל ברומניה מענק חתימה של 250 אלף יורו. וגם זה נלקח בחשבון. אני מעריך שנוא ינסה למשוך לפחות את אורך החוזה שלו ברומניה.
ד. זה נכון שההתחלה שלו ברומניה לא הייתה טובה, אבל לקראת הישורת האחרונה הוא שיחק מעט יותר ואף כבש את השער שהביא אותם לאירופה מה שגרם גם לבקאלי המטורף להתייחס אליו בתקשורת בצורה טובה יותר, ולהגיד שמגיעה לו עוד הזדמנות.
בנוסף המאמן שם הוחלף, ויש סיכוי שהוא יקבל תפקיד יותר משמעותי בעונה הבאה.
הוא לא יחזור לכאן להיות שחקן ספסל. תשכחו מזה.
בטאי, בלם זר, בלם זר, מגן שמאלי, דון, ברוניניו, בנסון וחלוץ זר זה רע? (בהנחה ועד אז ירין לוי לא נמכר)
יש הבדל בין להביא 2 בלמים זרים שיכולים לשחק ביחד על המגרש לבין להביא 2 חלוצים זרים לקבוצה ששיחקה 4-3-3
Shocking4U אמר:בוא נבנה את כל העונה על שטייפמן, בלם בן 18 שאין לו אפילו חצי עונת בוגרים. ובמידה והוא יהיה טוב ויוכיח את עצמו? נגיד לו תודה ונאחל לו בהצלחה ונמכור אותו כבר בעונה הבאה ונתחיל מאפס.
רק מכבי אמר:על מה אתם מדברים?
עיסאת הולך להרוויח 650-700 אלף יורו בליגה שכל שבוע בה המגרשים מלאים עם אוהדים בטירוף. רמת כדורגל טובה. חשיפה עצומה.
גם אם לא יעלה לפרמייר-ליג. זה בכלל לא משנה.
לעניות דעתי זה מעבר הרבה יותר גדול וטוב מלעבור להיות שחקן ספסל בקבוצה תחתית בליגה איטלקית סטייל דור פרץ או יונתן כהן(בהנחה ועיסאת יהיה ברוטציה. וכאמור זו ליגה קשה עם המון משחקים, מאמין שהוא יקבל לא מעט הזדמנויות).
HaifaWave אמר:רק מכבי אמר:על מה אתם מדברים?
עיסאת הולך להרוויח 650-700 אלף יורו בליגה שכל שבוע בה המגרשים מלאים עם אוהדים בטירוף. רמת כדורגל טובה. חשיפה עצומה.
גם אם לא יעלה לפרמייר-ליג. זה בכלל לא משנה.
לעניות דעתי זה מעבר הרבה יותר גדול וטוב מלעבור להיות שחקן ספסל בקבוצה תחתית בליגה איטלקית סטייל דור פרץ או יונתן כהן(בהנחה ועיסאת יהיה ברוטציה. וכאמור זו ליגה קשה עם המון משחקים, מאמין שהוא יקבל לא מעט הזדמנויות).
אחת הליגות הטובות באירופה. זה מעבר שאי אפשר למנוע.
אגב, גם לגבי ירמקוב אני יכול להבין את הרציונל, אם גלזר באמת כשיר ולא פציע. בסוף זה גם לעשות רווח וגם להביא שוער שישאר פה שנים.
הבעיה היא שאלה שני זעזועים, והמכירה של עיסאת, שאני לא מחזיק ממנו אמנם, תוקעת אותנו עם הזרים.
כנראה שאין מנוס וצריך להשאיל את דון לקבוצה בארץ.
tago064 אמר:כרגע אין גלזר והראש של ירמקוב לא פה, ככה שבכל מקרה אין כאן שום הכנה אידיאלית, שוער והגנה חדשה זה דורש תיאום. בלי קשר לזה שגם את החלק הקדמי עדיין לא חיזקו בצורה רצינית
אגב גם את המו״מ עם ירין לוי עדיין לא גמרו ויש לו סעיף שחרור אותו גובה כמו עיסקת. לא משהו שקבוצות באירופה לא יכולות לשלם, וגם ב-mls
KevinDurant אמר:רפאלוב מקבל את החלום של כל מנהל מקצועי בערך:
להתחיל חלון עם רווח של 8 מיליון יורו ולבנות קבוצה בצלמך
לא אמרתי לרגע שהוא יצליח, אמרתי שזה מצב די נוח.Kandaurov אמר:KevinDurant אמר:רפאלוב מקבל את החלום של כל מנהל מקצועי בערך:
מסכים איתך, אבל בוא נהיה ריאלים רוב הסיכויים שלא יצא מזה כלום ושום דבר. יעשו פה את אותה העבודה העקומה שעשו מקודם.
אם אתה היית מנהל מקצועי של מכבי חיפה עם 8 מיליון יורו, הייתי הרבה יותר אופטימי.
KevinDurant אמר:אולי אנחנו תפסנו את העזיבות של ירמקוב ועיסאת בהפתעה אבל אני מקווה שהמועדון "ציפה" להם יותר וזה שהם קרו בתחילת החלון ולא בסופו נותן הרבה זמן להיערך אליהם.
KevinDurant אמר:לא אמרתי לרגע שהוא יצליח, אמרתי שזה מצב די נוח.Kandaurov אמר:KevinDurant אמר:רפאלוב מקבל את החלום של כל מנהל מקצועי בערך:
מסכים איתך, אבל בוא נהיה ריאלים רוב הסיכויים שלא יצא מזה כלום ושום דבר. יעשו פה את אותה העבודה העקומה שעשו מקודם.
בניגוד לעונה הקודמת שהכל היה בעצלתיים, הסגל הנוכחי אמור להיבנות הרבה יותר "בדמותו" כשאת כל הזרים הוא בחר ועם הרבה כסף שנכנס כבר בהתחלה ותקציב רכש גדול.
אולי אנחנו תפסנו את העזיבות של ירמקוב ועיסאת בהפתעה אבל אני מקווה שהמועדון "ציפה" להם יותר וזה שהם קרו בתחילת החלון ולא בסופו נותן הרבה זמן להיערך אליהם.
ירמקוב לפי כל הדיווחים נמצא בשנת חוזה.רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:לא אמרתי לרגע שהוא יצליח, אמרתי שזה מצב די נוח.Kandaurov אמר:מסכים איתך, אבל בוא נהיה ריאלים רוב הסיכויים שלא יצא מזה כלום ושום דבר. יעשו פה את אותה העבודה העקומה שעשו מקודם.
בניגוד לעונה הקודמת שהכל היה בעצלתיים, הסגל הנוכחי אמור להיבנות הרבה יותר "בדמותו" כשאת כל הזרים הוא בחר ועם הרבה כסף שנכנס כבר בהתחלה ותקציב רכש גדול.
אולי אנחנו תפסנו את העזיבות של ירמקוב ועיסאת בהפתעה אבל אני מקווה שהמועדון "ציפה" להם יותר וזה שהם קרו בתחילת החלון ולא בסופו נותן הרבה זמן להיערך אליהם.
אתה נותן להם הרבה יותר מידי קרדיט.