ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
על הנייר, שאתה מגיע לפגישה עם יענקלה בתחילת יולי עם 8 מיליון יורו ביד, מהלכים כמו לחתוך את נהואל לדוגמה עם השלמה של 50% שכר נשמעים הרבה יותר נעים.רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:רפאלוב מקבל את החלום של כל מנהל מקצועי בערך:
להתחיל חלון עם רווח של 8 מיליון יורו ולבנות קבוצה בצלמך
על פניו זה נכון, הבעיה היא שכל עוד יש מגבלת זרים ושוק הישראלים כל כך דל הכסף הוא לא בהכרח פתרון וחזות הכל.
KevinDurant אמר:רפאלוב מקבל את החלום של כל מנהל מקצועי בערך:
אין שום הלימה בין כמות ההכנסות במכבי חיפה להוצאות ולכן זה לא רלוונטי כי זה לא הכסף שהוא יקבל להשקיע בקבוצהKevinDurant אמר:רפאלוב מקבל את החלום של כל מנהל מקצועי בערך:
greenguy אמר:והנה פתאום הכוכב רוצים פיצוי של 1.5 מליון יורו.
בהצלחה למשתתפים
אנדר אובר שהוא לא מגיע לפה?
רק מכבי אמר:1.5 מיליון יורו?
פחח איזה דיווח הזוי.
הכוכב עצמה שילמה על גלזר 1.2 מיליון. אז היא תמכור אותו בשנת חוזה כשהוא לא בתוכנית שלה ב-1.5?
ב-2 משחקי ההכנה האחרונים של הכוכב גלזר אפילו לא היה בסגל.
לכוכב יש נקודת מיקוח טובה כי הם יודעים שאנחנו צמאים לגלזר ודי אין לנו אלטרנטיבה. אבל זה לא עסקה של 1.5 ולא קרוב לזה.
HaifaWave אמר:כמה עמרי גלזר היה כשיר בשנתיים האחרונות?
רק מכבי אמר:HaifaWave אמר:כמה עמרי גלזר היה כשיר בשנתיים האחרונות?
בעונה האחרונה - פתח את העונה בהרכב עם 2 משחקים בליגה ואז יצא מהתמונה, בסך הכל שיחק 7 משחקים מלאים בכוכב, משחק מלא בנבחרת, ועוד 2 משחקי ידידות בהם שיחק מחצית בנבחרת.
עונה ללא פציעות.
לפני שנתיים - עבר פציעה חוזרת שהשביתה אותו לחודש וחצי, חזר לחודש ונפצע שוב לחודשיים, וחזר לישורת האחרונה של הליגה הסרבית.
סך הכל סיים את העונה ההיא עם 18 משחקים בהרכב הכוכב בכל המסגרות(ליגה אירופה וגביע) + 5 משחקים בהרכב הנבחרת.
NOSFERATU ZODD אמר:אני זוכר שהיה מועמד ונחשב יהודי.
ריאלי ?
https://www.transfermarkt.com/aleksandr-filin/profil/spieler/301037
הם מביאים את ניראון. זה שוער ברמה של כיוף אולי אפילו פחות טוב.HaifaWave אמר:רק מכבי אמר:HaifaWave אמר:כמה עמרי גלזר היה כשיר בשנתיים האחרונות?
בעונה האחרונה - פתח את העונה בהרכב עם 2 משחקים בליגה ואז יצא מהתמונה, בסך הכל שיחק 7 משחקים מלאים בכוכב, משחק מלא בנבחרת, ועוד 2 משחקי ידידות בהם שיחק מחצית בנבחרת.
עונה ללא פציעות.
לפני שנתיים - עבר פציעה חוזרת שהשביתה אותו לחודש וחצי, חזר לחודש ונפצע שוב לחודשיים, וחזר לישורת האחרונה של הליגה הסרבית.
סך הכל סיים את העונה ההיא עם 18 משחקים בהרכב הכוכב בכל המסגרות(ליגה אירופה וגביע) + 5 משחקים בהרכב הנבחרת.
תודה. כך או כך חייב להביא שוער שני ברמה סבירה.
גם מכבי חיפה חשבו שהם יממשו את גוני נאור וימכרו אותו כמו גאונים אחרי שעשה עונה טובה בהפועל ת''א ואנחנו רואים מה המצב.HaifaWave אמר:רק מכבי אמר:1.5 מיליון יורו?
פחח איזה דיווח הזוי.
הכוכב עצמה שילמה על גלזר 1.2 מיליון. אז היא תמכור אותו בשנת חוזה כשהוא לא בתוכנית שלה ב-1.5?
ב-2 משחקי ההכנה האחרונים של הכוכב גלזר אפילו לא היה בסגל.
לכוכב יש נקודת מיקוח טובה כי הם יודעים שאנחנו צמאים לגלזר ודי אין לנו אלטרנטיבה. אבל זה לא עסקה של 1.5 ולא קרוב לזה.
בסוף זה ביקוש והיצע וגם הם מבינים שחוץ מגלזר אין לנו עוד אפשרויות. לא סתם מימשו עליו את האופציה. זו גם הסיבה כנראה שירמקוב עדיין לא עזב, להשאיר קצת כוח במשא ומתן. עדיין זה קצת מגוחך כי כבר סיכמו על המכירה שלו.
בכר מאוד מחזיק מגלזר.DelPiero אמר:גלזר ירצה חוזה של שחקן בכיר לא ? 400 500 אלף
ירמקוב רוצה את אותו הדבר
למה לא מביאים חוזה לירמקוב פשוט?
זה חמוד מאוד שאתם אומרים רפאלוב יבוא עם 8 מליון יורו ויוכל להביא שחקנים לעמדות שצריך אבל ממתי זה מה שקורה פה ?
ירמקוב הבאנקר היחידי שלנו בהרכב כרגע ואני לא בטוח בכלל שגלזר יתן לי את אותו השקט של גיורגי
DelPiero אמר:גלזר ירצה חוזה של שחקן בכיר לא ? 400 500 אלף
ירמקוב רוצה את אותו הדבר
למה לא מביאים חוזה לירמקוב פשוט?
זה חמוד מאוד שאתם אומרים רפאלוב יבוא עם 8 מליון יורו ויוכל להביא שחקנים לעמדות שצריך אבל ממתי זה מה שקורה פה ?
ירמקוב הבאנקר היחידי שלנו בהרכב כרגע ואני לא בטוח בכלל שגלזר יתן לי את אותו השקט של גיורגי