• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רק מכבי אמר:
אבל, בעיני יותר משחקן כזה או אחר, ההצלחה של החלק ההתקפי קשורה יותר לשיטת המשחק, רמת האימון, הציוותים, משחק הלחץ, והיכולת להוציא מהסגל הזה את המקסימום שלו. פה נפלנו בגדול בעונה שעברה. השיטה לא עבדה.
משחק הלחץ היה מזעזע. היינו הקבוצה הכי גרועה בנייחים. ובכלל, המשחק ההתקפי והתבניות היו בחוסר הלימה לחומר השחקנים.

ממה שראיתי ממשחק האימון נגד כפ"ס, זה נראה לא בכיוון בכלל.

Smile אמר:
רק מכבי אמר:
אבל, בעיני יותר משחקן כזה או אחר, ההצלחה של החלק ההתקפי קשורה יותר לשיטת המשחק, רמת האימון, הציוותים, משחק הלחץ, והיכולת להוציא מהסגל הזה את המקסימום שלו. פה נפלנו בגדול בעונה שעברה. השיטה לא עבדה.
משחק הלחץ היה מזעזע. היינו הקבוצה הכי גרועה בנייחים. ובכלל, המשחק ההתקפי והתבניות היו בחוסר הלימה לחומר השחקנים.

די נו,
משחק אימון ביולי מול כפר סבא שחצי הרכב שפתח שם לא מיועד להיות שחקן הרכב בליגה. לא מדד לשום דבר.

רק מכבי אמר:
Smile אמר:
רק מכבי אמר:

די נו,
משחק אימון ביולי מול כפר סבא שחצי הרכב שפתח שם לא מיועד להיות שחקן הרכב בליגה. לא מדד לשום דבר.

ידעתי שתהיה תגובה בסגנון.
אני לא אומר שזה מדד גדול מידי, אפשר לעשות הנחה בגלל השחקנים ששותפו (או שלא? הרי ידעו שיש מלא פצועים, אולי הרכש צריך להיות אחר).
תחשוב שבמקום משחק מול כפ"ס היינו אמורים לשחק מול קבוצה אירופאית כלשהי בכמה דרגות מעליהם.
נראה איך זה יראה מחר.

KevinDurant אמר:
לפי הדברים של בכר ורפאלוב, בנסון אמור לחזור לאימונים מלאים בתחילת חודש אוגוסט ומתכננים לתת לו את ה3-4 שבועות אז להרים קצב כדי שיהיה כשיר לפתיחת הליגה.

אם יראו שזה לא קורה, יעשו שינויים.

הזיה.
למה מחכים? שהוא יתאושש ויציג את אותה היכולת מהעונה שעברה? גם ככה אין פה שחקנים שיתנו מספרים.

אין פה שחקן אחד שיודע לעבור שחקנים בדריבל/מהירות על האגף. אין לנו זמן למשחקים האלה.

Smile אמר:
רק מכבי אמר:
Smile אמר:

די נו,

אני לא אומר שזה מדד גדול מידי, אפשר לעשות הנחה בגלל השחקנים ששותפו (או שלא? הרי ידעו שיש מלא פצועים, אולי הרכש צריך להיות אחר).
תחשוב שבמקום משחק מול כפ"ס היינו אמורים לשחק מול קבוצה אירופאית כלשהי בכמה דרגות מעליהם.
נראה איך זה יראה מחר.
גם מחר זה לא איזה מדד, לכאן או לכאן.

בגלל שאין אירופה, הקבוצה צריכה להיות מוכנה למשחק הראשון בליגה ולא למשחק הראשון במוקדמות באירופה.

רפאלוב דיבר על זה במסע''ת ואמר שהם שמו לעצמם דד ליין עד המשחק הראשון בגביע הטוטו לסגור את הסגל או את רוב רובו ועל הנייר הם עמדו בו.

עכשיו מגיע המבחן החשוב שזה מעבר לבנייה בזמן של הסגל (באופן יחסי ועם כל הקשיים), זה מי הבאתם ואיך זה נראה.

יש לבכר חודש שלם לעבוד עם סגל מלא, אולי חלקו בכושר קצת פחות טוב או קצת יותר טוב, עם משחקי הכנה נוחים באמצע והוא צריך להביא אותו מוכן לליגה.

KevinDurant אמר:
Smile אמר:
רק מכבי אמר:
די נו,

נראה איך זה יראה מחר.

בגלל שאין אירופה, הקבוצה צריכה להיות מוכנה למשחק הראשון בליגה ולא למשחק הראשון במוקדמות באירופה.

רפאלוב דיבר על זה במסע''ת ואמר שהם שמו לעצמם דד ליין עד המשחק הראשון בגביע הטוטו לסגור את הסגל או את רוב רובו ועל הנייר הם עמדו בו.

עכשיו מגיע המבחן החשוב שזה מעבר לבנייה בזמן של הסגל (באופן יחסי ועם כל הקשיים), זה מי הבאתם ואיך זה נראה.

יש לבכר חודש שלם לעבוד עם סגל מלא, אולי חלקו בכושר קצת פחות טוב או קצת יותר טוב, עם משחקי הכנה נוחים באמצע והוא צריך להביא אותו מוכן לליגה.

מצטרף, ואוסיף:

ב-20 יולי 2015 עם רוני לוי על הקווים ניצחנו את נוריץ' מהפרמייר-ליג 1-0. כולנו זוכרים מה קרה באותה עונה.

ב-18 אוגוסט 2012 עם ראובן עטר על הקווים, במשחק האחרון של גביע הטוטו לפני פתיחת הליגה ניצחנו 6-0 את סכנין, איך זה נגמר בסוף? כולם יודעים.

בעונה של האליפות השנייה הפסדנו במחנה אימון 3-2 ללובן, קבוצת תחתית בליגה הבלגית.

והכי מכולם - בעונה של האליפות השלישית והצ'מפיונס הפסדנו את 2 משחקי האימון במחנה. 1-0 למכלן. והפסד 1-0 לויטסה ארנהיים. לאחר מכן באנו למוקדמות ושיחקנו כדורגל אדיר.

אין שום משמעות למשחקי האימון הללו. ויש פער עצום בין משחק "דמה" לדבר האמיתי. [smention u=2]Smile[/smention]

יש פה חודש עד פתיחת הליגה לחבר הכל. לנסות, לבדוק, להתאים, לתאם. לשפר. וככה צריך להתייחס למשחקים הללו.
ניסוי.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
Smile אמר:
נראה איך זה יראה מחר.

מצטרף, ואוסיף:

ב-20 יולי 2015 עם רוני לוי על הקווים ניצחנו את נוריץ' מהפרמייר-ליג 1-0. כולנו זוכרים מה קרה באותה עונה.

ב-18 אוגוסט 2012 עם ראובן עטר על הקווים, במשחק האחרון של גביע הטוטו לפני פתיחת הליגה ניצחנו 6-0 את סכנין, איך זה נגמר בסוף? כולם יודעים.

בעונה של האליפות השנייה הפסדנו במחנה אימון 3-2 ללובן, קבוצת תחתית בליגה הבלגית.

והכי מכולם - בעונה של האליפות השלישית והצ'מפיונס הפסדנו את 2 משחקי האימון במחנה. 1-0 למכלן. והפסד 1-0 לויטסה ארנהיים. לאחר מכן באנו למוקדמות ושיחקנו כדורגל אדיר.

אין שום משמעות למשחקי האימון הללו. ויש פער עצום בין משחק "דמה" לדבר האמיתי. @Smile

יש פה חודש עד פתיחת הליגה לחבר הכל. לנסות, לבדוק, להתאים, לתאם. לשפר. וככה צריך להתייחס למשחקים הללו.
ניסוי.
אגב גם בעונה שבכר חזר מהכוכב לדעתי ניצחנו את ב''ש 3-0 במשחק אירופאיות די בקלות והם בסוף רצו לאליפות ואנחנו היינו הרחק מאחור.

גם נניח במשחק מחר, זה ההרכב שכנראה יפתח:
גלזר
גולדברג - שטייפמן - גייסט/פדראו - זסנו
ירין לוי אזולאי מרדכי
גורה - גרימברג/מלמד - דון

בהרכב "המשוער" שלנו לליגה יהיו כנראה 5/6 שינויים (יותר מחצי משחקני השדה), לכן גם זה לא יותר מדי רלוונטי

מסכים שהמשחקי קדם עונה זה לא אינדיקציה לכלום אבל השחקנים שהגיעו הם כן.
כמו שכתבו פה חוסר יצירתיות משווע אין שום שחקן שיכול לפתוח את המשחק
וגם לדעתי הקישור שלנו מאוד רך. אזולאי יותר מידי קדמי וירין לא יכול להיות סטופר לבד

אתם שוכחים שמכבי זה סיר לחץ.
אם נראה לא טוב בטוטו זה בוודאות ישליך על הליגה.
הרי כמה תוצאות לא טובות והכל פה מתהפך.

Smile אמר:
אתם שוכחים שמכבי זה סיר לחץ.
אם נראה לא טוב בטוטו זה בוודאות ישליך על הליגה.
הרי כמה תוצאות לא טובות והכל פה מתהפך.

שנה שעברה גם הודחת מאירופה וגם הפסדת פעמיים בגביע הטוטו כולל לריינה, הגעת לליגה ונתת לאותה ריינה רביעייה. המדד היחידי יהיה נגד הקבוצות הגדולות, הקטנות בליגה לפני הסיבוב השני עדיין לא מסודרות וזה הרבה פעמים יראה כמו משחקים נגד קבוצות בלאומית. מחזור שני יהיה לך מבחן אמיתי ראשון, זה תקף גם לגבי מחר שיכול להיות שניתן חמישייה ויכול להיות שנעשה תיקו משמים, זה לא יגיד שום דבר.

אני אכתוב את זה שוב.

אני לא יודע אם הם מתכננים להשאיר את פדראו כזר שמיני או מה בדיוק התכנון שלהם לגבי עמדת הזר השמיני.

חסר פה עוד שחקן הגנה בסגל, בטח ובטח אם רוצים לשחק עם שלושה בלמים.

לא הגיוני שיש לנו לפחות עד ינואר את לונוויק, שטייפמן, גולדברג, צונאמי וקני סייף (נניח) על עמדות הבלמים והמגן השמאלי, זה פשוט לא מספיק.

קבוצה נורמלית צריכה 4 בלמים (לפחות, בטח אם מתכננים לשחק עם 3 בלמים) ועוד 2 מגנים בכל צד. כרגע יש 5 וזה עוד אחרי שאני מחשיב את קני סייף כמגן שמאלי שאף אחד לא יודע בכלל מה מצבו ומתי הוא חוזר לכשירות.

תוסיפו לזה שלהערכתי ולהבנתי, אלעד אמיר, קורנו ופיינגזיכט לא ישחקו לפני ינואר וגם אם כן, אנחנו רואים עם פדראו איך שחקנים חוזרים מפציעות ארוכות וכמה זמן לוקח להם להיכנס לעניינים ואיך גם שהם חוזרים יש כל מיני פציעות "משלימות".

לא הגיוני שמגיעים למצב שגוני נאור צריך לשחק בלם אחרי שהוא בכלל לא היה פה עם הקבוצה כל הזמן.

לכו אפילו לליגה לאומית או לאיזה קבוצת תחתית פה בליגה ותביאו בלם/מגן שמאלי שיוכל להיות חלק מהסגל.

במכבי חיפה הכל הגיוני. את 2027 בכר יפתח בסלפים עם מאמני עבר בליגה.

חייב להגיד שאם אני שחקן של מכבי חיפה אני אומר לקבוצה:

״מכבי היקרים, אני מודאג. אני מודאג מאוד לגבי הבריאות שלי, הכשירות שלי, לקריירה שלי ולעתיד הכלכלי שלי כשחקן כדורגל וכספורטאי פעיל.
השנים האחרונות הוכיחו מעל כל צל של ספק שיש פה כשל בתכנית הפיזיולוגית, בתכנית הכושר וההכנה הפיזיולוגית למשחקים, אימונים והתאוששות ממאמצים. יש כשל מתמשך באבחון והתאוששות מפציעות, בטיפול ובחזרה לכשירות. נא טיפולכם, ככה זה לא יכול להמשך.״

העיקר רצו 5 ומכרו ב 2.8, איזה ליצנים.
אשכרה מכרו אותו רק בשביל להכניס כסף וזין על טובת הקבוצה. יאללה בהצלחה גיאורגי! אנחנו עוד נצטער על זה.

KevinDurant אמר:
אני אכתוב את זה שוב.

אני לא יודע אם הם מתכננים להשאיר את פדראו כזר שמיני או מה בדיוק התכנון שלהם לגבי עמדת הזר השמיני.

חסר פה עוד שחקן הגנה בסגל, בטח ובטח אם רוצים לשחק עם שלושה בלמים.

לא הגיוני שיש לנו לפחות עד ינואר את לונוויק, שטייפמן, גולדברג, צונאמי וקני סייף (נניח) על עמדות הבלמים והמגן השמאלי, זה פשוט לא מספיק.

קבוצה נורמלית צריכה 4 בלמים (לפחות, בטח אם מתכננים לשחק עם 3 בלמים) ועוד 2 מגנים בכל צד. כרגע יש 5 וזה עוד אחרי שאני מחשיב את קני סייף כמגן שמאלי שאף אחד לא יודע בכלל מה מצבו ומתי הוא חוזר לכשירות.

תוסיפו לזה שלהערכתי ולהבנתי, אלעד אמיר, קורנו ופיינגזיכט לא ישחקו לפני ינואר וגם אם כן, אנחנו רואים עם פדראו איך שחקנים חוזרים מפציעות ארוכות וכמה זמן לוקח להם להיכנס לעניינים ואיך גם שהם חוזרים יש כל מיני פציעות "משלימות".

לא הגיוני שמגיעים למצב שגוני נאור צריך לשחק בלם אחרי שהוא בכלל לא היה פה עם הקבוצה כל הזמן.

לכו אפילו לליגה לאומית או לאיזה קבוצת תחתית פה בליגה ותביאו בלם/מגן שמאלי שיוכל להיות חלק מהסגל.

הנה סידרו לך את גוני כבלם

האמת רעיון לא רע. גוני יהיה בלם שישי בסגל ולא יראה דקות אלא רק כבלם ובמקרי קיצון. זה גם מה שידחוף אותו להתחפף מפה.

Hulk אמר:
בדיחה הסכום שמכרו אותו, השאירו אחוזים לפחות?

מה יעשו? הוא בשנת חוזה. זה להרוויח עליו עכשיו או לא להרוויח עליו בכלל.

על פי הפרסומים, השאירו 15% על מכירה עתידית. כדי שזה ישתווה ל-3.5 מיליון שדרשו בתחילת המו״מ, הוא צריך להימכר בקרוב ל-7 מיליון יורו.

בהתחשב בזה שהקהל רצה שידרשו 5 מיליון יורו, סביר להאמין גם שהמכירה הבאה שלו תגיע ל-7 מיליון יורו, אם ימשיך בהתקדמות שלו. כלומר, סביר שבמועדון מעריכים שיכניסו בהמשך את הסכום שדרשו מלכתחילה.

כמובן שאם היו מאריכים לו חוזה מוקדם יותר ולא מפשלים עם זה, היינו היום בעמדת כוח שמאפשרת להשאיר אותו או להרוויח עליו סכום משמעותי.

ברק.י אמר:
Hulk אמר:
בדיחה הסכום שמכרו אותו, השאירו אחוזים לפחות?

מה יעשו? הוא בשנת חוזה. זה להרוויח עליו עכשיו או לא להרוויח עליו בכלל.

על פי הפרסומים, השאירו 15% על מכירה עתידית. כדי שזה ישתווה ל-3.5 מיליון שדרשו בתחילת המו״מ, הוא צריך להימכר בקרוב ל-7 מיליון יורו.

בהתחשב בזה שהקהל רצה שידרשו 5 מיליון יורו, סביר להאמין גם שהמכירה הבאה שלו תגיע ל-7 מיליון יורו, אם ימשיך בהתקדמות שלו. כלומר, סביר שבמועדון מעריכים שיכניסו בהמשך את הסכום שדרשו מלכתחילה.

כמובן שאם היו מאריכים לו חוזה מוקדם יותר ולא מפשלים עם זה, היינו היום בעמדת כוח שמאפשרת להשאיר אותו או להרוויח עליו סכום משמעותי.

לא קונים הרבה שוערים בסכומים גדולים, לא סביר שהוא יעשה מעבר כזה גדול בהמשך הוא גם לא פרוספקט ברמת החלאילי וכאלה אבל נגיד. בכל מקרה מכרו אותו בסוף בפחות ממה שהצד השני הציע בהצעה הראשונית אז השתדלות גדולה לא הייתה פה וידענו את זה שהמועדון שמח לקבל עליו את ההצעה ולעשות את המהלך על גלזר אז זה לא שזה מפתיע. המועדון רצה מראש למכור אותו הקיץ.

חזרה
למעלה