• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
tago064 אמר:
Apoc אמר:
ובלם ומגן שמאלי וכנף ימין מחליף (כי אין שם כלום) ושוער שני כי לך תבנה על אלווין החביב כשגלזר ייפצע והוא ייפצע לתקופות... ומאמן שיודע להעמיד קבוצה.

ברגע שתביא בלם, אז הצונאמי הזה עובר להיות מגן שמאלי. שוער שני מצידי שיהיה אלווין, אתה רואה שאין מציאות בשוערים הישראלים

יש שוערים יותר טובים ומנוסים מאלווין לא צריך להגזים
אם הוא יהיה השוער השני שלך וישחק במשך 3 חודשים רצוף נגיד אז אתה תשלם על זה ביוקר, שווה לך בשביל לחסוך 10 שקל? לא חושב.

Apoc אמר:
tago064 אמר:
Apoc אמר:
ובלם ומגן שמאלי וכנף ימין מחליף (כי אין שם כלום) ושוער שני כי לך תבנה על אלווין החביב כשגלזר ייפצע והוא ייפצע לתקופות... ומאמן שיודע להעמיד קבוצה.

ברגע שתביא בלם, אז הצונאמי הזה עובר להיות מגן שמאלי. שוער שני מצידי שיהיה אלווין, אתה רואה שאין מציאות בשוערים הישראלים

אם הוא יהיה השוער השני שלך וישחק במשך 3 חודשים רצוף נגיד אז אתה תשלם על זה ביוקר, שווה לך בשביל לחסוך 10 שקל? לא חושב.

מי ?

tago064 אמר:
Apoc אמר:
tago064 אמר:

מי ?

באידיאל כץ של פ"ת לדוגמא או מישהו בסגנון שגם יש לו פוטנציאל להיות טוב ולא סתם לסתום חור. אבל יש לא מעט אפשרויות.

אגב קבוצה אמיצה באמת שרוצה להצליח משאילה את סדריק דון. אין לו מה לתרום למכבי חיפה כרגע, באף עמדה. בעמדה שלו אתה יכול להביא קשר אחורי או שחקן כנף פותח שאתה פשוט חייב.

יש לפחות 30 שוערים בארץ שיותר טובים ממנו לא צריך להגזים, לדעתי אפילו גולנקוב יותר טוב ממנו

Apoc אמר:
tago064 אמר:
Apoc אמר:

רמת האמון שלי בשדרה המקצועית של מכבי חיפה היא כל כך נמוכה שיכול להיות שאלווין הוא קורטואה הבא ועדיין הם יביאו שוער שני עליו. בלי צחוק.

HaifaWave אמר:
Apoc אמר:
tago064 אמר:

רמת האמון שלי בשדרה המקצועית של מכבי חיפה היא כל כך נמוכה שיכול להיות שאלווין הוא קורטואה הבא ועדיין הם יביאו שוער שני עליו. בלי צחוק.
הוא פחות טוב מגולנקוב שספסל אותו בנוער

לפי מה שבכר אמר לא יגיע רכש אם אתם קוראים בין השורות.

״נייצר פה שלד שירוץ ואז נראה מה חסר ותוך כדי תנועה נשפר אותה. לא רוצה לזרוק סתם דברים לאוויר אם צריך לצרף שחקן, אם נחשוב שצריך לצרף אז נצרף״

Shocking4U אמר:

״נייצר פה שלד שירוץ ואז נראה מה חסר ותוך כדי תנועה נשפר אותה. לא רוצה לזרוק סתם דברים לאוויר אם צריך לצרף שחקן, אם נחשוב שצריך לצרף אז נצרף״

כבר הייתה מסיבת עיתונאים פתיחת עונה וכבר אמרו בה שבנסון כרגע פה ואם יחשבו בהמשך שצריך להחליף אותו יחליפו, כבר אז זה היה חד משמעי שלא יביאו שחקן זר נוסף אז לא הבנתי מאיפה נוצר הרושם המוטעה.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

כבר הייתה מסיבת עיתונאים פתיחת עונה וכבר אמרו בה שבנסון כרגע פה ואם יחשבו בהמשך שצריך להחליף אותו יחליפו, כבר אז זה היה חד משמעי שלא יביאו שחקן זר נוסף אז לא הבנתי מאיפה נוצר הרושם המוטעה.
כי כולם חוץ מהגאונים רואים שחייבים להביא 6 ואני בכלל לא פוסל שירין לוי ימכר

Shocking4U אמר:

אם "התנועה" עד היום לא הספיקה להם כדי להבין שצריך 6 וכנף אז או שהם משקרים ואין תקציב או שהם מטומטמים או ששניהם ביחד.

אם זה באמת הכיוון שלא מתכננים להביא עוד רכש אפשר לקפל את העונה.
שלפחות יהיו שקופים איתנו מה המטרות שלהם לעונה

Daniel123 אמר:
קשר 6, כנף ימין ובלם או שאנחנו נתבזה העונה כמו שלא התבזינו מאז שאני זוכר את עצמי אוהד של מכבי חיפה.
בוא, אתה יכול לחזור אחורה לעונה שעברה, התבזינו שם יפה יפה

אני לא חושב שסיימו עם הרכש. מהדברים של בכר זה היה נשמע כאילו הם שינו את כל התכניות לעונה וצריכים לעשות חשיבה מחודשת בנוגע לרכש שנחוץ לקבוצה.

אם קודם היה נשמע שהכיוון הוא קיצוני זר, המעבר ל-4-3-3 דורש מהם לבחון מחדש את ההגנה והקישור ולתעדף את הרכש בהתאם, כשברור שלא יגיעו לפה 3 שחקנים משמעותיים נוספים. לדעתי, בדיוק מהסיבה הזו (ובגלל ירין לוי), הם גם מושכים את ההחלטה לגבי פדראו ובנסון, שמאחד מהם צריך להחליט להיפרד קודם.

מעבר לאיזה רכש יגיע, שינוי התכניות לעונה מראה שכמו בעונה שעברה, גם הפעם לא נערכו נכון לעונה ולכן, גם סגירת הסגל תהיה מאוחרת.

אין שום סיבה להביא עוד קיצוני זר בנוסף לבנסון. אם מגיע קיצוני זר זה חייב לבוא על חשבונו.

בנוסף, עם המצב של ההגנה שלנו, אני לא הייתי מוותר על בלם זר כדי להביא עמדה אחרת.

אומנם פדראו לא שחקן שאפשר לסמוך עליו מבחינת כשירות, אבל לשחרר אותו נניח ולהישאר עם לונוויק, שטייפמן וגולדברג זה בגדר התאבדות מבחינתי ואני חושב שגם המועדון מבין את זה ולכן בניגוד לכל שאר הזרים, הוא יצא למחנה ולא קיבל הודעת שחרור וממשיך לשחק.

את השטות הזאת של דיקסון כזר 8 אני בכלל מוריד מהפרק, אבל אם רוצים להביא קשר אחורי זר אני מן הסתם הייתי מוותר על סדריק אבל ברור שזה לא יקרה ולכן אם יש כוונה לוותר על פדראו, הם *חייבים* להביא עוד שחקן הגנה, בין אם מגן שמאלי (ואז לפנות את צונאמי לשחק כבלם) או עוד בלם נוסף שיהיה ברמת ההרכב.

KevinDurant אמר:
Daniel123 אמר:
קשר 6, כנף ימין ובלם או שאנחנו נתבזה העונה כמו שלא התבזינו מאז שאני זוכר את עצמי אוהד של מכבי חיפה.

תמיד יכול להיות יותר גרוע.
זה יכול להגיע בכיף לרמה שאתה מקבל 5 במחצית מאחת הקבוצות הגדולות העונה ויכול להגיע גם לתוצאות של 6 ו 7.
וכמובן המיקום בטבלה, כרגע אין מה לדבר על פלייאוף עליון בכלל.

Daniel123 אמר:
KevinDurant אמר:
Daniel123 אמר:

תמיד יכול להיות יותר גרוע.
זה יכול להגיע בכיף לרמה שאתה מקבל 5 במחצית מאחת הקבוצות הגדולות העונה ויכול להגיע גם לתוצאות של 6 ו 7.
וכמובן המיקום בטבלה, כרגע אין מה לדבר על פלייאוף עליון בכלל.
לפני שנה וחצי קיבלתי 5 בבית בדרבי, לפני חצי שנה קיבלתי 5 מהפועל, הפסקתי לספור כבר כמה שלישיות קיבלתי ממכבי ת''א ומב''ש ובית''ר

בגלל שאני לא סומך על יכולת הצוות המקצועי להביא שחקנים טובים, בריאים ובזמן, הייתי הולך על משהו מקומי/שאנחנו מכירים.
ראיתי שמישהו פרסם בטוויטר על זה- ואני מסכים- הייתי הולך על עזיז אוואטרה מנתניה, הוא הרשים אותי כשראיתי אותו נגדנו ובמעט משחקים אחרים.
יהיה לדעתי קל להביא אותו כי הוא בדרך החוצה מנתניה (לא יודע למה אבל לא חושב שזה מקצועי) ומניח שיהיה אפשר להביא אותו בחוזה לא יקר ולא ארוך טווח, ככה שאולי בעוד שנה כשהצוות המקצועי יפוטר יהיה אפשר להחליף די בקלות במידה ולא ירשים ולא נתקע עם חוזה מכביד.

חזרה
למעלה