• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני כנראה לא מבין איפה הסתירה.

אני כן יכול לראות איך הדברים מתקיימים יחד - אגבה רוצה ״להרוויח״ הקפאה, אבל אסור לו להיתקע בלי הצעות (והם ידללו בשלב מסוים). המועדון יכול להחתים את סיבו ולא לרשום אותו, כדי להימנע מהקפאה של אגבה. זו תהיה תחרות מי מתקפל ראשון בעניין ההקפאה/רישום - אגבה או המועדון. להערכתי, למועדון יש יותר כוח מלשחקן.
מה לא מובן?
ברגע שהחתמת את סיבו לפני ששחררת את אגבה, אגבה נמצא בעמדת כוח גדולה עוד יותר מול המועדון. כרגע המועדון במצב שהוא יכול עוד להגיד לאגבה שהוא יהיה הזר השמיני ולייבש אותו ביציע.
היית רוצה להגיע למצב כזה עם שחקן שממילא מצטייר כסחטן/סרבן ושירצה את הכרטיס ביד? אנחנו מדברים כאן על סביבות ה-800 אלף דולר בתשלום אחד כן? אלה סכומים של דמי העברה על שחקנים כבר.

שוב, יכול להיות שהמועדון יחליט לקחת את הריזיקה הזו ולהחתים את סיבו, ולקוות שאגבה לא יסחוט אותם עד הקצה, אבל אפשר להבין למה זה מקפיא תהליכים גם.

מה לא מובן?
ברגע שהחתמת את סיבו לפני ששחררת את אגבה, אגבה נמצא בעמדת כוח גדולה עוד יותר מול המועדון. כרגע המועדון במצב שהוא יכול עוד להגיד לאגבה שהוא יהיה הזר השמיני ולייבש אותו ביציע.
היית רוצה להגיע למצב כזה עם שחקן שממילא מצטייר כסחטן/סרבן ושירצה את הכרטיס ביד? אנחנו מדברים כאן על סביבות ה-800 אלף דולר בתשלום אחד כן? אלה סכומים של דמי העברה על שחקנים כבר.

שוב, יכול להיות שהמועדון יחליט לקחת את הריזיקה הזו ולהחתים את סיבו, ולקוות שאגבה לא יסחוט אותם עד הקצה, אבל אפשר להבין למה זה מקפיא תהליכים גם.
אוקיי, אז הבנתי אותך נכון.
זה הגיוני שיקפיא תהליכים, רק לא חושב שיוותר עליהם.

מחזיר למי שמאמין לו אולי, אני בינתיים לא מבין על סמך מה אתם מנהלים פה דיונים שלמים בגלל מילה של הממציאן הזה.
כולנו מכורים אין מה לעשות, בדיוק כמו כל הדיוני סרק שיש פה על אבו פאני שחוזרים על עצמם כמו הדיונים על פריי רק על ספידים.
לגבי הסיבו הזה בהחלט הכל נראה מאוד מוזר ומחורטט, אבל וואלה @רק מכבי שומר על שקט תעשייתי בגזרה וזה גורם לי לתהות שאולי יש משהו.

אגיד מה שאני חושב שקורה (בהנחה ויש אמת בדיווח של נחמני ואנחנו לא מברברים את עצמו לדעת סתם):
- אגבה משחק צ׳יקן מול הקבוצה. הוא לא יישב עונה שלמה ביציע ויודע שהוא צריך למצוא קבוצה, אבל ככל שהוא יחכה יותר, סביר שהתנאים שלו יהיו טובים יותר. מהצד השני, המועדון לא רוצה להפסיד כסף וממתין שאגבה יקבל הצעה, אבל צריך שיעזוב בהקדם לטובת סיבו.
- לטובת זה, המועדון משקיט את כל המו״מ מול סיבו. לפני כמה ימים, רק מכבי וקניאס התייחסו למו״מ מול שחקן ולזר שמתקדמים איתו, בהתאמה. מאז, דממה, כמו שהמועדון רוצה. בעיקר עולים דיווחים שהמועדון סיים עם הרכש לקיץ.
- נחמני שיש לו מקור מחוץ למועדון ממשיך לדווח. כדי שזה לא ייתן לאגבה כוח מול המועדון, מדבררים שהחתימה של סיבו מותנית בכך שאגבה ימצא קבוצה. כלומר, שלא כדאי לאגבה לחכות לסיבו כדי לשפר תנאים.
- למרות שמתאים למועדון גם לחסוך כסף בגלל אגבה (ולהגיד שניסו להביא עוד רכש וזה לא צלח), קשה לי להאמין שיפילו עסקה כזו על אגבה. הרי גם אם ישאירו את אגבה ביציע רשום כזר שמיני, ימשיכו לשלם לו את השכר ויהיו בצומת זהה בקיץ הבא. כלומר, החיסכון שיהיה הוא על השכר של סיבו. מעבר לכך, גם הם יודעים ששחקן צעיר לא יישב ביציע עונה שלמה וכנראה שיחסכו חלק מהמשכורות הבאות שלו כבר בחודש-חודשיים הקרובים. לכן, אני מאמין שהם יסגרו עם סיבו סופית, לפני שיגיע הדדליין מצדו. לפי נחמני, מדובר ביומיים-שלושה. בואו נראה...
מסכים עם רוב הדברים אבל עדיין מרגיש לי לא הגיוני ששאר הכתבים לא יעשו פולו אם יש דברים בגו, לא מכיר הרבה מקרים של כתב שמתאבד על סיפור של שחקן בזמן שיש שתיקה כזאת רועמת משאר האתרים (היחיד שידוע לי שציין את זה ברמת המשפט זה שלמה וייס) כמעט תמיד שעולה שם של מועמד שהוא רציני ולא הנפצה של סוכן משועמם גם אם זה מועמד שכבר ירד מהפרק אתה רואה פולו ברוב האתרים הגדולים (וואן, ספורט5, וואלה ספורט וישראל היום ספורט) בזמן שפה אתה רואה שחוץ מנחמני אף אחד לא מדבר על זה. לא יודע, משהו שם מרגיש לי מסריח.
אולי איזה סוכן עושה סיבוב על נחמני, מנסה להבין את האינטרס.

מסכים עם רוב הדברים אבל עדיין מרגיש לי לא הגיוני ששאר הכתבים לא יעשו פולו אם יש דברים בגו, לא מכיר הרבה מקרים של כתב שמתאבד על סיפור של שחקן בזמן שיש שתיקה כזאת רועמת משאר האתרים (היחיד שידוע לי שציין את זה ברמת המשפט זה שלמה וייס) כמעט תמיד שעולה שם של מועמד שהוא רציני ולא הנפצה של סוכן משועמם גם אם זה מועמד שכבר ירד מהפרק אתה רואה פולו ברוב האתרים הגדולים (וואן, ספורט5, וואלה ספורט וישראל היום ספורט) בזמן שפה אתה רואה שחוץ מנחמני אף אחד לא מדבר על זה. לא יודע, משהו שם מרגיש לי מסריח.
אולי איזה סוכן עושה סיבוב על נחמני, מנסה להבין את האינטרס.
זה בהחלט יכול להיות.

מהצד השני, אתה רואה שנמנעים מהתייחסות לזה לא רק באתרי התקשורת.
גם רק מכבי שקט והסלב שממהר להגיב לכל דבר מתחמק מלהתייחס לשחקן.
מעבר לכך, ראיתי כבר איפה שהוא שהמועדון אישר את מועמדות השחקן ועולים בקבוצות הטלגרם צילומי מסך של התכתבויות אוהדים עם סיבו מה-DM באינסטגרם.
זו לא סיטואציה תקשורתית שראינו בעבר.

זה בהחלט יכול להיות.

מעבר לכך, ראיתי כבר איפה שהוא שהמועדון אישר את מועמדות השחקן ועולים בקבוצות הטלגרם צילומי מסך של התכתבויות אוהדים עם סיבו מה-DM באינסטגרם.
לא נעים להגיד אבל זו הנואשות שמדברת ממך ולא ההיגיון.
אם יש משהו תהיה בטוח שגולדשטיין ובן דור יודעים לרמוז על זה בדרכים כאלה ואחרות. אם הם שקטים זה כי מה לעשות שזה חרטא. הם לא יוציאו כתבה "שומעים נחמני מחרטט אין כלום". הם בעצמם נראה לי דיי בהלם כרגע ומקווים שזה לא נכון ושהם לא פספסו משהו שהוא לא.

זה בהחלט יכול להיות.

בכתבה הראשונה בישראל היום כתוב שמכבי חיפה אישרה את המועמדות

בכתבה הראשונה בישראל היום כתוב שמכבי חיפה אישרה את המועמדות
זה לא אומר יותר מדי, יש הבדל גדול בין מועמדות לבין הוא כבר מסוכם רק מחכה לעלות על המטוס כמו שנחמני אומר. אני מניח שבכל רגע נתון יש לפחות 10 שחקנים על כל עמדה שמועמדים/נמצאים ברשימות שלהם ברמה כזאת או אחרת. לפחות מקווה שזה המצב.

מישהו בטוויטר טוען שהקשר ינחת עד הסופ''ש אני אישית חושב שכל הסיפור פה חרטא

כי קאקא ורק מכבי שקטים מאוד בנושא וגם השופר הראשי.
מקווה שנחמני יודע מה הוא עושה

חזרה
למעלה