• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני מכין אותכם מראש לאיזה ציטוט גנרי של רפאלוב בראיון אחרי סגירת החלון:
״״ניסינו עד הרגע האחרון לחזק את הקבוצה, אנחנו יכולים להגיד שהיה על הפרק שחקן שובר שיוויון. אי אפשר להגיד שיענקלה לא רצה וניסה להשקיע סכומים אדירים בקבוצה, אני לא האמנתי אפילו לכמה שיענקל׳ה היה נעול על להביא את השחקן הזה בכל מחיר. לצערנו, בגלל שילוב של ענייני תזמון סגירת החלון וענייני רישום לא הצלחנו להחתים אותו. ״

התאוריות פה הורגות אותי. מדהים היאוש שהמועדון הזה הביא אותנו אליו.
נראה לי סביר מאוד שאם מדובר בליאב נחמני כיחידי שמדווח, אותו ליאב נחמני שמעולם לא צדק במשהו וידוע ביותר ידיעות על קציצות שהכין ממידע רלוונטי, שכנראה השחקן הזה לא באמת בדרך.
תראה, מצד אחד, רק נחמני והטלגרמים מדווחים על סיבו. אלו בהחלט מקורות לא אמינים ולכן, כל העניין מוטל בספק. מה גם שאנחנו מכירים את המועדון מספיק. מתאים להם להפיץ ספין כדי להרגיע את הקהל ולהגיד שרצו להחתים שחקן וזה לא הסתדר, אז נשארים עם הסגל הקיים.

מצד שני, לאורך כל החלון המועדון החתים שחקנים בשקט ויתכן שהפעם הייתה הדלפה. לפני שהשם של סיבו יצא, רק מכבי אמר שמנהלים מו״מ מול שחקן וקניאס אמר שהציעו שכר גבוה לשחקן (מה גם שהוא פתח קבוצת ווטספ לדיווחים אתמול, כתב שיתייחס לסיבו וטרם כתב לגביו). בנוסף, יש את ההתכתבויות של האוהדים עם סיבו שאולי מפוברקים ואולי לא. אי אפשר להתעלם מכל אלו, בטח כשלמועדון יש אינטרס משמעותי להשקיט את עניין סיבו כרגע בגלל אגבה.

אלו שני תרחישים הגיוניים לגמרי.
כמובן שיכול להיות גם תרחיש שלישי - אין שום דבר מעשי, אבל סיבו והסוכן שלו משתמשים בקבוצה, כדי למנף הצעות אחרות.

תראה, מצד אחד, רק נחמני והטלגרמים מדווחים על סיבו. אלו בהחלט מקורות לא אמינים ולכן, כל העניין מוטל בספק. מה גם שאנחנו מכירים את המועדון מספיק. מתאים להם להפיץ ספין כדי להרגיע את הקהל ולהגיד שרצו להחתים שחקן וזה לא הסתדר, אז נשארים עם הסגל הקיים.

מצד שני, לאורך כל החלון המועדון החתים שחקנים בשקט ויתכן שהפעם הייתה הדלפה. לפני שהשם של סיבו יצא, רק מכבי אמר שמנהלים מו״מ מול שחקן וקניאס אמר שהציעו שכר גבוה לשחקן (מה גם שהוא פתח קבוצת ווטספ לדיווחים אתמול, כתב שיתייחס לסיבו וטרם כתב לגביו). בנוסף, יש את ההתכתבויות של האוהדים עם סיבו שאולי מפוברקים ואולי לא. אי אפשר להתעלם מכל אלו, בטח כשלמועדון יש אינטרס משמעותי להשקיט את עניין סיבו כרגע בגלל אגבה.

אלו שני תרחישים הגיוניים לגמרי.
כמובן שיכול להיות גם תרחיש שלישי - אין שום דבר מעשי, אבל סיבו והסוכן שלו משתמשים בקבוצה, כדי למנף הצעות אחרות.
שמח שאני לא היחיד במאניה דפרסיה

שמח שאני לא היחיד במאניה דפרסיה
העמימות התקשורתית של המועדון ואובדן האמון בו מטלטלים את כולם. חלק הופכים לפסימיים לחלוטין ומאמינים שהמועדון לא פועל והכל למראית עין וחלק פסימיים, אבל נאחזים בפעולות/מסרים חלקיים כדי להרגיש שיש תקווה.

משום מה, וזה סובייקטיבי לחלוטין, אני נוטה להאמין שיש דברים בגו. אני לא יודע כמה המועדון רוצה בזה וכמה השחקן רוצה בזה, אבל נשמע לי סביר שלכל הפחות ניסו לסגור את פה עם השחקן את תנאיו במועדון והיו/נמצאים קרובים לשם. לצד זאת, אני לא פוסל בכלל שהכל חרטא כי בסוף, מדובר בעיקר בתחושת בטן (שלא הייתה זהה במקרים של ירמקוב או פאני, כמו שלאחרים הייתה).

אני משער שעד סוף השבוע כולנו נדע מה באמת קרה.

נחמני מהיום:
"אני שם את תעודת העיתונאי, היושרה המקצועית שלי, על משא ומתן ועל סיכום כמעט סופי למעשה מול סיבו קוואסי"
"יש עניינים אחרים, כמו למשל, פדראו ואגבה, שצריך או להשאיל או להקפיא אותם על מנת לפנות מקום להביא עוד זר"
"התנאים מסוכמים, לא רק מוצלב, כמו באיקס עיגול, מכל הכיוונים זה סגור"
"זה לא הצלבה משני מקורות, מוצלב ומוצפן מכל כיוון אפשרי, כולל שיחה עם השחקן עצמו"
נחמני: "גם אמש דיברו עם קוואסי, אני חושב ששומרים אותו על אש קטנה"
"חייג אדון קוואסי לג'ון פנסטיל, עוזר נבחרת גאנה ודבר אתו ושאל אותו על מכבי חיפה, פנסטיל אמר לו ללכת על זה בכל הכוח"

הכל סוכם מול סיבו
הסוכן הישראלי שלו זה הקוסם דודו דהאן.
מחכים לאישור של ליאור רפאלוב כמו מוניוס בזמנו

הכל סוכם מול סיבו
הסוכן הישראלי שלו זה הקוסם דודו דהאן.
מחכים לאישור של ליאור רפאלוב כמו מוניוס בזמנו
מה קשור אישור? לשם שינוי זה לא ״אשמתו (לפחות ישירות כי בעקיפין זה כן) כי כל עוד יש לך פה 2 זרים כמו פדראו ואגבה שלא מאפשרים לך אפילו לרשום את נובה אין שום סיבה או היגיון כלכלי בלהחתים זר נוסף כשאתה רואה שאין להם כוונה להקפיא את אגבה או את פדראו.

למה לסכם עם שחקן, אם לא בטוחים שרוצים אותו?
ואם בטוחים שרוצים אותו, למה לחכות?
השאיפה היא להכין את הקרקע מראש להמשך. עם שחקנים שעוזבים (פיירו, למשל), ראינו שזה לא תמיד קורה ותוקע את המועדון. במובן הזה, טוב שמתקדמים עם שחקנים פוטנציאליים (כמובן, בתקווה שהם מתנהלים בשקיפות מול השחקן ומסבירים לו מה הסיטואציה מבחינת המועדון).

אם זה המצב, הם רוצים אותו. השאלה אם רוצים אותו גם במחיר הקפאה של אגבה/פדראו והאם הם מוכנים לקחת את הסיכון שהעסקה תיפול כי השחקן יתקדם עם קבוצות אחרות בזמן שממתינים לאגבה/פדראו.

בן דור אומר שהמועדון אמר לו שלא יהיה וניתח את זה בעצמו ואמר שצריך לשחרר את פדראו גם בשביל להביא זר נוסף והיום הוא פותח בהרכב וזה נשמע לו לא הגיוני
הפכנו לגועל של מועדון.
באמת שבא לי להקיא כבר על כל דבר שקשור למועדון הזה.

בן דור אומר שהמועדון אמר לו שלא יהיה וניתח את זה בעצמו ואמר שצריך לשחרר את פדראו גם בשביל להביא זר נוסף והיום הוא פותח בהרכב וזה נשמע לו לא הגיוני
בן דור לא מדד לכלום, נאלץ לחכות ליום רביעי ולראות בעצמנו

בן דור במקסימום יכול לשטוף לי את האוטו
יש לו מוח של אפרוח וכולם בסביבת המועדון מערבבים אותו כמו בלנדר.
בלי קשר לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שאם הגנאי חותם פדראו בחוץ.
במקרה הזה הייתי מנסה להחזיר את יונתן לייש, אחלה בלם לסגל ליד ואן דייק צונאמי ושון.
שטייפמן פוטנציאל אבל ממש לא בשל לבוגרים כרגע.

חזרה
למעלה