ירד מהפרק כבר, רפאלוב לא מעוניין בו לפי הפרסומיםחייבים להקפיא את בנסון ולשחרר את פדראו אין מנוס. בושה שלא מחתימים את הקשר המפלץ הזה
איפה פורסם?ירד מהפרק כבר, רפאלוב לא מעוניין בו לפי הפרסומים
מקורבים.איפה פורסם?
אני מתחיל לחשוב שליאור טיפשמקורבים.
הוא בעיקר שחצן, רואים את זה בכל ראיון ובכל החלטה. לרבות עזות המצח לקחת את התפקיד של מנהל מקצועי בלי שום ניסיון.אני מתחיל לחשוב שליאור טיפש
בכנות, חשבתי שהוא יירד מהפרק כבר אתמול בעקבות הפציעה של בנסון והמשחקים הרעים של לונוויק. סביר שיחפשו עכשיו כנף ימין שנמצא בכושר במקומו. לא יודע באיזה פרופיל ובאילו תנאים.ירד מהפרק כבר, רפאלוב לא מעוניין בו לפי הפרסומים
אני לא בטוח בכלל שבסיטואציה הנוכחית (כלומר, ללא קשר לזה שהם חפרו לעצמם את הבור הזה בשלב מוקדם יותר בחלון) זה שיקול מקצועי, כמו שמגבילים אותו כלכלית.קשה להחליט אם הוא עושה את זה בכוונה או שהוא באמת חסר מושג.
לדעתי לא יביאו לא קשר 6 זר ולא קיצוני ימני זר וישאירו גם את בנסון וגם את פדראו בסגל.אני לא בטוח בכלל שבסיטואציה הנוכחית (כלומר, ללא קשר לזה שהם חפרו לעצמם את הבור הזה בשלב מוקדם יותר בחלון) זה שיקול מקצועי, כמו שמגבילים אותו כלכלית.
אם האופציות שנתנו לו כרגע זה פדראו/סיבו או בנסון/קיצוני ימני זר, אני מבין למה שמקצועית הוא יחפש קיצוני ימני.
אין לנו בקבוצה קיצוני ימני כשיר אחד עם רגל שמאל, בעוד שבקישור עוד אפשר להחליט שרצים עם שלישייה אגרסיבית (למרות שאז עולה השאלה - מי יושב על הספסל: ברוניניו, הזר היקר ביותר שהבאת בחלון ואחרי שרדפת אחריו מאז ינואר, או חורה שעשה עונה טובה תחת בכר וקיבל את סרט הקפטן).
לא יודע אם זו הבחירה שאני הייתי עושה, אבל אני יכול להבין אותה.
לא לעשות כלום זה לגמרי תמיד אופציה במכבי חיפה.לדעתי לא יביאו לא קשר 6 זר ולא קיצוני ימני זר וישאירו גם את בנסון וגם את פדראו בסגל.
אני לא בטוח בכלל שבסיטואציה הנוכחית (כלומר, ללא קשר לזה שהם חפרו לעצמם את הבור הזה בשלב מוקדם יותר בחלון) זה שיקול מקצועי, כמו שמגבילים אותו כלכלית.
אם האופציות שנתנו לו כרגע זה פדראו/סיבו או בנסון/קיצוני ימני זר, אני מבין למה שמקצועית הוא יחפש קיצוני ימני.
אין לנו בקבוצה קיצוני ימני כשיר אחד עם רגל שמאל, בעוד שבקישור עוד אפשר להחליט שרצים עם שלישייה אגרסיבית (למרות שאז עולה השאלה - מי יושב על הספסל: ברוניניו, הזר היקר ביותר שהבאת בחלון ואחרי שרדפת אחריו מאז ינואר, או חורה שעשה עונה טובה תחת בכר וקיבל את סרט הקפטן).
לא יודע אם זו הבחירה שאני הייתי עושה, אבל אני יכול להבין אותה.
יש יותר סיכוי שצונאמי יפגע בתל אביב מחר בבוקר (לא זה שכבר פגע בגלזר)נותן לביתר את ירין לוי ולוקח בשמחה גדולה את אינו.
מישהו חוץ מנחמני כבר דיבר עליו?אם רצו להחתים את סיבו, בנסון פתר להם את הבעיה
וייס דיבר עליו וכולם אמרו "שיש שם התעניינות" אבל שלא חושבים שזה יקרה בגלל עניין הזריםמישהו חוץ מנחמני כבר דיבר עליו?
איזה מועדון רקוב. פדראו, בנסון ואגבה צריכים להיות בחוץ, נובאקוביץ , סיבו וזר באגף. אבל איפה אנחנו ואיפה השאיפה לבינוניות של המועדון.וייס דיבר עליו וכולם אמרו "שיש שם התעניינות" אבל שלא חושבים שזה יקרה בגלל עניין הזרים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!