מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רפאלוב טיפש.

אין מה לעשות נדפקנו מהבעלים ועד השחקן שבקצה הספסל. מלמעלה ועד למטה.

בחיים לא זוכר מצב שבו אוהדים ייחלו לפציעה של שחקן כדי שהמנהל המקצועי יקבל קצת שכל.
אגב, ההורים של לונגוויק לא חששו מהמצב הביטחוני פה? אולי מלחמה עם איראן תסייע לנו להעיף אותו.

ירד מהפרק כבר, רפאלוב לא מעוניין בו לפי הפרסומים
בכנות, חשבתי שהוא יירד מהפרק כבר אתמול בעקבות הפציעה של בנסון והמשחקים הרעים של לונוויק. סביר שיחפשו עכשיו כנף ימין שנמצא בכושר במקומו. לא יודע באיזה פרופיל ובאילו תנאים.

אם התלבטו קודם לגבי הקפאת/אגבה לטובת סיבו כי זה יקר, אז ברור שלא יעשו את זה בנוסף לכך גם עם בנסון וקיצוני זר אחר.

מבאס מאד שבפעם השנייה מאז נטע שאנחנו קרובים ל-6 זר מרשים (בפעם הקודמת - אברג׳ל), זה נופל.

קשה להחליט אם הוא עושה את זה בכוונה או שהוא באמת חסר מושג.
אני לא בטוח בכלל שבסיטואציה הנוכחית (כלומר, ללא קשר לזה שהם חפרו לעצמם את הבור הזה בשלב מוקדם יותר בחלון) זה שיקול מקצועי, כמו שמגבילים אותו כלכלית.

אם האופציות שנתנו לו כרגע זה פדראו/סיבו או בנסון/קיצוני ימני זר, אני מבין למה שמקצועית הוא יחפש קיצוני ימני.

אין לנו בקבוצה קיצוני ימני כשיר אחד עם רגל שמאל, בעוד שבקישור עוד אפשר להחליט שרצים עם שלישייה אגרסיבית (למרות שאז עולה השאלה - מי יושב על הספסל: ברוניניו, הזר היקר ביותר שהבאת בחלון ואחרי שרדפת אחריו מאז ינואר, או חורה שעשה עונה טובה תחת בכר וקיבל את סרט הקפטן).

לא יודע אם זו הבחירה שאני הייתי עושה, אבל אני יכול להבין אותה.

אני לא בטוח בכלל שבסיטואציה הנוכחית (כלומר, ללא קשר לזה שהם חפרו לעצמם את הבור הזה בשלב מוקדם יותר בחלון) זה שיקול מקצועי, כמו שמגבילים אותו כלכלית.

אם האופציות שנתנו לו כרגע זה פדראו/סיבו או בנסון/קיצוני ימני זר, אני מבין למה שמקצועית הוא יחפש קיצוני ימני.

אין לנו בקבוצה קיצוני ימני כשיר אחד עם רגל שמאל, בעוד שבקישור עוד אפשר להחליט שרצים עם שלישייה אגרסיבית (למרות שאז עולה השאלה - מי יושב על הספסל: ברוניניו, הזר היקר ביותר שהבאת בחלון ואחרי שרדפת אחריו מאז ינואר, או חורה שעשה עונה טובה תחת בכר וקיבל את סרט הקפטן).

לדעתי לא יביאו לא קשר 6 זר ולא קיצוני ימני זר וישאירו גם את בנסון וגם את פדראו בסגל.

אולי אתה צודק (בהנחה שבאמת הגבילו אותו לשתי אופציות), אבל כמו שאפוק אמר, רוב הסיכויים שלא יעשו כלום.

וייס דיבר עליו וכולם אמרו "שיש שם התעניינות" אבל שלא חושבים שזה יקרה בגלל עניין הזרים
איזה מועדון רקוב. פדראו, בנסון ואגבה צריכים להיות בחוץ, נובאקוביץ , סיבו וזר באגף. אבל איפה אנחנו ואיפה השאיפה לבינוניות של המועדון.

חזרה
למעלה