מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני חושב שזה מוקדם מדי ונכון יותר מכל הבחינות לשחרר את פדראו, אבל אם הם כל כך חוששים שלונוויק לא מתאים ולכן משאירים את פדראו, אז מוטב שיפרדו מלונוויק ויביאו קשר אחורי. אי אפשר לעשות טעות, לדעת שזו טעות ולא לתקן אותה.

מה גם שאת לונוויק, אם רוצים לגרוע מהסגל, לא נכון להקפיא. הוא שחקן צעיר שאפשר גם להשאיל לעונה ולהחזיר כפוטנציאל להשקעה.
לדעתי ליאור חייב לשאול את ברק את מי הוא מעדיף כי בסוף המאמן חייב להאמין בשחקנים שלו, כמובן להביא את הגנאי שיכול לסדר לנו חלק גדול ממשק ההגנה.
אני מקווה שליאור יוריד מהכבוד שלו ויתן לברק להחליט

חושב שזה קונצנזוס כאן.
חושב שזה גם קונצנזוס כאן שהמועדון לא יקפיא גם את פדראו וגם את בנסון לטובת שני זרים חדשים.
אין ברירה אחרת אלא להקפיא את בנסון לפחות.
זה לא הגיוני לצאת לעונה עם סדריק דון וחאליילי האח בכנף ימין.

לדעתי ליאור חייב לשאול את ברק את מי הוא מעדיף כי בסוף המאמן חייב להאמין בשחקנים שלו, כמובן להביא את הגנאי שיכול לסדר לנו חלק גדול ממשק ההגנה.
אני מקווה שליאור יוריד מהכבוד שלו ויתן לברק להחליט
מסכים, למרות שנראה שזה לא על הפרק מבחינתם.
הם יפרדו רק מבנסון והבחירה תהיה בין 6 זר לקיצוני ימני זר.

מסכים, למרות שנראה שזה לא על הפרק מבחינתם.
הם יפרדו רק מבנסון והבחירה תהיה בין 6 זר לקיצוני ימני זר.
במקרה כזה מעדיף את הגנאי שהוא גם פרופיל גבוה וגם רוצה להיות פה, יסגור לנו את ה6 לטווח הרחוק אחרי שהקרקס יגמר פה.
לא רואה אותם מנחיתים כנף ימני איכותי ועוד בשלוף, זה יותר מידי חישובים בשבילם.

במקרה כזה מעדיף את הגנאי שהוא גם פרופיל גבוה וגם רוצה להיות פה, יסגור לנו את ה6 לטווח הרחוק אחרי שהקרקס יגמר פה.
לא רואה אותם מנחיתים כנף ימני איכותי ועוד בשלוף, זה יותר מידי חישובים בשבילם.
הייתי מסכים איתך אם חורה היה כנף ברמה גבוהה מאוד.
הוא שחקן מסוכן והכל אבל זה לא מספיק כדי להביא אליפות, במיוחד שהחלוץ הזר הבכיר כנראה לא יתן יותר מ5 גולים.
אם בטעות יפגעו באיזה כנף זר שיתן מספרים יש יותר סיכוי למקום 4, מאשר אם תביא קשר 6 לדעתי.

הקבוצה צריכה להתחיל לתת גולים. לא יכול להיות שכל משחק ההתקפה ישען על דאבל פאסים שקופים בין ברוניניו לחורה.

הייתי מסכים איתך אם חורה היה כנף ברמה גבוהה מאוד.
הוא שחקן מסוכן והכל אבל זה לא מספיק כדי להביא אליפות, במיוחד שהחלוץ הזר הבכיר כנראה לא יתן יותר מ5 גולים.
אם בטעות יפגעו באיזה כנף זר שיתן מספרים יש יותר סיכוי למקום 4, מאשר אם תביא קשר 6 לדעתי.

הקבוצה צריכה להתחיל לתת גולים. לא יכול להיות שכל משחק ההתקפה ישען על דאבל פאסים שקופים בין ברוניניו לחורה.
אליפות לא תהיה השנה ולכן עדיף להכין את השטח כמה שאפשר ליום אחרי רפאלוב ובכר.
ברמת העקרון אני מסכים איתך ששחקן כנף קריטי יותר מ6 לאור הסיטואציה אבל יש לנו שחקן ברמה שרוצה לבוא לפה לעומת שחקן כנף לא ידוע שליאור צריך ללהק, מעדיף ללכת על בטוח במקרה הזה.

דיון סרק לצערי, סיבו הזה לא יגיע.
אני אישית הייתי מוכן לבלוע כנף כמו עוז בילו בשביל סיבו, אבל זה דיון עקר כי סיבו לא יגיע, על עוז בילו נתניה תבקש כפול כי הם לא פראיירים ויודעים את המצב.
בקיצור זה הסתיים בכנף ימין זר ברמה של אגבה ומטה, כי הם לא מסוגלים להביא מישהו טוב בעצמם אז בוא נוותר על מציאה של קשר 6 שנופל להם מהשמיים.

עונה של תבוסות שמחה לכולם.

אני אישית הייתי מוכן לבלוע כנף כמו עוז בילו בשביל סיבו, אבל זה דיון עקר כי סיבו לא יגיע, על עוז בילו נתניה תבקש כפול כי הם לא פראיירים ויודעים את המצב.
בקיצור זה הסתיים בכנף ימין זר ברמה של אגבה ומטה, כי הם לא מסוגלים להביא מישהו טוב בעצמם אז בוא נוותר על מציאה של קשר 6 שנופל להם מהשמיים.

אבל עכשיו קבוצות עפו ממפעלים אירופאים ורוצות לדלל את הסגל, זה לא היה התירוץ שהם היו אוהבים להשתמש בו בכל השנים שלא סגרו את הסגל מוקדם? אז הינה עכשיו השוק רווי, קדימה תנחיתו לנו את הכוכב הבא של הליגה הסרבית השלישית.

עדיף שלא יביאו אף אחד שיחליקו עם מה שיש ושיעופו מפה כל הצוות הגרוע הזה

• אהבתי
תגובות: Apoc
רפאלוב פשוט מטומטם. יש לך עכשיו קשר אחורי עם רזומה טוב ביד בעמדה שהקבוצה צריכה. מה עדיף עכשיו לנסות להביא כנף שאתה לא יודע מה תצליח להביא ומה לא?

ובלי קשר שחר צריך להבין שהוא צריך לפתוח את הכיס ולהביא לפה שניים שלושה שחקנים, ולשחרר/להשאיל זר נוסף. כי אין מה לעשות, כהשדרה המקצועית והרפואית היא ברמה כל כך ירודה זה יוביל להוצאות תקציביות גדולות יותר. או במילים אחרות - על טעויות משלמים.

שחר ימכור את תחתוניו האחרונים בשביל להכשל וישרוף הרבה יותר כסף על עוד בלופים, מאשר היה מוכן להוציא על שחקנים טובים.
שוב חובה להכין את הקבוצה למכירה ולהתחיל מהעפת שלושת המוסקטרים, כדי לנקות את השטח לבאים בתור.

קוואסי לא יהיה פה לפי כל הפרסומים, מההתחלה זה היה נשמע טוב מידי כדי להיות אמיתי.
צריך להיות חסרי מושג ברמה הכי גבוהה כדי לוותר על שחקן עם רזומה כזה בעמדה כזאת ושעוד מתחנן להגיע לכאן.
כושלים.

עדיין לא ראיתי שדיברו בכלל על קוואסי חוץ מנחמני ואז וייס שהחליט להכניס אותו כדי לתת גיבוי לנחמני.
נשמע לי מאוד ליצני כל הסיפור שיגידו שאנחנו רוצים קשר אחורי זר ואז בגלל שמתפנה עוד משבצת של זר שלא חשבו לפנות (בנסון) אז מחליטים שלא מביאים אותו חחחח. אבל האמת שזה מאוד מכבי חיפה של יענקל'ך האשמדאי הזקן המעיק.

צריך לשבת חזק על קורל סימונוביץ'. סרג'י רוברטו בקישור סוגר פינה והוא לא זר. :sneaky:
הוא חתום ב-la גלקסי.
במועדון מחפשים שחקנים חופשיים.
פאביניו ללא קבוצה, אבל זה דורש להקפיא את פדראו.

אני מנסה להבין אם הם באמת עיוורים שם ולא רואים מה קורה בפועל או ששמים להם ברקס מלמעלה.

קוואסי לא יהיה פה לפי כל הפרסומים, מההתחלה זה היה נשמע טוב מידי כדי להיות אמיתי.
צריך להיות חסרי מושג ברמה הכי גבוהה כדי לוותר על שחקן עם רזומה כזה בעמדה כזאת ושעוד מתחנן להגיע לכאן.
כושלים.
באמת שאין מילה אחרת חוץ מבני זונות

• אהבתי
תגובות: Puma
חזרה
למעלה