מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
משער לעצמי שהאמת היא איפה שהוא באמצע - החליטו לבחון אותו והנרטיב שהוא שחקן סגל ובונים עליו שירת אותם לשני תרחישים: שירצו להחליף אותו ושייחליטו להשאיר אותו.
בהתחלה, בטח סביב הפציעה, חשבו להיפטר ממנו והביאו את לונוויק.
בהמשך, ראו שלונוויק ושטייפמן לא נראים טוב והוא נכנס לעניינים, אז החליטו להשאיר אותו.

מעבר להחלטה המקצועית, הבחירה להישאר איתו היא גם תוצר של דברים אחרים: בניית הקישור לעונה (ובהתאם, ענייני תדמית וניהול רוטציה), חסכון כלכלי ויתכן שגם מניעת הליכים משפטיים מול השחקן שהיו איתו סוגיות רפואיות.

@ברק.י
איך האמת באמצע אם זה מה שרשמתי?

@KevinDurant
אנחנו הולכים במעגלים ואתה לא באמת משיב למה שאני רושם. בוא נסיים את הדיון הזה פה.
היו פה הסתעפויות, אז יתכן שפספסתי חלק מהדברים והגבתי לאחרים.

התייחסתי לדיון האם רצו את פדראו מההתחלה או תכננו לשחרר אותו (ואולי עדיין מתכננים).

יש סיבה אחת להשאיר את פדראו - כלכלית, יודעים שלא יהיו לו הצעות וחסכו את השנת שכר שלו.
כל הסבר אחר של מקצועית, יעזור להתקלם, אישיות טובה זה הכל חרטא בפיתה.

• אהבתי
תגובות: Apoc
מציע להיצמד למה שבכר אמר כל הקיץ (עוד מסיום העונה שעברה) ולא לגינון של כתב כזה או אחר.

20 במאי, בכר אומר בראיון:
"אני שמח שפדראו נכנס וצבר דקות, כי הוא באמת בלם מצוין.
נראה אם הוא חוזר טוב מהפציעה".

25 יולי, בכר במסיבת העיתונאים:

״לגבי פדראו, הוא שחקן טוב שעבר פציעות קשות. הוא סבל מהתכווצות. זה נשמע רע אבל זה משהו שלדעתי יקח כמה ימים. הוא התאמן אתמול אבל אחרי הצילום הוחלט שהוא לא ישחק".

היום:
"מתחילת השנה הוא מתאמן רגיל. הוא נראה טוב במשחקי האימון. הוא שחקן שלא שיחק הרבה זמן וצריך להוריד חלודה. הוא שחקן סגל של מכבי חיפה. לא מבין מה כל הרעש מסביב. הוא יעזור לנו בהמשך".

בכר מחמיא לו לאורך כל הדרך, ומסמל את זה שהוא רוצה אותו ובונה עליו.

יש סיבה אחת להשאיר את פדראו - כלכלית, יודעים שלא יהיו לו הצעות וחסכו את השנת שכר שלו.
כל הסבר אחר של מקצועית, יעזור להתקלם, אישיות טובה זה הכל

אז אולי גם היו משאירים את נהואל, אנסיבמה, שימיץ, שוראנוב ויתר הזרים ששיחררו?

לשחרר את פדראו זה הכי "קל" על הנייר.
חוזה רק עד סוף העונה. ככה שכמה משכורות והוא בחוץ.

הסיפור לא מורכב.
אתה רוצה לשחק 3 בלמים (שיכול להפוך גם ל-4 בהזזה של שחקן. מה שנקרא שינוי פנימי ללא צורך בחילוף), אתה צריך כמות גדולה של בלמים ביחס לקבוצה שמשחקת עם 4 מאחורה באופן קבוע.

תוסיפו את העובדה שיש חשש מסוים מכשירות מפדראו, והחוסר במגן שמאלי ותקבלו סגל של כמעט 3 בלמים זרים (אני אומר כמעט כי צונאמי הוא השחקן שיכול להפוך למגן. וזו הסיבה העיקרית שבחרו בו).

ואני לא נכנס כרגע האם זה שלושה בלמים כשאנחנו תוקפים, או שלושה בלמים שאנחנו מגנים. בפועל זה 3 בלמים.

שוב, אותם אנשים שהביאו לכם 2 חלוצים זרים בעונה שעברה, הביאו לכם 3 בלמים זרים.

אפשר פשוט להגיד את המובן מאליו:
הם פשוט לא מבינים כדורגל. לא יודעים לחלק את הזרים במקומות הנכונים. לא רואים את הבור באמצע.
כמה שזה עצוב, ככה זה פשוט.

אגב, יש עוד שחקן זר בסגל וקוראים לו סדריק דון.
כרגע לא תורם כלל ויש לא מעט שחקנים בעמדות שלו.
אם מישהו רוצה להביא זר נוסף, יש מספיק קבוצות בליגה שיסכימו לקבל בהשאלה את דון.
אז השארת פדראו היא ממש לא התירוץ לאי הבאה של עוד קשר כזה או אחר.

נערך לאחרונה:
@רק מכבי
1. זה שבכר אמר שפדראו שחקן טוב לפני כמה חודשים או שבועות לא נותן שום אינדיקציה לזה שלא רצו לשחרר אותו בנקודות הזמן ההן. לא הייתי מצפה ממוכר שרוצה למכור לי טלוויזיה שתיקנו אותה להגיד לי שהטלוויזיה עלולה להישבר שוב עוד שבועיים.
2. יכול להיות שבכר באמת חושב שפדראו כשהוא כשיר הוא שחקן טוב. זה לא אומר שלא רצו לשחרר שחקן שלא היה כשיר במשך שנה וחצי.
3. ברור שמכל רשימת המנודים זה יהיה הכי קשה לשחרר שחקן שעד לפני שבועיים הוגדר כלא כשיר ושבשנה וחצי האחרונות ניסה לחזור אינספור פעמים ולא הצליח בגלל כאבי ברכיים. לדעץי גם כתבתי פה כמה פענים בחודשים האחרונים שיהיה הכי קשה להיפטר ממנו (ומנהואל).
4. למה שפדראו יסכים לוותר על כמה משכורות כשסימן שאלה מרחף מעל הכשירות שלו תקופה כל כך ארוכה וגם עכשיו? וצריך לציין שתשלום המשכורת המלאה והקפאה שלו תעלה למועדון בסביבות 1.5-1.8 מיליון שקל, לא בדיוק עניין של מה בכך.
5. צירפתי למעלה דיווחים ממקורות שמעידים שלפני תקופה מסוימת לא תיכננו להשאיר את פדראו לעונה הבאה. לא מדובר ב-"גינון של כתב זה או אחר".

נערך לאחרונה:
שלושה בלמים זרים זו החלטה מטומטמת שעוד מאפילה על השני חלוצים זרים של עונה קודמת. צונאמי או איך שלא יקראו לו לא מגן, אין לו אופי של מגן. הוא אולי יכול לשחק כבלם בצד שמאל, אבל מגן הוא לא. וזה שכל הזמן ממהרים לשחרר או למכור שחקנים ישראלים ומביאים במקומם זרים זה עוד יותר מטומטם. משנה לשנה זה רק מתדרדר

חזרה
למעלה