מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מסתבר שאפשר להביא את עידן נחמיאס לישראל. מעניין אם עדיין יש כאן כאלה שחושבים שפדראו נשאר פה מסיבות מקצועיות ולא כלכליות.
עם קצת רצון אפשר להביא כל אחד. בלי רצון אתה לא יכול להביא כלום. בכל מקרה אנחנו אופציה רביעית או חמישית כיום לליגיונרים, כך שזה בכלל לא משנה

מסתבר שאפשר להביא את עידן נחמיאס לישראל. מעניין אם עדיין יש כאן כאלה שחושבים שפדראו נשאר פה מסיבות מקצועיות ולא כלכליות.
למה שנמשיך להביא לפה שחקנים ישראלים בינוניים בדמות עידן נחמיאס? זה באמת מה שחסר לנו?

למה שנמשיך להביא לפה שחקנים ישראלים בינוניים בדמות עידן נחמיאס? זה באמת מה שחסר לנו?
איזה בלם ישראלי יש לך ? שון גולדברג? הוא פי 10 עליו וכרגע על שטייפמן
חוץ מזה זה בדיוק מה שכתבו פה, מי צריך שלושה בלמים זרים ועוד מגן זר? מי צריך בכלל ארבעה זרים בהגנה? מה זו הבנייה העלובה הזאת
היה עדיף להביא את נחמיאס, לשחרר את פדראו ולהביא קשר אחורי או מגן שמאלי זר
אבל כמובן אצלנו כולם חסרי מושג בניהןל המקצועי
מי ישמע פדראו זה ריו פרדיננד הברזילאי

אין פה בלם ברמה של נחמיאס.
כבר רשמתי בעבר שצריך להביא אותו אבל לצערי הגאון מוילנה הביא 2 בלמים זרים מאז והשאיר את פדראו.
אנחנו די חלשים לדעתי בעמדה הזאת.

עונה נוספת אנחנו כנראה נהיה הקבוצה שמחתימה הכי מעט שחקנים למרות העונה ה-"נהדרת" שעברה עלינו: מכבי תל אביב צריכה חיזוק, הפועל ב"ש צריכה חיזוק, בית"ר ירושלים צריכה חיזוק, הפועל תל אביב צריכה חיזוק. מכבי חיפה לא. העיקר נכנס לקופה הכי הרבה כסף מבין הקבוצות. לכל הארבע יש סגלים עדיפים על שלנו ואל תספרו לי סיפורים על מי יש לב"ש, זה לא שלנו יש סגל של באיירן מינכן. אפילו לא של מכבי חיפה בתקופת בלבול או בתקופת לוזון.

איזה בלם ישראלי יש לך ? שון גולדברג? הוא פי 10 עליו וכרגע על שטייפמן
חוץ מזה זה בדיוק מה שכתבו פה, מי צריך שלושה בלמים זרים ועוד מגן זר? מי צריך בכלל ארבעה זרים בהגנה? מה זו הבנייה העלובה הזאת
היה עדיף להביא את נחמיאס, לשחרר את פדראו ולהביא קשר אחורי או מגן שמאלי זר
אבל כמובן אצלנו כולם חסרי מושג בניהןל המקצועי
מי ישמע פדראו זה ריו פרדיננד הברזילאי
אני ממש לא חושב שנחמיאס יותר טוב משטייפמן.
גם לא מאלעד אמיר שלצערנו כרגע פצוע.
אני חושב מלכתחילה שהיה צריך להביא בלם זר אחד ברמה גבוהה על חשבון פדראו ולהשאיר את עיסאת או לשלב את הבלם הזר עם שטייפמן.
מה לעשות שהם מתנהלים בצורה חובבנית.
אבל אין מה להביא שחקן כמו עידן נחמיאס למכבי חיפה.
אם לא היינו בשנים של מלחמה היה יותר קל להביא לפה זרים וכנראה שב"ש היתה מדשדשת במקומות 3-4.
לא צריך את כל הישראלים זבלה האלה מספיק עם זה.
תכף הם מביאים את גיא חודידה תגידו למה לא הבאנו את גיא חודידה.

אני ממש לא חושב שנחמיאס יותר טוב משטייפמן.
גם לא מאלעד אמיר שלצערנו כרגע פצוע.
אני חושב מלכתחילה שהיה צריך להביא בלם זר אחד ברמה גבוהה על חשבון פדראו ולהשאיר את עיסאת או לשלב את הבלם הזר עם שטייפמן.
מה לעשות שהם מתנהלים בצורה חובבנית.
אבל אין מה להביא שחקן כמו עידן נחמיאס למכבי חיפה.
אם לא היינו בשנים של מלחמה היה יותר קל להביא לפה זרים וכנראה שב"ש היתה מדשדשת במקומות 3-4.
לא צריך את כל הישראלים זבלה האלה מספיק עם זה.
תכף הם מביאים את גיא חודידה תגידו למה לא הבאנו את גיא חודידה.
הוא יותר טוב ממה שיש לך וגם חדידה יותר טוב מכל השחקני אמצע הבינוניים שלך. מקו שני כ-8 הוא נתן עונה קודמת 12 שערים בטבריה. כל השלישייה שלך ביחד כולל העילוי ירין לוי לא הגיעו למספרים האלה, אז די לחיות בסרט. זו המציאות ואלה הישראלים שיש היום. אם אתה לא מביא זרים ברמה ולא דג את הישראלים האלה אז זה מה שאתה שווה מקומות 5-6.

אין פה בלם ברמה של נחמיאס.
כבר רשמתי בעבר שצריך להביא אותו אבל לצערי הגאון מוילנה הביא 2 בלמים זרים מאז והשאיר את פדראו.
אנחנו די חלשים לדעתי בעמדה הזאת.
כן אל תשאל איזו רמה נחמיאס מה אני אגיד לך.
בלודוגורץ אפילו לא רשמו אותו לסגל של הליגה האירופית כשהגיע, זה בהחלט מעיד על כמה שהחזיקו ממנו בבולגריה.

הוא יותר טוב ממה שיש לך וגם חדידה יותר טוב מכל השחקני אמצע הבינוניים שלך. מקו שני כ-8 הוא נתן עונה קודמת 12 שערים בטבריה. כל השלישייה שלך ביחד כולל העילוי ירין לוי לא הגיעו למספרים האלה, אז די לחיות בסרט. זו המציאות ואלה הישראלים שיש היום. אם אתה לא מביא זרים ברמה ולא דג את הישראלים האלה אז זה מה שאתה שווה מקומות 5-6.
אין ספק שמה שטוב לטבריה טוב למכבי חיפה.
לא הספיק לכם מיכאל אוחנה?.
אני לא אמרתי שאני מחזיק מירין לוי, שיתנו לרטנר לשחק במקום להביא ישראלים בינוניים שאפשר להעלות מהנוער וזה יהיה בדיוק באותה רמה אם לא יותר טוב.
איזה ישראלים אתה רוצה לדוג בדיוק? כל "הישראלים השווים" לא משחקים בארץ, וגם אם יש כאלה שניתן להביא שחר לא ישלם להם את הסכומים האלה.
אז אני מעדיף שיתנו לילדים מהנוער לשחק ושלא יביאו זבל ישראלי מהליגה.

אין ספק שמה שטוב לטבריה טוב למכבי חיפה.
לא הספיק לכם מיכאל אוחנה?.
אני לא אמרתי שאני מחזיק מירין לוי, שיתנו לרטנר לשחק במקום להביא ישראלים בינוניים שאפשר להעלות מהנוער וזה יהיה בדיוק באותה רמה אם לא יותר טוב.
איזה ישראלים אתה רוצה לדוג בדיוק? כל "הישראלים השווים" לא משחקים בארץ, וגם אם יש כאלה שניתן להביא שחר לא ישלם להם את הסכומים האלה.
אז אני מעדיף שיתנו לילדים מהנוער לשחק ושלא יביאו זבל ישראלי מהליגה.
הנוער הזה הוא הדבר הכי אוברייטד שקיים. לא הספיק לך לראות את שטייפמן בתחילת העונה? איך שהוא נראה בגביע הטוטו זה אחד הבלמים הכי גרועים בליגה(לא הכל באשמתו כן?). רטנר זה עוד איזה עילוי מומצא. הוא לא פותח בשום קבוצה מהגדולות בהרכב, סך הכל שחקן גיבוי כמו פה. אלעד אמיר גם כן כולה חצי עונה ונפצע כבר פעמיים לתקופות ממושכות. גרימברג מבחינת פיזיות לא יכול לשחק אפילו בליגה לאומית. מעדיף כל יום קבוצה שתרוץ על כל התארים ולא אכפת לי מי משחק, מאשר להתלהב שמשחקים לי בהרכב חמישה שחקני נוער. זה מעניין לי אתה יודע את מה. על ירין לוי כבר הבעתי את דעתי שזה עוד אוברייטד שמנסים לפמפם לנו כאיזה בוסקטס הבא.

תראה כמה כאלה רק נמצאים לך בסגל. אז אתה רוצה עוד? הבעיה היותר גדולה שלי ושלך שגם הזרים שהביאו הם בינוניים ולא כאלה שסוחבים את הצעירים קדימה.

אגב, השיא של נטע לביא, שון וייסמן, מוחמד עוואד, איסמעיל ריאן ועוד איזה "כשרונות" ענקיים שניסו למכור לנו לפני עשור היה מקום שני 30 הפרש ממקום ראשון. עד שהגיעו שחקני רכש כמו שרי, חזיזה, אצילי, אשכנזי, אפילו רוקאביצה וכדומה שהביאו את הקבוצה לאליפות ראשונה לאחר עשור.

שילוב שחקני נוער היא לא המטרה.
אז אם יש אצילי בכנף - שולחים את הנוער להתבשל בהשאלות, אבל כשמי שפותח בכנף ימין זה סדריק דון אני שואל את עצמי למה לא נותנים ללוסקי לשחק.
כשבהגנה יש את סק או פלאניץ׳, אני מבין את זה ששולחים את תומר לנס להשאלה. אבל כשהאלטרנטיבה היא פדראו - צריך לתת לשטייפמן לשחק.

זה לא כי הם שחקני נוער, אלא כי עם פדראו ודון בכל מקרה לא נתמודד על תארים, אז אם כבר יש שנה מבוזבזת - צריך לפחות לנצל אותה כדי למצוא ולהריץ 2-3 שחקנים מהנוער שבעוד שנתיים כן יוכלו להיות חלק מקבוצה שמתמודדת על האליפות.

שילוב שחקני נוער היא לא המטרה.
אז אם יש אצילי בכנף - שולחים את הנוער להתבשל בהשאלות, אבל כשמי שפותח בכנף ימין זה סדריק דון אני שואל את עצמי למה לא נותנים ללוסקי לשחק.
כשבהגנה יש את סק או פלאניץ׳, אני מבין את זה ששולחים את תומר לנס להשאלה. אבל כשהאלטרנטיבה היא פדראו - צריך לתת לשטייפמן לשחק.

זה לא כי הם שחקני נוער, אלא כי עם פדראו ודון בכל מקרה לא נתמודד על תארים, אז אם כבר יש שנה מבוזבזת - צריך לפחות לנצל אותה כדי למצוא ולהריץ 2-3 שחקנים מהנוער שבעוד שנתיים כן יוכלו להיות חלק מקבוצה שמתמודדת על האליפות.
זה לא עובד ככה. בדיוק כמו שאתה אומר, זה אמצעי ולא המטרה. ברגע שהופכים את זה למטרה, בטווח הארוך זה לא נותן לך כלום, כי כל אחד כזה אחרי שני שערים ישר קורץ ל-MLS או לליגות נידחות באירופה ובטווח הקצר סתם תבזבז עונה על כלום. בליגה הישראלית לעולם אי אפשר לבנות על דבר כזה. גם דינמו זאגרב שמתפארת מזה מביאה שחקני רכש בכסף שהיא עושה על אותם צעירים. פה אפילו את זה אתה לא עושה. מכרת את חלאיילי ב-6.5 מיליון אירו. סכום גבוה לכל הדעות, מה עשית עם זה? חמוצים במקרה הטוב ובמקרה הרע נשאר בכיס של הבעלים. מה אותה דינמו זאגרב עשתה עם זה? רכשה איזה כישרון בסכום גבוה יותר ממה שתכננה כדי שיעזור לה מקצועית ותמכור אותו שנתיים אחרי בכפול. אצלנו עושים את זה? לא. רוצים? לא. יש אסטרטגיה? לא. זה משמש לנכדות של שחר? כן.

• אהבתי
תגובות: Apoc
הנוער הזה הוא הדבר הכי אוברייטד שקיים. לא הספיק לך לראות את שטייפמן בתחילת העונה? איך שהוא נראה בגביע הטוטו זה אחד הבלמים הכי גרועים בליגה(לא הכל באשמתו כן?). רטנר זה עוד איזה עילוי מומצא. הוא לא פותח בשום קבוצה מהגדולות בהרכב, סך הכל שחקן גיבוי כמו פה. אלעד אמיר גם כן כולה חצי עונה ונפצע כבר פעמיים לתקופות ממושכות. גרימברג מבחינת פיזיות לא יכול לשחק אפילו בליגה לאומית. מעדיף כל יום קבוצה שתרוץ על כל התארים ולא אכפת לי מי משחק, מאשר להתלהב שמשחקים לי בהרכב חמישה שחקני נוער. זה מעניין לי אתה יודע את מה. על ירין לוי כבר הבעתי את דעתי שזה עוד אוברייטד שמנסים לפמפם לנו כאיזה בוסקטס הבא.

תראה כמה כאלה רק נמצאים לך בסגל. אז אתה רוצה עוד? הבעיה היותר גדולה שלי ושלך שגם הזרים שהביאו הם בינוניים ולא כאלה שסוחבים את הצעירים קדימה.

אגב, השיא של נטע לביא, שון וייסמן, מוחמד עוואד, איסמעיל ריאן ועוד איזה "כשרונות" ענקיים שניסו למכור לנו לפני עשור היה מקום שני 30 הפרש ממקום ראשון. עד שהגיעו שחקני רכש כמו שרי, חזיזה, אצילי, אשכנזי, אפילו רוקאביצה וכדומה שהביאו את הקבוצה לאליפות ראשונה לאחר עשור.
אני ממש לא חושב שרטנר, אמיר ושטייפמן הם אוברייטד.
גם לא פיינגזיכט.
גרימברג עדיין צעיר מידי.
אני בטוח שלא דיברת ככה בעונה שעברה שהם רצו יפה איזה 7 משחקים והיו טובים יותר מהזרים העלובים שהביאו לפה.
אי אפשר למחוק שחקן מהנוער אם משחק אחד שניים הוא לא טוב ולהוריד אותו לספסל שאין חלופה יותר
טובה.
צריך סבלנות, אני מעדיף אותם על שחקנים כמו סדריק דון או החלוץ הזה שהביאו.
במקום להציב מחר את קאני בחוד היו יכולים לתת לניב גבאי הוא גם מהיר.
אין הבדל.
רכישות הזויות.
מה שאני רוצה להגיד שורה תחתונה - שאם אין ישראלים טובים או זרים טובים לא צריך להביא בכוח ולמלא את הסגל בבינוניים, שיתנו לשחקנים מהנוער, בטוח שיצאו 2-3 שחקנים שיהיו ברמה של הבינוניים שרוצים להביא.
חבל.

יגיע, השאלה מה.
אם יביאו עוד זר ברמה של החלוץ אז עדיף שלא יביאו כלום.
גם אותו הייתי משחרר עכשיו.
הדוגמה עם נחמיאס היא בשביל בשביל להמחיש את השיקול האמיתי של המועדון והעומד בראשו - תקציבי.
הרי אם הייתי נותן ל-100 אנשים שתי אפשרויות עם אותה עלות: פדראו כבלם מחליף וירין לוי כשש או נחמיאס בלם מחליף וקשר 6 זר כמעט כולם היו הולכים עם האופציה השנייה. מניח שאפילו רפאלוב.
המטרה בהחתמת שחקן כמו נחמיאס היא לא להביא איכות כבלם מחליף, אלא לשנמך את העמדה הזו בשביל להביא איכות להרכב ולהשתמש בקלפים שלך נכון יותר.

הסיבה האמיתית שלא עשו את זה בעיניי היא תקציבית: החתמת שחקן זר נוסף בנוסף לכנף, תשלום רוב השכר של פדראו והחתמת נחמיאס, עולים הרבה יותר מלהביא רק כנף.

אני ממש לא חושב שרטנר, אמיר ושטייפמן הם אוברייטד.
גם לא פיינגזיכט.
גרימברג עדיין צעיר מידי.
אני בטוח שלא דיברת ככה בעונה שעברה שהם רצו יפה איזה 7 משחקים והיו טובים יותר מהזרים העלובים שהביאו לפה.
אי אפשר למחוק שחקן מהנוער אם משחק אחד שניים הוא לא טוב ולהוריד אותו לספסל שאין חלופה יותר
טובה.
צריך סבלנות, אני מעדיף אותם על שחקנים כמו סדריק דון או החלוץ הזה שהביאו.
במקום להציב מחר את קאני בחוד היו יכולים לתת לניב גבאי הוא גם מהיר.
אין הבדל.
רכישות הזויות.
מה שאני רוצה להגיד שורה תחתונה - שאם אין ישראלים טובים או זרים טובים לא צריך להביא בכוח ולמלא את הסגל בבינוניים, שיתנו לשחקנים מהנוער, בטוח שיצאו 2-3 שחקנים שיהיו ברמה של הבינוניים שרוצים להביא.
חבל.
אמרתי זה גם שנה שעברה, אמנם לא פה אבל עדיין. הדבר היחידי שאתה צודק בו זה שלא איתם ולא עם סדריק דון ודומיהם תרוץ לאליפות. רק שתביא עוד 3-4 כוכבים או איכות כמו של ברוניניו להרכב. צריך סבלנות? אז שגם הם יהיו בסבלנות. בינתיים במקום לדבר על שחקני הכרעה כל הדיבורים בקיץ היה על החוזה של ירין לוי והחוסר שביעות רצון של רטנר. לגבי גרימברג, לא אני הצהרתי שהוא החלוץ המוביל שלך ועם תחילת הליגה הורד לנוער. זרים טובים בוודאות יש בתנאי שרוצים לשלם.

אגב מבחינתך שון גולדברג זה לא ישראלי בינוני? כי לפני ארבע שנים שהיו פה כוכבים הוא היה טוב? שנתיים וחצי אחרונות הוא קטסטרופה

הדוגמה עם נחמיאס היא בשביל בשביל להמחיש את השיקול האמיתי של המועדון והעומד בראשו - תקציבי.
הרי אם הייתי נותן ל-100 אנשים שתי אפשרויות עם אותה עלות: פדראו כבלם מחליף וירין לוי כשש או נחמיאס בלם מחליף וקשר 6 זר כמעט כולם היו הולכים עם האופציה השנייה. מניח שאפילו רפאלוב.
המטרה בהחתמת שחקן כמו נחמיאס היא לא לא להביא איכות כבלם מחליף, אלא לשנמך את העמדה הזו בשביל להביא איכות להרכב ולהשתמש בקלפים שלך נכון יותר.

הסיבה האמיתית שלא עשו את זה בעיניי היא תקציבית: החתמת שחקן זר נוסף בנוסף לכנף, תשלום רוב השכר של פדראו והחתמת נחמיאס, עולים הרבה יותר מלהביא רק כנף.
וזה גם כאילו לא נפטרו מחוזים יקרים כמו חזיזה או נהואל וקיבלו קרוב ל-10 מיליון אירו על שחקנים. זאת הבעיה פה. אין שום קשר בין הכנסות להוצאות כבר 15 שנה. אותם סכומים שאז הוציאו מוציאים גם כיום בעוד קבוצות אחרות כבר התקדמו. אין שום קורלציה. שנת 2026 אננחנו עדיין עם ניהול של 2009

• אהבתי
תגובות: Apoc
נטע לביא בסוף התפתח לקשר טוב.
הביא פה אליפויות ועזר לנו לעלות לצ׳מפיונס.
גם אבו פאני.
הלוואי שהיה אפשר להחזיר את נטע עכשיו ולפתות אותו עם כסף, זה בהחלט היה ישראלי ששווה להחזיר.
אצילי ידעת מה אתה מקבל, החזרת ליגיונר מוכח.
אשכנזי היה בלוף רציני, אמנם הבקיע פה אבל מאז שעזב התרסק, היה לו קל ליד לביא, שרי וחזיזה.

עידן נחמיאס זה לא ישראלי שצריך להחזיר, בכלל לא באותה סקאלה. חבל על הכסף.
רכש קלאסי לאלונה.
אמרתי זה גם שנה שעברה, אמנם לא פה אבל עדיין. הדבר היחידי שאתה צודק בו זה שלא איתם ולא עם סדריק דון ודומיהם תרוץ לאליפות. רק שתביא עוד 3-4 כוכבים או איכות כמו של ברוניניו להרכב. צריך סבלנות? אז שגם הם יהיו בסבלנות. בינתיים במקום לדבר על שחקני הכרעה כל הדיבורים בקיץ היה על החוזה של ירין לוי והחוסר שביעות רצון של רטנר. לגבי גרימברג, לא אני הצהרתי שהוא החלוץ המוביל שלך ועם תחילת הליגה הורד לנוער. זרים טובים בוודאות יש בתנאי שרוצים לשלם.

אגב מבחינתך שון גולדברג זה לא ישראלי בינוני? כי לפני ארבע שנים שהיו פה כוכבים הוא היה טוב? שנתיים וחצי אחרונות הוא קטסטרופה
שון גולדברג מבחינתי שחקן גמור לצערי.
כשרצו להאריך לו חוזה אני ישר אמרתי כן, זה התברר כטעות.
היו לו שנים יפות, אבל הוא אחרי השיא.
אולי אם היתה קבוצה יותר מאוזנת ואיכותית בהגנה פחות היינו מרגישים את החולשה שלו.

נטע לביא בסוף התפתח לקשר טוב.
הביא פה אליפויות ועזר לנו לעלות לצ׳מפיונס.
גם אבו פאני.
הלוואי שהיה אפשר להחזיר את נטע עכשיו ולפתות אותו עם כסף, זה בהחלט היה ישראלי ששווה להחזיר.
אצילי ידעת מה אתה מקבל, החזרת ליגיונר מוכח.
אשכנזי היה בלוף רציני, אמנם הבקיע פה אבל מאז שעזב התרסק, היה לו קל ליד לביא, שרי וחזיזה.

עידן נחמיאס זה לא ישראלי שצריך להחזיר, בכלל לא באותה סקאלה. חבל על הכסף.
רכש קלאסי לאלונה.

שון גולדברג מבחינתי שחקן גמור לצערי.
כשרצו להאריך לו חוזה אני ישר אמרתי כן, זה התברר כטעות.
היו לו שנים יפות, אבל הוא אחרי השיא.
אולי אם היתה קבוצה יותר מאוזנת ואיכותית בהגנה פחות היינו מרגישים את החולשה שלו.
מה? מי ידע מי זה אבו פאני אם בכר לא היה מחזיר? הרי מרקו זה ש-"מקדם" צעירים העדיף את פלקושצ'נקו עליו. נטע לביא עשה את ההתפתחות הגדולה שלו אצל בכר. אשכנזי היה בלוף? חחחחחחחחח אם לא הגולים שלו אתה לא רץ לאליפות בעונה של הקורונה. אין לך ישראלי שמביא היום גולים מהעמדה הזאת. אצילי זה רכש, שרי זה רכש, אפילו לווילדסחוט היו איזה עשרה שערים בעונה הראשונה. מספיק כבר עם האדרה של הצעירים האלה. בלי שחקני רכש אתה לא זוכה בתארים. זה מה שאני מנסה לציין פה. רוקאביצה, עוד רכש ישראלי שהיום בכלל לא היה מגיע לכאן הבקיע לך בחמש שנים 64 שערי ליגה. בטח מוחמד עוואד ושובל גוזלן הגדולים היו כובשים את אותה כמות והיינו זוכים איתם בשלוש אליפויות, פחח. אצילי ידעת מה אתה מקבל? הוא היה שבור אחרי הפרשה ולא הבקיע בקפריסין, אז איך ידעת? אתה עם הקבוצה שהייתה לך עשית אותו גולר כזה. אני מתבסס על נתונים ומציין עובדות.

כמה "צעירים" היו לך בעונות האליפות של רוני לוי? בשתי אליפויות של אלישע היו בסך הכל גולסה וגאדיר וראינו מה יצא מהם. בקבוצות הגדולות של שום וגרנט היו מלא צעירים, כן. תפסיקו כבר עם הבלוף הזה. זו תסמונת ואסטרטגיה בדיוק לאיפה שאנחנו נמצאים כיום מקומות 5-6.

נערך לאחרונה:
חזרה
למעלה