סתם להשוואה דוידה עונה שעברה הבקיע 3 שערים ובישל 2השחקן שפורסם במו''מ מתקדם הוא לא סתם ''מועמד''.
לא התלהבתי יותר מידי אושר דוידה עדיף עליו
סתם להשוואה דוידה עונה שעברה הבקיע 3 שערים ובישל 2השחקן שפורסם במו''מ מתקדם הוא לא סתם ''מועמד''.
לא התלהבתי יותר מידי אושר דוידה עדיף עליו
יכולת לרשום 'שיחק' וזה עדיף על בנסוןכבש 8 ובישל 4 בליגה טורקית שנייה ושיחק את רוב המשחקים זה כבר עדיף על בנסון
אין קשר בין חלאיילי לגבאי. הם שחקנים שמשחקים בעמדות שונות לחלוטין.ראיתי את גבאי מספיק אצלנו כדי להעדיף אותו על חלאילי וקאני בכל עמדה התקפית
חלאילי יודע בעיקר לרוץ, הבנת המשחק שלו ברמה מחרידה.
אני לא רוצה לחרוץ את גורלו אז אני אומר שהוא לא בשל.
כי סבע שחקן יותר טוב ממנו, מה אתה מנסה להגיד כאן?מה העלייה? דיא סבע בן 33 ונתן יותר באותה ליגה בשנב שעברה
במה הרזומה של השחקן הזה שונה מסברינה?
שניהם שחקני התקפה. בכל עמדה במגרש אני מעדיף את גבאי על חלאילי וקאניאין קשר בין חלאיילי לגבאי. הם שחקנים שמשחקים בעמדות שונות לח
כן אההבלי קשר לשחקן הזה ספציפית, יש פה לאנשים ציפיות לא סבירות:
- שיגיע מליגה טובה
- שיהיה שם שחקן הרכב
- שייתן מספרים
- שיהיה בגיל לא מבוגר
- שלא יהיה פציע
- שהקריירה שלו לא תהיה בירידה בשנים האחרונות
רק שביחד זה לא מתחבר, כי שחקנים שנכללים בכל הקטגוריות לא יגיעו לכאן.
השאלה היא על מה מוותרים.
רמה של צונאמי מגן שמאליראיתי סרטון שלו של דקה וחצי ונראה טוב. יש גם גרף התקדמות משנה לשנה והוא צעיר.
השאלה היא מה הרמה של הליגה הטורקית השנייהת
אני גם עם ביקורת גדולה לרכוש השנה.איך קבוצה אחת מביאה מביאה לי קניקובסקי ומגן עם 14 שערים עונה קודמת בסקוטלנד, ואחרת מביאה שחקנים בפרופיל של ליגה לאומית ועוד לפני כן טענו שהבעלים של אותה קבוצה שבע. אתם מתי תמשיכו עם השקרים האלה ותחפשו בכוח נקודות חיוביות שאין? מה אנחנו שונים ממכבי תל אביב מבחינת סדר גודל של מועדון? למה אני צריך לנרמל כל הזמן את הבינוניות הזאת? ותפסיקו לשקר שאי אפשר, יש לא רוצים. גם מהלונגוויק הזה ומצונאמי והחלוץ ניסיתים להתלהב למרות שברור שזה לא זה.
מה הפרופיל של השחקן הזה שונה מסברינה?
שניהם שחקני התקפה. בכל עמדה במגרש אני מעדיף את גבאי על חלאילי וקאני
ברמה ההיסטורית הטורקית השנייה היא ליגה שנוטה לכדורגל התקפי, עם ממוצע שערים יחסית גבוה. ככה זה היה לאורך השנים.מישהו שחפר קצת או מכיר את הרמה של הליגה הטורקית השנייה שיכול לתת שנקל בעניין?
שחקן כזה לא יכול להצליח פה. מכבי חיפה חייבת כוכבים. זה שחקן שהייתי מקבל אם היו פה פרופילים ברמה יותר גבוהה, כשיש לנו כאלה זרים חלשים אז אתם מוסיף עוד בינוני כזה שהוא לא מוכח? במה חטאנו? אתה רוצה להתערב איתי שהוא לא מסיים את העונה הקרובה עם חמישה שערים במידה והוא מגיע? או שהוא יהיה גם כן מנודה בעונה הבאה?אני גם עם ביקורת גדולה לרכוש השנה.
אבל להגיד שהפורטוגלי שחקן בפרופיל של ליגה לאומית זה שטויות.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!