מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בלי קשר לשחקן הזה ספציפית, יש פה לאנשים ציפיות לא סבירות:
- שיגיע מליגה טובה
- שיהיה שם שחקן הרכב
- שייתן מספרים
- שיהיה בגיל לא מבוגר
- שלא יהיה פציע
- שהקריירה שלו לא תהיה בירידה בשנים האחרונות

רק שביחד זה לא מתחבר, כי שחקנים שנכללים בכל הקטגוריות לא יגיעו לכאן.
השאלה היא על מה מוותרים.

אשפוך קצת ממה שאני יודע:
להבנתי זה עוד לא סגור. הטורקים גם לא מתלהבים למכור שחקן לקבוצה בישראל וייתכן וזה גם יעלה קצת את דמי ההעברה.

הסוכן שלו זה פאלי רמדאני (סוכן רציני מאוד שגם הוציא את רביבו עכשיו לספרד, והוא גם הסוכן הזר של תאי עבד).

לפני כמה שבועות הוא היה פה בארץ ונפגש עם אנגלידיס ומשפחת רביבו בעניין רוי, ורפאלוב נפגש איתו "פגישת היכרות".

בשבועות האחרונים כמה קבוצות היו לגביו במו"מ, כולל מפולין וקבוצה אחרת בטורקיה, והרצינית מכולם שטרסבורג, שחיפשה לעבות את הסגל בעמדה שלו(שטרסבורג היא סוג של קבוצת פיתוח. גם של צ'לסי, אבל מחזיקה הרבה שחקנים צעירים, אין שם שחקן מעל גיל 25. ככה שהוא התאים לפילוסופיה שלהם), אבל המעבר הזה נפל כי הם מראש ייעדו לו תפקיד של שחקן ספסל, והוא חיפש לקבל תפקיד בכיר ומשמעותי יותר.

מכאן זה התגלגל שבימים האחרונים השותף של רמדאני, דמיאנק, ביחד עם אסף וקנין, איש הקשר של סוכנות ליאן פה בישראל, הציעו את השחקן למועדון.

ראיתי את גבאי מספיק אצלנו כדי להעדיף אותו על חלאילי וקאני בכל עמדה התקפית
חלאילי יודע בעיקר לרוץ, הבנת המשחק שלו ברמה מחרידה.
אני לא רוצה לחרוץ את גורלו אז אני אומר שהוא לא בשל.
אין קשר בין חלאיילי לגבאי. הם שחקנים שמשחקים בעמדות שונות לחלוטין.

לפי הסרטון נראה טכני מאוד,הרמות טובות יציאה מהמקום טובה ויחסית מהיר
לא פיזי בשיט
מעניין מה האוהדים חושבים עליו מבחינתי זאת האינדיקציה הכי טובה

ראיתי סרטון שלו של דקה וחצי ונראה טוב. יש גם גרף התקדמות משנה לשנה והוא צעיר.
השאלה היא מה הרמה של הליגה הטורקית השנייהת

בלי קשר לשחקן הזה ספציפית, יש פה לאנשים ציפיות לא סבירות:
- שיגיע מליגה טובה
- שיהיה שם שחקן הרכב
- שייתן מספרים
- שיהיה בגיל לא מבוגר
- שלא יהיה פציע
- שהקריירה שלו לא תהיה בירידה בשנים האחרונות

רק שביחד זה לא מתחבר, כי שחקנים שנכללים בכל הקטגוריות לא יגיעו לכאן.
השאלה היא על מה מוותרים.
כן אהה
מגיע מגן עם 14 שערים עונה קודמת בליגה הסקוטית למכבי תל אביב, ופה מנרמלים לי סברינות
חלס עם השקר הזה, כשרוצים להשקיע אז אפשר להביא

איך קבוצה אחת מביאה מביאה לי קניקובסקי ומגן עם 14 שערים עונה קודמת בסקוטלנד, ואחרת מביאה שחקנים בפרופיל של ליגה לאומית ועוד לפני כן טענו שהבעלים של אותה קבוצה שבע. אתם מתי תמשיכו עם השקרים האלה ותחפשו בכוח נקודות חיוביות שאין? מה אנחנו שונים ממכבי תל אביב מבחינת סדר גודל של מועדון? למה אני צריך לנרמל כל הזמן את הבינוניות הזאת? ותפסיקו לשקר שאי אפשר, יש לא רוצים. גם מהלונגוויק הזה ומצונאמי והחלוץ ניסיתים להתלהב למרות שברור שזה לא זה.

מה הפרופיל של השחקן הזה שונה מסברינה?

איך קבוצה אחת מביאה מביאה לי קניקובסקי ומגן עם 14 שערים עונה קודמת בסקוטלנד, ואחרת מביאה שחקנים בפרופיל של ליגה לאומית ועוד לפני כן טענו שהבעלים של אותה קבוצה שבע. אתם מתי תמשיכו עם השקרים האלה ותחפשו בכוח נקודות חיוביות שאין? מה אנחנו שונים ממכבי תל אביב מבחינת סדר גודל של מועדון? למה אני צריך לנרמל כל הזמן את הבינוניות הזאת? ותפסיקו לשקר שאי אפשר, יש לא רוצים. גם מהלונגוויק הזה ומצונאמי והחלוץ ניסיתים להתלהב למרות שברור שזה לא זה.

מה הפרופיל של השחקן הזה שונה מסברינה?
אני גם עם ביקורת גדולה לרכוש השנה.
אבל להגיד שהפורטוגלי שחקן בפרופיל של ליגה לאומית זה שטויות.

שניהם שחקני התקפה. בכל עמדה במגרש אני מעדיף את גבאי על חלאילי וקאני

גם אם חלאיילי הוא שחקן התקפה (והשנה היא שיחק בכלל כמגן או חצי מגן) זה בכלל לא רלוונטי - הם לא מתחרים על אותן עמדות ולכן אין מה להשוות ביניהם.

מישהו שחפר קצת או מכיר את הרמה של הליגה הטורקית השנייה שיכול לתת שנקל בעניין?
ברמה ההיסטורית הטורקית השנייה היא ליגה שנוטה לכדורגל התקפי, עם ממוצע שערים יחסית גבוה. ככה זה היה לאורך השנים.
בשנה שנתיים האחרונות יש שם הרבה קריסות של מועדונים ברמה הכלכלית. וזה מביא לידי הגדלת הפערים בליגה השנייה, ואתה מקבל שם תוצאות כמו 7-0 או 8-1 או 7-2 או 6-1 (תוצאות שחזרו על עצמן כמה פעמים בעונה שעברה. לא מקרה בודד).
שלא לדבר על 5/6-0 שזו תוצאה יחסית שכיחה.
אתה תראה שם גם לא מעט משחקים של 3-3, 4-3 וכדומה.

בהשוואה - בליגה שלנו בעונה שעברה לא הייתה קבוצה שחצתה 80 שערי זכות. בטורקית השנייה היו 4 קבוצות שכבשו 80 ומעלה. כן צריך להגיד שמשחקים שם 38 מחזורים. ואצלנו 36.

גם ברמת הספיגותת - בליגה שלנו בעונה שעברה
אף קבוצה לא ספגה יותר מ-70, שם 4 קבוצות ספגו יותר מ-70, כאשר יש שם גם 2 קבוצות שספגו מעל 100(!) גולים.
(אצלנו יש את הפלייאוף התחתון אז זה מקטין את הספיגות).

ייצא לי לראות לא מעט משחקים של סבע בעונה שעברה וגם משחקים של צונאמי.
זאת לא ליגה עם הגנות גדולות וקבוצות גם לא באות מידי להתבנקר.

בנוסף, השיטה של הפלייאוף שם גם מתמרצת אותך להגיע למקומות 3-7 ולהתמודד בפלייאוף העלייה(2 עולות אוטומטיות ושלישית מהפלייאוף).

אני גם עם ביקורת גדולה לרכוש השנה.
אבל להגיד שהפורטוגלי שחקן בפרופיל של ליגה לאומית זה שטויות.
שחקן כזה לא יכול להצליח פה. מכבי חיפה חייבת כוכבים. זה שחקן שהייתי מקבל אם היו פה פרופילים ברמה יותר גבוהה, כשיש לנו כאלה זרים חלשים אז אתם מוסיף עוד בינוני כזה שהוא לא מוכח? במה חטאנו? אתה רוצה להתערב איתי שהוא לא מסיים את העונה הקרובה עם חמישה שערים במידה והוא מגיע? או שהוא יהיה גם כן מנודה בעונה הבאה?

חסר לך כוכבים שהם גם לידרים. אני מבטיח לך שהוא לא יותר טוב מסברינה, חורה וכ'ו, זה עוד שחקן עם מספרים בינוניים. יש לקבוצה כסף להביא זרים מפלצות לפחות אחד. וואו ליגה טורקית שנייה ממש ליגה אדירה

חזרה
למעלה