יכול להיות גם בעקבות הראיון של חזיזה רצו להחליף נושא שיתעסקו במשהו אחרלגבי השחקן הזה מטורקיה. בדרך כלל בשלבים האלה של החלון שהאתרים כבר פרסמו על אותו שם, זה אחרי שהושג כבר סיכום. כאן נראה שזה לא המצב והדליפו את השם הזה, לא יודע מאיזה כיוון במקביל למו"מ או כדי ללחוץ על מישהו אחר שמנהלים איתו מגעים
מה אתה יודע לגבי מלמד?הם שמו דגש על הנושא הזה שדברים לא ייצאו החוצה. וראינו את זה לאורך החלון.
ההבדל הוא שיש פה סוכן ישראלי שמעורב. זה הכל.
כשיש סוכן ישראלי מעורב, הכל בחוץ.
זה היה עם ברוניניו (שחר גרינברג), ועם זרים אחרים בעבר.
פה יש את אסף וקנין(שגם עלה ברדיו ודיבר).
במקרה של נובאקוביץ, צונאמי, לונוויק - אין מעורבות של סוכן ישראלי ולכן זה ייצא רק כשהיה סיכום.
הזר היחיד שהיה באמת רלוונטי וזה ייצא החוצה, זה באלקר, סייר בעיר וכו', אי אפשר להסתיר כזה דבר לכן זה ייצא החוצה.
יתר שמות של מועמדים שעלו, כמו לופס שגולדשטיין הנפיץ השבוע, זה פשוט שטויות שסוכנים ישראלים (במקרה הזה טל בן חיים) הדליפו וניסו להשתמש בשם של מכבי חיפה, בזמן שהם לא היו באמת מועמדים.
קאני עם כמה שהוא נגר אולי אפשר להוציא ממנו משהו בגלל המהירות שלו וסיומת לא רעה, בילו פשוט בינוני דריבל בינוני מהירות בינונית חוכמת משחק בינונית שום דבר שאתה אומר אולי יתחבר לו פה ויעשה את האפגריידמצחיק שיש פה אנשים שלא רוצים את בילו
כנראה שכחו שבהתקפה שלנו יש את קאני קני גורה ועוד שלל כוכבים.
נתחיל מזה שמלמד רוצה לעזוב. זה לא ספין.מה אתה יודע לגבי מלמד?
קאני זה כל כך שחקן סתמי למכבי חיפה. הוא יודע רק לרוץ לשטח במתפרצות ואננחנו לא משחקים ככה, בטח לא נגד הקטנות. שחקן טכני עם אחד על אחד, או כזה שבועט מרחוק הרבה יותר רלוונטי אלינו מאשר נגר שיודע רק לרוץקאני עם כמה שהוא נגר אולי אפשר להוציא ממנו משהו בגלל המהירות שלו וסיומת לא רעה, בילו פשוט בינוני דריבל בינוני מהירות בינונית חוכמת משחק בינונית שום דבר שאתה אומר אולי יתחבר לו פה ויעשה את האפגרייד
כתבתי, משחק פח נגד הפועל פ"ת, ישאיר אותו כאןהכי ריאלי זה שמלמד יקבל פה חולצת הרכב ויתן גולים כמו שהוא עשה בסוף עונה שעברה.
רק חסר מושג כמו ליאור יכול למחוק סקורר כמו מלמד, במיוחד שיש לך התקפה של נגרים.
תודה על הסקירה הממצה. זה פחות או יותר מה שאני חשבתי.נתחיל מזה שמלמד רוצה לעזוב. זה לא ספין.
אחרי שאמרנו את זה - אמורה להיות פגישה של רפאלוב + מלמד + ג. קצב (פגישה שמלמד יזם).
אחרי הפגישה הזאת אני מניח שדברים יואצו לכאן או לכאן.
ונזכיר גם שמלמד היה קרוב למכבי ת"א לפני שהוא הגיע לכאן. הקצבים אמרו לו תלך למכבי ת"א, ואז כולם זוכרים את הפגישה של אלברמן ובכר איתו שגם יצאה החוצה, אנחנו לחצנו וזה נסגר.
צריך גם להגיד שמכבי ת"א הציעה אז חוזה לשנה וחצי עם אופציה, וכאן נתנו לו חוזה לשנתיים וחצי. וגם זה היה שיקול בהחלטה לבוא לכאן.
מעבר לזה, יש למלמד אנליסט צמוד שעובד איתו הרבה שנים (ש. ע.) והוא אדם שמקורב למכבי ת"א.
ממה שאני מבין, *כרגע* מכבי ת"א לא פנתה בכלל למכבי חיפה בעניין. קרי, אין מו"מ רשמי.
מלמד זה לא מלדה. זה שמכבי ת"א נתנו אותו לב"ש תמורת כלום, לא אומר שפה יקרה אותו דבר. ונהורן עוד לא מבין את זה כנראה.
ברמה העקרונית - אמרתי ואגיד שוב, העסקה היחידה שיכולה לצאת מגיא מלמד היא טרייד כלשהו, אם במסגרת שחקן על שחקן או שחקן + כסף. לא יהיה מעבר (בטח לא למכבי ת"א) בשביל כמה מאות אלפי יורו.
ולכן, אם מנתחים את השוק - בארץ יש 3 קבוצות שצריכות חלוץ ויכולות לשלם למלמד את השכר.
מכבי ת"א. הפועל ת"א. מכבי נתניה. וצריך לבחון מה הם יכולות לתת לך בעמדות שאנחנו חסרים.
לגבי מכבי ת"א - השמות ידועים. זה בעיקר עזו - שהוא די אוברייטד ובעמדה שיש שם כמה שחקנים, מדמון - נקנה ב-2 מיליון יורו. הגעה של מלמד תדחוק אותו, אבל לא רואה אותם נותנים אותו ככה בלי כסף גדול. בן הרוש - שיכל לתת כאן סיוע בעמדות המגן, יקבל יותר הזדמנויות כעת שרביבו בחוץ(בטח אם גורפינקל לא יגיע אליהם), ולכן זה גם נראה כמו משהו פחות ריאלי.
בנוסף, מכבי ת"א תביא שחקן כנף ימין זר, וזה ידחוק את דוידה ויחזקאל. דוידה - לא יגיע, הוא שחקן מוערך שם. יחזקאל - מסיים חוזה, אני לא פוסל שמ. ת"א תרצה להעביר אותו(יושב על חוזה גבוה). אבל הוא יותר פצוע מכשיר, ועם הצוות כאן, זה מתכון למנוי במיטת הטיפולים.
בשורה התחתונה - הם רוצים אותו. והוא גם ירצה ללכת לשם. העניין הוא שאין פה יותר מידי אופציות ריאליות לטרייד.
מכבי נתניה - יש את ג'אבר ובילו כאופציה. ג'אבר - כמגן ימני מחליף זה לא מספיק תרומה בשביל מלמד, ולגבי בילו - רוני לוי רוצה אותו, וזה גם יצריך אותו להביא זר נוסף במקומו, והם רוצים כרגע בלם זר ולא שחקן התקפה. הוא גם האריך בעונה שעברה חוזה, כך שהם לא לחוצים לגביו שהם עלולים להפסיד פה את הרווח שלהם.
בשורה התחתונה - גם כאן, נתניה הייתה רוצה לקבל אותו, אבל אין כאן יותר מידי אופציות.
הפועל ת"א - ברדה רצה את מלמד בעונה שעברה, והוא עם חוד בעייתי ואפור, מלמד יכול לעזור לו. העניין הוא שאין להפועל ת"א שחקנים להציע בטרייד. לא יכול לחשוב על שחקן אחד שהם יכולים לתת ושאנחנו צריכים. ולכן זה נראה הרבה פחות ריאלי.
בילו זה טרייד טוב בשבילנו בעולם שבו יש לנו חלוץ אחר שיכול לתת דו ספרתי, אבל זה לא המצב. לכן הייתי הולך על מדמון. לכאורה פחות מוכח אבל פוטנציאל קדימה. אני מחזיק ממנו.לדעתי מלמד רוצה מכבי ת"א ואנחנו רוצים שילך למכבי נתניה בשביל להביא את בילו
אתה אומר מה שלא מצליח במכבי תל אביב יצליח במכבי חיפה?בילו זה טרייד טוב בשבילנו בעולם שבו יש לנו חלוץ אחר שיכול לתת דו ספרתי, אבל זה לא המצב. לכן הייתי הולך על מדמון. לכאורה פחות מוכח אבל פוטנציאל קדימה. אני מחזיק ממנו.
אני אומר שעוד שהיה בחדרה חשבתי שצריך לעשות הכל בשביל שיהיה פה.אתה אומר מה שלא מצליח במכבי תל אביב יצליח במכבי חיפה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!