מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ברזאו נחת.

התרעננות קצרה והוא נוסע לבדיקות רפואיות וסיור בסמי עופר.

אם טלכו וטומי יעבדו מהר, @Liberman קבל וולקאם עם החלה כמו שהוא אוהב.

לעניין השחקן - הוא התייחס בנחיתה לכך שהאנגלית שלו לא ברמה טובה. וזה עניין קריטי בהתאקלמות של שחקן.
העניין הוא שיש כאן צונאמי+פדראו+ברוניניו שיעזרו לא להתאקלם, ואני מצפה מהמועדון שיצמיד לו חיזוק לאנגלית.

אהבתי את האמירה שלו שהוא רוצה לקחת אליפות. אני אוהב שחקנים שבאים ולא מתביישים לדבר גבוה. לא נכנס לזה שזה לא ריאלי. עצם האמירה היא חיובית.
אני חושב שזה מאוד משפיע ודיברנו על זה בנושאים קודמים (עניין השפה).

אני לא יודע כמה זה מתוכנן לגמרי אבל אף אחד לא מרגיש "לבד", יש "קליקות" של פורטוגזית, אנגלית, עברית, צרפתית וגורה עצמו שיודע אנגלית גם שיחק 5 שנים בפורטוגל במהלך הקריירה אז אני מאמין שגם פורטוגזית הוא יודע ברמה מסוימת.

כמו שאתה אומר, זה אמור לעזור לו עם ההתאקלמות לשאר הקבוצה.

עוד משהו לגבי מלמד, וזאת כבר הערכה:

בגלל שהם מבינים שלהעביר אותו בחינם/כמה מאות אלפי יורו זה לא רציני, ולאור ההבנה שאין איזה טרייד יותר מידי רלוונטי, לא יפתיע אותי אם הוא יתחיל לקבל דקות במשחקים הקרובים בשביל "להרגיע" את כל הסיפור סביבו, ולהראות שהוא חלק מהותי מהסגל וכו' (הרי גם במכבי ת"א הוא לא מגיע להיות חלוץ ראשון. וגם שם יש תחרות עם עוד חלוצים).

ראינו אותם עושים דברים דומים עם שחקנים אחרים בסיטואציות דומות.
היה די צפוי..

"מי שצפוי להיכלל לראשונה העונה בסגל הוא מלך שערי הקבוצה בעונה שעברה, גיא מלמד. החלוץ, שהיה בכותרות בימים האחרונים בנוגע להתעניינות מצד מכבי תל אביב, אשר הרשים באימונים האחרונים. במכבי חיפה טוענים כי הם לא מתכוונים לוותר עליו וגורמים במועדון הבהירו כי הוא צפוי לקבל דקות גם העונה".
(ספורט 5)

מקווה שהוא יוסיף עניין למשחק ההתקפה המשעמם שלנו
ואני עוד יותר מקווה שהם מבינים שזה לא מספיק.
להשאיל דון להביא עוד שחקן לקישור/כנף

חייב פה קשר 6 זר במקום דון. אחרת גם השחקנים הטובים בקבוצה יתקשו להתבלט.

חוץ מזה, שזה יתן אפשרות לשחק גם 4-3-3 עם מרכז שדה חזק וברוניניו וברזאו באגפים. אמנם אני לא בעד של הצבה של שחקנים שלא בעמדות הטבעיות שלהם, אבל לפחות האפשרות הזו תהיה קיימת במה שידחוק את קנג'י החוצה מההרכב.

חזרה
למעלה