מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אגב אחד המשתמשים הגיב לי כשאמר שהוא שחקן בעליה, אני קורא כתבות אודות הקריירה שלו ואם הוא היה בעליה אין שום סיכוי שהיה מגיע לפה.
מדברים הרבה על הכישרון הלא ממומש שלו ומשום מה חשבו שפה הוא יתפוצץ, אני באותה דעה שאם הצוות החליט לצרף רק שחקן אחד להתקפה האנמית שלנו אז היו צריכים להחתים שחקן הרבה יותר מרשים מבחינת פרופיל.
מרגיש לי שהביאו אותו כדי להגיש התחזקנו, מקווה להתבדות.

קצת מספרים:
דמי ההעברה של 750 אלף יורו (נמוך מהמצופה. כשדיברו על שטרסבורג דובר על 1.2. מעריך שהעובדה שכל החלונות נסגרו השפיעה והטורקים התגמשו פה). אבל להבנתי כן נשאר משהו לטורקים מההעברה עתידית.
חוזה לשלוש שנים עם אופציה לעונה רביעית.
שכר בסיס של 400 אלף יורו(חוזה שמשתדרג כל עונה).

קצת מספרים:
דמי ההעברה של 750 אלף יורו (נמוך מהמצופה. כשדיברו על שטרסבורג דובר על 1.2. מעריך שהעובדה שכל החלונות נסגרו השפיעה והטורקים התגמשו פה). אבל להבנתי כן נשאר משהו לטורקים מההעברה עתידית.
חוזה לשלוש שנים עם אופציה לעונה רביעית.
שכר בסיס של 400 אלף יורו(חוזה שמשתדרג כל עונה).
רשמת שהכנת סקירה לאחרי החתימה. תחלוק איתנו?

למה גוני עוד פה בעצם?
ואת ארזי וקאסה שאמורים לחזור בקרוב מפציעות לא מתכוונים להשאיל?
אלה בעיקרון השאלות היחידות שנשארו ל12 ימים של החלון

גוני לא ברור בכלל למה האריכו לו חוזה
אולי מנסים להשתמש בו לטרייד עתידי, אחרת לא ברור מה הוא עוד עושה פה.
ודבר נוסף, לדעתכם הסגל סגור או שנראה פה עוד החתמה?

אגב אחד המשתמשים הגיב לי כשאמר שהוא שחקן בעליה, אני קורא כתבות אודות הקריירה שלו ואם הוא היה בעליה אין שום סיכוי שהיה מגיע לפה.
מדברים הרבה על הכישרון הלא ממומש שלו ומשום מה חשבו שפה הוא יתפוצץ, אני באותה דעה שאם הצוות החליט לצרף רק שחקן אחד להתקפה האנמית שלנו אז היו צריכים להחתים שחקן הרבה יותר מרשים מבחינת פרופיל.
מרגיש לי שהביאו אותו כדי להגיש התחזקנו, מקווה להתבדות.
תסתכל על העונה והקריירה שלו ותגיד לי אתה אם הוא בעלייה או לא

גוני לא ברור בכלל למה האריכו לו חוזה
אולי מנסים להשתמש בו לטרייד עתידי, אחרת לא ברור מה הוא עוד עושה פה.
ודבר נוסף, לדעתכם הסגל סגור או שנראה פה עוד החתמה?
לדעתי, סיימו.
אם נתניה הייתה דורשת סכום נמוך על ג׳אבר כדי שיוכל לעבור לפה, הוא גם כנראה היה מצטרף במקום זסנו, אבל לא נראה שזה המצב.

חזרה
למעלה