מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שמועות על השחקן הזה לא יודע כמה נכון
אולי אם מצאו לו שורשים יהודיים.

מה שכן, הדיווח הזה, כמו גם הפנייה לגאנדלמן, הוא סימן שצפויים להיפרד משחקן קישור אחר. סביר שמדובר במכירה של ירין או השאלה של רטנר.

עריכה: הסלב מוסיף לקדרת השמות גם את קארצב.

מה שכן, הדיווח הזה, כמו גם הפנייה לגאנדלמן, הוא סימן שצפויים להיפרד משחקן קישור אחר. סביר שמדובר במכירה של ירין או השאלה של רטנר.

איזה דיווח? הוא כתב שזה שמועות.
הסלב חחחחח

איזה דיווח? הוא כתב שזה שמועות.
הסלב חחחחח
למרות שאלו שמועות (להערכתי, לא נכונות) ולמרות שזה הסלב (להערכתי, מחרטט), אין עשן בלי אש והעשן (ניסיון לצרף את גאנדלמן) קיים.

המהות של ההודעה שלי היא לא האם ואיזה 6 יגיע, אלא שיש שחקן אחר שבוחנים פרידה ממנו.

לפי דעתי הכושלים מבינים שהסגל רחוק מלדבר בצמרת.
הם מבינים שהם צריכים לפחות עוד 1-2 שחקנים משמעותיים
הבעיה שאנחנו סגורים עם זרים וישראלים בכירים כמעט ואין.

למרות שאלו שמועות (להערכתי, לא נכונות) ולמרות שזה הסלב (להערכתי, מחרטט), אין עשן בלי אש והעשן (ניסיון לצרף את גאנדלמן) קיים.

המהות של ההודעה שלי היא לא האם ואיזה 6 יגיע, אלא שיש שחקן אחר שבוחנים פרידה ממנו.
זה ברור שבוחנים פרידה מירין לוי.

זה ברור שבוחנים פרידה מירין לוי.
אתה אומר שזה ברור, אבל מדובר במי שפתח בהרכב בכל המשחקים חוץ מהאחרון, היה בפרונט של הקבוצה במדיה כל הקיץ והאריך חוזה לפני פחות מחודש תמורת שכר גבוה ואחוזים ממכירה עתידית. עד הפרסום על גאנדלמן, זה ממש לא היה נראה הכיוון. זה נכון על אחת כמה וכמה כשאין ליריבות טריידים טובים באמת להציע.

באותה מידה שאפשר לחשוב שמדובר בלוי, אפשר גם לדבר על רטנר. הוא לא נראה בכיוון כרגע וכבר דובר על זה שהסוכנים שלו הציעו אותו לקבוצות בחו״ל. לא אופתע אם הצליח להביא הצעה, אפילו על השאלה לעונה.

הוא כתב את זה שעה אחרי שזרקתי פה את השם שלו כמועמד לגיטימי כי מסיים חוזה, לא אתפלא אם ככה הראש שלו עובד

מחר נכנס החג עד ראשון וברביעי נסגר החלון.
אני בספק אם יצליחו לסגור פה שני שחקנים (קשר ומגן). גם אחד מרגיש אופטימי מדי.

אני חושב שכן יגיע עוד שחקן ישראלי כלשהו, מרגיש לי שהפרסום על גנדלמן זה מסך עשן למישהו אחר
יש הרבה רעש בתקשורת (בן דור עם גנדלמן, יגאל גם זרק עכשיו שאולי יביאו זר).

אין עשן בלי אש, אין לי ספק שהם מנסים לייצר משהו

איזה מועדון של חלמאים זה לא יאומן!
פתאום הבינו שצריך חיזוק לקישור האחורי, לא ראו את זה קודם.
דיי רפאלוב תלך מפה כבר בבקשה אי אפשר להכיל יותר את הטיפשות ואת חוסר ההבנה.
היו מביאים בן אדם רנדומלי מהרחוב והיה מנהל יותר טוב את הקבוצה.

אפשר לעשות טרייד עם ביתר ירדן כהן וכסף תמורת ירין לוי, לשחרר או להשאיל את פדראו ולהביא קשר אחורי זר.

חזרה
למעלה