ירוק רפואי
שחקן העונה
שמועות על השחקן הזה לא יודע כמה נכון
אולי אם מצאו לו שורשים יהודיים.שמועות על השחקן הזה לא יודע כמה נכון
איזה דיווח? הוא כתב שזה שמועות.אולי אם מצאו לו שורשים יהודיים.
מה שכן, הדיווח הזה, כמו גם הפנייה לגאנדלמן, הוא סימן שצפויים להיפרד משחקן קישור אחר. סביר שמדובר במכירה של ירין או השאלה של רטנר.
עריכה: הסלב מוסיף לקדרת השמות גם את קארצב.
למרות שאלו שמועות (להערכתי, לא נכונות) ולמרות שזה הסלב (להערכתי, מחרטט), אין עשן בלי אש והעשן (ניסיון לצרף את גאנדלמן) קיים.איזה דיווח? הוא כתב שזה שמועות.
הסלב חחחחח
זה ברור שבוחנים פרידה מירין לוי.למרות שאלו שמועות (להערכתי, לא נכונות) ולמרות שזה הסלב (להערכתי, מחרטט), אין עשן בלי אש והעשן (ניסיון לצרף את גאנדלמן) קיים.
המהות של ההודעה שלי היא לא האם ואיזה 6 יגיע, אלא שיש שחקן אחר שבוחנים פרידה ממנו.
אתה אומר שזה ברור, אבל מדובר במי שפתח בהרכב בכל המשחקים חוץ מהאחרון, היה בפרונט של הקבוצה במדיה כל הקיץ והאריך חוזה לפני פחות מחודש תמורת שכר גבוה ואחוזים ממכירה עתידית. עד הפרסום על גאנדלמן, זה ממש לא היה נראה הכיוון. זה נכון על אחת כמה וכמה כשאין ליריבות טריידים טובים באמת להציע.זה ברור שבוחנים פרידה מירין לוי.
הוא כתב את זה שעה אחרי שזרקתי פה את השם שלו כמועמד לגיטימי כי מסיים חוזה, לא אתפלא אם ככה הראש שלו עובדאולי אם מצאו לו שורשים יהודיים.
מה שכן, הדיווח הזה, כמו גם הפנייה לגאנדלמן, הוא סימן שצפויים להיפרד משחקן קישור אחר. סביר שמדובר במכירה של ירין או השאלה של רטנר.
עריכה: הסלב מוסיף לקדרת השמות גם את קארצב.
יש הרבה רעש בתקשורת (בן דור עם גנדלמן, יגאל גם זרק עכשיו שאולי יביאו זר).אני חושב שכן יגיע עוד שחקן ישראלי כלשהו, מרגיש לי שהפרסום על גנדלמן זה מסך עשן למישהו אחר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!