בשורות לא טובות למחליף של בכר -)המאמן הבא היה אמור לגלות את גוני נאור מחדש ולהגיד שהוא שחקן של מאמן ולתת לו הרכב קבוע אבל זה נחסך מאיתנו בדקה ה90 אז חוגגים את הנצחונות הקטנים.
מי שלא הביא קשר 6 זר עם פתיחת החלון, יביא מגן שמאלי זר עם סגירתו.נראה שגולדשטיין ניצח את בן דור במאבק הדיווחים בימים האחרונים.
בן דור לא מצטרף אליו ומעדכן רק שפדראו לא בסגל למשחק הקרוב.
נקווה שבאורך נס המאבק יסתיים ב-1-1 ונקבל פה גם את גאנדלמן.
אני עדיין מתקשה להבין איך דברים התגלגלו לזה שמביאים מגן שמאלי זר על חשבון פדראו בסיום החלון, אבל שיהיה...
השאלה שלי היא מה עושים מבחינת ניהול הסגל ביום שאחרי שפדראו הולך ומגן שמאלי זר מגיע.
אנחנו נהיה בוודאות עם 4 שחקני הגנה זרים בסגל מה שמשאיר מקום לעוד 3 כשברוניניו זה באנקר והתקווה היא שגם נובאקוביץ' וברזאו.
אז דון קבוע לא בסגל כל עוד כל ה7 האחרים כשירים ולא מורחקים?
קצת תמוה.
לנסות להחליף אותו יומיים-שלושה לפני סוף החלון בלחץ שרוב החלונות סגורים זה איזה רעיון מהפכני? יכלו לעשות את זה גם לפני שבוע או שבועיים אחרי שהוא כבר פתח בהרכב ולא נפצע ועשה הכנהלך תקרא את ההודעות שלי ושל עוד כמה פה מלפני חודש+,
היה ברור שהשיתוף של פדראו לא מקצועי, שלא באמת רוצים אותו פה מקצועית, ושיש פה איזה קטע שמנסים לשווק שהוא יכול לשחק כדורגל כדי שמישהו ייקח אותו כי גם הקבוצות הקטנות בליגה שהציעו להן אותו לא רצו.
לדעתי גם היה להם את האופציה שמקסימום הוא ייפצע ויגמור את העונה שוב ואז יקפיאו והביטוח ישלם. בכל מקרה התכוונו להביא זר במקומו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!