מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
פדראו זה מאסט אח״כ גם לשחרר את דון. מאמין שיחכו לינואר אין שום סיכוי שהם יעשו מהלך בימים שנותרו. הם חלשים מידי למהלכים כאלה

לצערי אני לא חושב שיש בכלל תכנון להביא קשר זר, ככה שלדעתי מעמדו של סדריק בכלל לא על הפרק, בוודאי לא מהלך לחלון הנוכחי.

נראה שיש יישור קו על הרצון להביא מגן שמאלי זר במקום פדראו, זה כנראה הדבר האחרון. מעט מדי ומאוחר מדי.

נראה שגולדשטיין ניצח את בן דור במאבק הדיווחים בימים האחרונים.
בן דור לא מצטרף אליו ומעדכן רק שפדראו לא בסגל למשחק הקרוב.
נקווה שבאורך נס המאבק יסתיים ב-1-1 ונקבל פה גם את גאנדלמן.
אני עדיין מתקשה להבין איך דברים התגלגלו לזה שמביאים מגן שמאלי זר על חשבון פדראו בסיום החלון, אבל שיהיה...

נראה שגולדשטיין ניצח את בן דור במאבק הדיווחים בימים האחרונים.
בן דור לא מצטרף אליו ומעדכן רק שפדראו לא בסגל למשחק הקרוב.
נקווה שבאורך נס המאבק יסתיים ב-1-1 ונקבל פה גם את גאנדלמן.
אני עדיין מתקשה להבין איך דברים התגלגלו לזה שמביאים מגן שמאלי זר על חשבון פדראו בסיום החלון, אבל שיהיה...
מי שלא הביא קשר 6 זר עם פתיחת החלון, יביא מגן שמאלי זר עם סגירתו.
הנפשות הפועלות מוכרות כבר לכולנו ואנחנו יודעים על מה הם חושבים או יותר נכון על מה לא.

אני מבין את קו המחשבה ( זה לא אומר שאני מקבל אותו )
הם הביאו כנף ימין שלמרות שהוא קטן הוא כן יודע לתרום למשחק לחץ וחילוצים ( הבנתי שהוא היה מהמצטיינים בפן ההגנתי בליגה הטורקית השניה שנה שעברה )
הם רוצים להביא שחקן דומה ( כנראה יותר הגנתי אבל עדיין עם אורנטצייה התקפית) גם לצד שמאל ובעצם לכפות את השלושה בלמים הכח
עם שלושה בלמים אפשר יהיה ״לטשטש״ את זה שאין 6 יותר בקלות, כי בעצם אחד הבלמים לכאורה יעשה עבודה של 6 ( תיקולים באמצע , כיסוי שטחים וגם בהנעת כדור)
קורנו אגב לגמרי עונה על הקריטריון לשחקן כנף כזה של כל הקו והוא גם עשה את זה מצוין תחת דגו, אבל קורנו ייקח זמן עד שיחזור ועד אז הם פשוט תקועים בלי שחקן שיכול לקחת את התפקיד הזה, מאלתרים שם עם דון קנג׳י סייף וזה לא עובד

כאילו במקום להגיד זה הסגל שלנו בוא נתאים מערך שיתאים לסגל, זה קצת מרגיש כאילו הם אומרים, זה המערך בוא נתאים את הסגל לזה.
דוגמא יפה הייתה נגד רמת גן שפתחנו עם רביעיה הגנתית וגם נראנו טוב יחסית ואז בטאיי יצא ( חשש מצהוב שני ) ועברנו לשלושה בלמים וזה פשוט היה אסון ( באגפים שיחקו חלאיילי וחורה)

בקיצור אני גם הייתי מעדיף שיבוא קשר אחורי אבל אם זה או מגן שמאל על פדרו או כלום עדיף שיבוא מגן וינסו לחלטר איזה משהו

השאלה שלי היא מה עושים מבחינת ניהול הסגל ביום שאחרי שפדראו הולך ומגן שמאלי זר מגיע.
אנחנו נהיה בוודאות עם 4 שחקני הגנה זרים בסגל מה שמשאיר מקום לעוד 3 כשברוניניו זה באנקר והתקווה היא שגם נובאקוביץ' וברזאו.
אז דון קבוע לא בסגל כל עוד כל ה7 האחרים כשירים ולא מורחקים?
קצת תמוה.

או שמפסיקים עם ה 3 בלמים או ששטייפמן הולך לקבל הרבה דקות העונה.

לך תקרא את ההודעות שלי ושל עוד כמה פה מלפני חודש+,
היה ברור שהשיתוף של פדראו לא מקצועי, שלא באמת רוצים אותו פה מקצועית, ושיש פה איזה קטע שמנסים לשווק שהוא יכול לשחק כדורגל כדי שמישהו ייקח אותו כי גם הקבוצות הקטנות בליגה שהציעו להן אותו לא רצו.
לדעתי גם היה להם את האופציה שמקסימום הוא ייפצע ויגמור את העונה שוב ואז יקפיאו והביטוח ישלם. בכל מקרה התכוונו להביא זר במקומו.
לנסות להחליף אותו יומיים-שלושה לפני סוף החלון בלחץ שרוב החלונות סגורים זה איזה רעיון מהפכני? יכלו לעשות את זה גם לפני שבוע או שבועיים אחרי שהוא כבר פתח בהרכב ולא נפצע ועשה הכנה

חזרה
למעלה