מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אין ספק שיגאל ליצן וזה שהוא רשם סגור כשזה לא סגור זה מביך בשבילו.
אבל ההיתכנות הייתה ממשית לטעון אחרת זה לא רציני.
היה משהו שעבדו עליו. גם בכר דיבר על זה שינסו להביא, הוא לא היה אומר את זה רק כדי לעצבן אנשים.
בן דור ו-וייס גם 'יישרו קו' עד לרמה מסוימת עם ההיתכנות הזאת אחרי שגולדשטיין היה היחיד שמדבר על זה במשך יומיים.

זה כמו שאמרתם שלא היה בכלל עניין להוציא את פדראו מהתוכניות המקצועיות וראינו שכן היה עניין. אי אפשר פשוט לבטל את המציאות הברורה.
גם רק מכבי כתב שבחנו לצרף מגן, הוא דיבר על זה שגולדשטיין אמר שזה סגור

אתה לא מדייק כי גם בן דור (ו-וייס) יותר מרמזו שיש עניין בלהביא מגן שמאלי זר ולהוציא את פדראו. זה לא עניין של גולדשטיין לדעתי, היה באמת משהו וכנראה התחרטו מסיבה כזו או אחרת שאני מהמר שקשורה ליכולת שלהם להשתחרר מפדראו ולמשמעויות הכלכליות.
בן דור לא כתב בשום שלב שם של שחקן, ולא התייחס בפירוש שהדבר הזה הולך לקרות.
המקסימום הייתה התייחסות שיש בחינה של הדבר.

וזה נכון, בחנו את זה, וזה התעורר כמו שכתבתי בגלל המצב של קורנו.

גולדשטיין ו-וייס קיבלו מאותו סוכן את השם - לוקאס בארוס (ובאופן כללי וייס תמיד מגיב לבן דור גולדשטיין. לא תראה פרסום ראשון שלו. הוא פחות מעורב ומעורה).

ההתייחסות של גולדשטיין לא הייתה אם יגיע, אלא שאלה של מי יגיע.

זה כמו שגולדשטיין המציא שלופס מועמד לאגף ימין בזמן שהבן אדם כבר נמצא פיזית בפולין וחותם שם.

בן דור לא כתב בשום שלב שם של שחקן, ולא התייחס בפירוש שהדבר הזה הולך לקרות.
המקסימום הייתה התייחסות שיש בחינה של הדבר.

וזה נכון, בחנו את זה, וזה התעורר כמו שכתבתי בגלל המצב של קורנו.

גולדשטיין ו-וייס קיבלו מאותו סוכן את השם - לוקאס בארוס (ובאופן כללי וייס תמיד מגיב לבן דור גולדשטיין. לא תראה פרסום ראשון שלו. הוא פחות מעורב ומעורה).

ההתייחסות של גולדשטיין לא הייתה אם יגיע, אלא שאלה של מי יגיע.

זה כמו שגולדשטיין המציא שלופס מועמד לאגף ימין בזמן שהבן אדם כבר נמצא פיזית בפולין וחותם שם.
אני לא יודע אם זה בגלל קורנו או סיבה אחרת, אין לי את המספר של רפאלוב ואני לא כותב לו לילה טוב לפני שאני הולך לישון, והאמת שאני לא סגור על זה אם גם הוא בעצמו יודע למה הוא עושה את המהלכים שהוא עושה - מה שאני כן יודע זה שהיה פה ניסיון ודאי לעשות מהלך שלא צלח מסיבה מסוימת להחליף את פדראו במגן שמאלי זר. יגאל עלה על זה ראשון. הוא גם קפץ אחר כך מעל לפופיק וסיפק הצהרה בומבסטית שיגיע אחד מהשניים בוודאות, ונפל. כי זה מה שהם עושים העיתונאי ספורט בארץ, לוקחים הימור צנציפרי ומקסימום לא מצליחים.

אבל להגיד עכשיו שלא היו דברים מעולם ולא רצו בכלל להשתחרר מפדראו ואנשים סתם קופצים למסקנות? זה לא מציאותי.

גם רק מכבי כתב שבחנו לצרף מגן, הוא דיבר על זה שגולדשטיין אמר שזה סגור
השאלה הנשאלת היא איך הגיעו ממצב שהולכים על מגן שמאלי זר ופדראו החוצה לזה שלא הולכים על מגן שמאלי זר ופדראו ליציע.
התשובה היא שיש פה קפריזיות, לא "שלא היו דברים מעולם".

קשה לי לראות דבר כזה קורה.

היה להם חלום להביא את גנדלמן, לשחק איתו באמצע ולהזיז את ברוניניו שמאלה.

העניין עם המגן שמאל התעורר כי קורנו חזר לארץ בשבוע שעבר, נבדק לעומק, ומתברר שהוא במצב הרבה פחות טוב ממה שחשבו. ולא, זה לא קשור לשיקום עצמו. הוא היה במרפאה כמעט הכי טובה בצרפת והוא עבד קשה.
בפועל הבינו שזה ייקח יותר זמן ממה שחשבו, ולכן נכנס העניין של המגן זר.
אז לא, אין פה קשר לכל מיני המצאות שניסו להריץ את פדראו "בכדי שקבוצות אחרות יראו אותו" או דברים כאלה.

אבל איך זה תמיד קורה שההערכות שלהם תמיד על פרק זמן קצר יותר ממה שהבן אדם צריך בפועל ? זה די מאוס
ואם זה המצב, למה בעצם לא מגיע מגן שמאל אז?

למה אתה חושב שזה היה המצב? כי גולדשטיין כתב שיגיע אחד משני המועמדים?

כי בא איזה סוכן וזרק לו שם של שחקן אז הוא רץ לפרסם?ועוד עושה כתבות של השוואות בין מועמדים.

לא סתם בן דור לא כתב מילה על מגן זר.

גולדשטיין (שוב) טעה פה והוציא כתבות מפוצצות שפדראו הולך להיות משוחרר תוך 48 שעות והנה, המגן בדרך, ואנשים קנו את זה.

כמו במקרה של סיבו ונחמני.

רוצה לומר, תפסיקו לייחס חשיבות לכל נפיחה של עיתונאי כזה או אחר.
הפער בין "יש משהו" לבין הכתבות המפוצצות שלהם הוא שמיים וארץ.

אגב, ועכשיו גולדשטיין יעקוץ את בן דור ויגיד שהוא זה שפרסם שגנדלמן לא בכיוון לחזור, ובן דור יגיד שהוא זה שפרסם שאין סיכוי שיהיה חילוף בזרים וירמוז שגולדשטיין חירטט. ככה זה עובד.
אה, גם אתה בעצמך זרקת כאן לפני כשבוע אמירה. תקן אותי אם אני טועה, אבל לא בגלל שרצית שנמשיך לדבר סתם דווקא באשכול הזה. מה ההבדל בעצם בין האמירה הזו לבין האמירות של דבד/גולדשטיין/וייס?

לא הייתי סוגר את הנושא..

אה, גם אתה בעצמך זרקת כאן לפני כשבוע אמירה. תקן אותי אם אני טועה, אבל לא בגלל שרצית שנמשיך לדבר סתם דווקא באשכול הזה. מה ההבדל בעצם בין האמירה הזו לבין האמירות של דבד/גולדשטיין/וייס?
בוא נבדיל בין רוצים להביא שחקן, לבין מביאים שחקן.

אני זרקתי את מה שאמרתי כי שמעתי על ענייני גנדלמן (ועוד מו"מ מול שחקן יהודי שחשבתי שיש היתכנות שהוא יגיע).

באותה נקודת זמן (6.9) לא הייתה לי אינדיקציה על מחשבה על מגן (לדעתי קורנו נבדק בכלל ב-7.9).

ממה שאני מבין לאור התוצאות של הבדיקות הם ניסו לבדוק את השוק "מהרגע להרגע", ובמקרה כזה ברור שסוכנים ניסו לדחוף שמות.

מכאן ועד להפוך את זה כאילו יש פה מגן סגור. מתלבטים בין 2 מועמדים, ופדראו בחוץ זה רחוק.
גולדשטיין הציג את זה כ"יש 2 מועמדים, אחד מהם יגיע". זה לא היה ככה בשום שלב.
הפער בין לבדוק את השוק, לבין לעשות מהלך הוא גדול.
ברור לי שזה מביא כניסות חשיפות וכו, אבל בפועל כששאלת מה השתנה? לא השתנה כלום. זה לא שירדו מ-100 ל-0. בחנו את זה, והחליטו לא ללכת על זה.

למה לא הלכו על זה בסוף? כרגע אני לא יודע להגיד.
אולי לא מצאו את השחקן שהם רוצים. חלונות סגורים בחלק גדול מהליגות וזה מקשה על הבאת שחקן. מניח שלא רצו שחקן חופשי כי ייקח לו הרבה זמן להיכנס לענייניים, ואתה צריך מישהו כאן ועכשיו.
ואולי החליטו כן לתת לפדראו הזדמנויות עד ינואר כי שוב, הם ובעיקר בכר אוהב אותו ומאמין בו(מפנה לראיון שלו מלפני שבוע וחצי איך הוא מדבר על פדראו). וגם זה לא שכרגע הבלמים שלך נראים יותר מידי טוב.

אם היו רוצים פה מגן זר, זה היה קורה הרבה קודם בחלון.
גם כשליאור דיבר על רכש באותה מסיבת עיתונאים, הוא אמר שבגדול סיימנו, ונראה מה יהיה עם בנסון, ולפי זה נראה אם להביא עוד כנף ימין. וזה מה שקרה, הביאו את ברזאו. לא הייתה פה מחשבה להביא מגן זר עד העניינים עם קורנו.

אם אני חוזר לעמדת המגן, בהתחשב בכשירות של קורנו - בתחילת החלון גורפינקל וסוכניו רצו חוזה ארוך טווח. גם הפועל ת"א ירדה ממנו בין היתר בגלל הדרישה הזאת והלכה על מגן זר.

החלונות עומדים להיסגר בכל הליגות, הוא די מחוק בקפריסין. לא היה בסגל בליגה בליגה מתחילת העונה.

הייתי מנסה שם שוב לראות אולי כן יש אפשרות להביא אותו במתווה מוסכם.

צריך גם להגיד בהקשר שלו - יש לו עניין עם רשויות המס זכר לתקופה שלו בסין. וזה גם משפיע פה על ההחלטה לחזור כעת או להמתין.

נ. ב. הוא עוד שחקן של הקצבים. כך שהם לא יהיו יותר מידי נלהבים להחזיר אותו.

חזרה
למעלה