אה, גם אתה בעצמך זרקת כאן לפני כשבוע אמירה. תקן אותי אם אני טועה, אבל לא בגלל שרצית שנמשיך לדבר סתם דווקא באשכול הזה. מה ההבדל בעצם בין האמירה הזו לבין האמירות של דבד/גולדשטיין/וייס?
בוא נבדיל בין רוצים להביא שחקן, לבין מביאים שחקן.
אני זרקתי את מה שאמרתי כי שמעתי על ענייני גנדלמן (ועוד מו"מ מול שחקן יהודי שחשבתי שיש היתכנות שהוא יגיע).
באותה נקודת זמן (6.9) לא הייתה לי אינדיקציה על מחשבה על מגן (לדעתי קורנו נבדק בכלל ב-7.9).
ממה שאני מבין לאור התוצאות של הבדיקות הם ניסו לבדוק את השוק "מהרגע להרגע", ובמקרה כזה ברור שסוכנים ניסו לדחוף שמות.
מכאן ועד להפוך את זה כאילו יש פה מגן סגור. מתלבטים בין 2 מועמדים, ופדראו בחוץ זה רחוק.
גולדשטיין הציג את זה כ"יש 2 מועמדים, אחד מהם יגיע". זה לא היה ככה בשום שלב.
הפער בין לבדוק את השוק, לבין לעשות מהלך הוא גדול.
ברור לי שזה מביא כניסות חשיפות וכו, אבל בפועל כששאלת מה השתנה? לא השתנה כלום. זה לא שירדו מ-100 ל-0. בחנו את זה, והחליטו לא ללכת על זה.
למה לא הלכו על זה בסוף? כרגע אני לא יודע להגיד.
אולי לא מצאו את השחקן שהם רוצים. חלונות סגורים בחלק גדול מהליגות וזה מקשה על הבאת שחקן. מניח שלא רצו שחקן חופשי כי ייקח לו הרבה זמן להיכנס לענייניים, ואתה צריך מישהו כאן ועכשיו.
ואולי החליטו כן לתת לפדראו הזדמנויות עד ינואר כי שוב, הם ובעיקר בכר אוהב אותו ומאמין בו(מפנה לראיון שלו מלפני שבוע וחצי איך הוא מדבר על פדראו). וגם זה לא שכרגע הבלמים שלך נראים יותר מידי טוב.
אם היו רוצים פה מגן זר, זה היה קורה הרבה קודם בחלון.
גם כשליאור דיבר על רכש באותה מסיבת עיתונאים, הוא אמר שבגדול סיימנו, ונראה מה יהיה עם בנסון, ולפי זה נראה אם להביא עוד כנף ימין. וזה מה שקרה, הביאו את ברזאו. לא הייתה פה מחשבה להביא מגן זר עד העניינים עם קורנו.
אם אני חוזר לעמדת המגן, בהתחשב בכשירות של קורנו - בתחילת החלון גורפינקל וסוכניו רצו חוזה ארוך טווח. גם הפועל ת"א ירדה ממנו בין היתר בגלל הדרישה הזאת והלכה על מגן זר.
החלונות עומדים להיסגר בכל הליגות, הוא די מחוק בקפריסין. לא היה בסגל בליגה בליגה מתחילת העונה.
הייתי מנסה שם שוב לראות אולי כן יש אפשרות להביא אותו במתווה מוסכם.
צריך גם להגיד בהקשר שלו - יש לו עניין עם רשויות המס זכר לתקופה שלו בסין. וזה גם משפיע פה על ההחלטה לחזור כעת או להמתין.
נ. ב. הוא עוד שחקן של הקצבים. כך שהם לא יהיו יותר מידי נלהבים להחזיר אותו.