GreenGlory
משחק בשביל הסמל
ברור לי שיש פה אחד והסכמה מוחלטת על בכר, אבל הנושא הזה בא לעלות דיון למקרה ובכר לא מגיע שזה הפתרון הכי אידיאלי ונחוץ אבל אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות.
במידה ובכר לא מגיע את מי הייתם מעדיפים לראות שנה הבאה במכבי:
רב"ש
ברדה
מאמן ישראלי אחר (לפרט בתגובות)
מאמן זר
תצביעו ותגידו את דעתכם בתגובות.
דעתי:
מעדיף מכולם את רב"ש, אומנם הוא הראה בעבר שהוא לא עמד בלחץ אבל כן לקח אליפות עם קבוצה קטנה כמו ק"ש ולא בגניבות, גם כשאימן באשדוד ידע תמיד לשחק התקפי, ואחרי תקופת דגו אני רוצה מאמן התקפי במכבי, חסר לי לראות כדורגל של מכבי חיפה, כדורגל התקפי שכיף לבוא לראות.
ברדה מאמן טקטי אבל לא התקפי, אולי הוא לא יקרוס כמו דגו אבל אני לא חושב שנהנה מכדורגל גדול איתו, בכלל לא.
על מאמן זר אני הייתי הולך רק אם רב"ש הוא לא אופציה מאיזשהי סיבה.
שוב חשוב לי להדגיש זה נושא שבא לדון על המאמן לעונה הבאה במידה ולא מחתימים את בכר, הבחירה בבכר היא הבחירה המובנת מאליו והנכונה, אם זאת קיים סיכוי שזה לא יקרה ולכן אני מעוניין לראות מה הדעות פה לגבי תוכנית ב' במידה ולא מחתימים את בכר.
במידה ובכר לא מגיע את מי הייתם מעדיפים לראות שנה הבאה במכבי:
רב"ש
ברדה
מאמן ישראלי אחר (לפרט בתגובות)
מאמן זר
תצביעו ותגידו את דעתכם בתגובות.
דעתי:
מעדיף מכולם את רב"ש, אומנם הוא הראה בעבר שהוא לא עמד בלחץ אבל כן לקח אליפות עם קבוצה קטנה כמו ק"ש ולא בגניבות, גם כשאימן באשדוד ידע תמיד לשחק התקפי, ואחרי תקופת דגו אני רוצה מאמן התקפי במכבי, חסר לי לראות כדורגל של מכבי חיפה, כדורגל התקפי שכיף לבוא לראות.
ברדה מאמן טקטי אבל לא התקפי, אולי הוא לא יקרוס כמו דגו אבל אני לא חושב שנהנה מכדורגל גדול איתו, בכלל לא.
על מאמן זר אני הייתי הולך רק אם רב"ש הוא לא אופציה מאיזשהי סיבה.
שוב חשוב לי להדגיש זה נושא שבא לדון על המאמן לעונה הבאה במידה ולא מחתימים את בכר, הבחירה בבכר היא הבחירה המובנת מאליו והנכונה, אם זאת קיים סיכוי שזה לא יקרה ולכן אני מעוניין לראות מה הדעות פה לגבי תוכנית ב' במידה ולא מחתימים את בכר.