• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מנואל קאפומאנה ״שואו״

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שחקן למלם שאין בו שום דבר מיוחד ואז גם את המינימום של המחויבות אין לו. אפס

די נו. לא היה בו כלום. מהשש האכזר שהבטיחו, שלועס ואוכל יריבים, קיבלנו את האדיש הזה שבאדישות האופיינית לו יצא מהמגרש.

רק מכבי אמר:
היה בסדר עד האדום, אבל זו עבירה של פושע.
ברגע שג'אבר חוזר, הוא צריך לשחק כמה שפחות.

השאלה איך ג׳אבר יחזור ועד שיחזור לכושר משחק מלא רק שלא תיגמר העונה.

בירקי אמר:
די נו. לא היה בו כלום. מהשש האכזר שהבטיחו, שלועס ואוכל יריבים, קיבלנו את האדיש הזה שבאדישות האופיינית לו יצא מהמגרש.
קיבלנו שש שלועס מסטיקים תוך כדי שהוא גומר לנו את המשחק

Shocking4U אמר:
בירקי אמר:
קיבלנו שש שלועס מסטיקים תוך כדי שהוא גומר לנו את המשחק

לא יודעת מה יותר מחרפן האדישות שלו או החוסר אחריות שלו

יש דבר אחד טוב באדום הזה - זה כנראה יהיה החותמת לזה שהלמלם לא יישאר פה.
שני שחקנים אנגולים, אחד הקפטן ואחד יושב בספסל שיחקו אתמול - ואיזה הבדל בין זה שיושב בספסל לדבר הלא מוגדר הזה שאנחנו נתקענו איתו.

היו לנו בעבר שחקנים בינוניים, אבל היו בינוניים שבאמת היו מנסים להצליח ופשוט לא היו מספיק טובים מקצועית. הוא, לא רק שהוא לא מתאים מקצועית הוא גם בשפת גוף של זלזול מוחלט. לועס לי מסטיק, מטייל על המגרש. אולי הוא כבר מבין שהוא לא יהיה פה בעונה הבאה. לא יודע.

נגמר הסיפור שלו
זה מעבר ליכולת,זה הגישה וזה שהוא התחנן לקבל אדום. מהמר

היה צריך "לשכוח" אותו בנסיעה לשדה התעופה כמו שעשו למצארי, המאמן הקודם של נאפולי.

shayhagai אמר:
היו לנו בעבר שחקנים בינוניים, אבל היו בינוניים שבאמת היו מנסים להצליח ופשוט לא היו מספיק טובים מקצועית. הוא, לא רק שהוא לא מתאים מקצועית הוא גם בשפת גוף של זלזול מוחלט. לועס לי מסטיק, מטייל על המגרש. אולי הוא כבר מבין שהוא לא יהיה פה בעונה הבאה. לא יודע.

אני חייב להעיר שהסכמתי עם כל ההודעה שלך, חוץ מהחלק של המסטיק. אני באמת חושב שאין קשר בין זה לבין היכולת שלו, או שזה סמן לזה שלא אכפת לו מהקבוצה. אני מסכים שבאמת לא אכפת לו מהקבוצה, אבל למסטיק אין קשר לזה.
אגב, גם מסי היה לועס מסטיק בזמן משחק. ואין עוררין על המחוייבות שלו.

שייתקע לו המסטיק בגרון.
טיפש כזה, להיות מורחק ככה.

אגב, לא שהחרא הזה מעניין, אבל האם כמו סונדגרן, בגלל שהוא קיבל השעייה בגלל צבירת צהובים וגם קיבל אדום באותו משחק, אז הוא מורחק מ-2 משחקים באירופה? כלומר, מהגומלין ביום חמישי ומהמשחק הראשון באירופה של הקבוצה הבאה שתעשה את הטעות ותיקח אותו? או שזה לא נספר מעונה לעונה.

כלום ושום דבר. מדהים איך אחרי שנים של קשרים משמעותיים ואגרסיביים, קיבלנו את הלמלם הפרווה הזה שלא תורם כלום. הביתה.

מקווה מאוד שזה היה המשחק האחרון שלו בקבוצה. אסור לו לראות דקות בדרבי בשבת.
כזאת זריקת זין משחקן לא היה לנו שנים פה

כמה מיותר השחקן הזה היה ורק לחשוב על הסרט שהיה עד שהגיע
שחקן שלא יכול היה לשחק מול יאנג בויז ונותן עונה כושלת

אין ספק שגם עם סקאוטינג טוב אפשר ליפול, אבל מפה ועד להביא שחקן שדודוגורש ויתרו עליו, מוזר מאוד

יאללה ביי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה