לך.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
חד משמעי. רואים על הפרצוף שלו בתחילת המשחק מה הולכים לקבל ממנו.Hulk אמר:הבעיה הכי גדולה שלו זה לא ביכולות, בעיקר צד מנטלי מאוד חלש וחוסר רעב
Hulk אמר:הבעיה הכי גדולה שלו זה לא ביכולות, בעיקר צד מנטלי מאוד חלש וחוסר רעב
Shocking4U אמר:אני חושב שאתם עושים לו המון הנחות. זה לא רק עניין של אופי, הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב. שחקן שלא היה מספיק טוב להיות שחקן מוביל בלודוגורץ היה ברור שלא יתאים להיות שחקן מוביל במכבי חיפה.
ברק.י אמר:Shocking4U אמר:אני חושב שאתם עושים לו המון הנחות. זה לא רק עניין של אופי, הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב. שחקן שלא היה מספיק טוב להיות שחקן מוביל בלודוגורץ היה ברור שלא יתאים להיות שחקן מוביל במכבי חיפה.
נוטה להסכים איתך.
לצד זאת, זה לא סותר את מה שאני ורק מכבי כתבנו. רק אומר שלא נדע מה רמתו אילו היה משתלב כמו שצריך. תוהה לעצמי איך יראה בקבוצה דוברת פורטוגזית או עם תרבות דומה לשלו.
הוא היה בפורטוגל וגם שם פחות או יותר אותו דברברק.י אמר:Shocking4U אמר:אני חושב שאתם עושים לו המון הנחות. זה לא רק עניין של אופי, הוא פשוט לא שחקן מספיק טוב. שחקן שלא היה מספיק טוב להיות שחקן מוביל בלודוגורץ היה ברור שלא יתאים להיות שחקן מוביל במכבי חיפה.
נוטה להסכים איתך.
לצד זאת, זה לא סותר את מה שאני ורק מכבי כתבנו. רק אומר שלא נדע מה רמתו אילו היה משתלב כמו שצריך. תוהה לעצמי איך יראה בקבוצה דוברת פורטוגזית או עם תרבות דומה לשלו.
אין ספק.adoram אמר:סקאוטינג טוב אמור לעשות בירור מעמיק גם לגבי האישיות והאופי של הבן אדם.
נכשלו איתו, אולי לא כזה כישלון מוחלט בפן המקצועי, אבל בהחלט בפן האישיותי.
לתייק חזק ברשימת הפלופים.
ליד קמיל ואצק.
אני חושב שלואצק היה יותר משחקים טובים במכבי חיפה מלשואוadoram אמר:סקאוטינג טוב אמור לעשות בירור מעמיק גם לגבי האישיות והאופי של הבן אדם.
ליד קמיל ואצק.
Shocking4U אמר:אני חושב שלואצק היה יותר משחקים טובים במכבי חיפה מלשואוadoram אמר:סקאוטינג טוב אמור לעשות בירור מעמיק גם לגבי האישיות והאופי של הבן אדם.
ליד קמיל ואצק.
היה שחקן סתמי, פרווה בדומה לשואו. שחקן שהיו מאוננים עליו כי הוא רץ הרבה בכל משחק ובפועל לא היה כמעט מורגש. לשואו יש יותר איכויות ממנו למשל עם הכדור אבל הוא קשר אחורי כמעט ולא מחלץ, לא אגרסיבי ועם אופי מסריח.אליאור אמר:Shocking4U אמר:אני חושב שלואצק היה יותר משחקים טובים במכבי חיפה מלשואוadoram אמר:סקאוטינג טוב אמור לעשות בירור מעמיק גם לגבי האישיות והאופי של הבן אדם.
ליד קמיל ואצק.
ואצק לא היה שחקן רע ממה שאני זוכר וגם הגיע נם רזומה טוב והיה טוב אחרי שעזב, לא?
כבר לא ממש זוכר את השחקן אבל זכור לי פוטנציאל.
שואו הוא בכאילו פוטנציאל. שחקן שמראה פעם בעשרה משחקים משהו הוא לא פוטנציאל בעיניי בגיל שלו. לא סתם לודוגרץ ויתרה עליו.