אליאור אמר:השאלה היחידה היא איך אפשר להחזיר את ההשקעה עליו כי אני חושש שכמו במקרה פיירו גם פה יעדיפו להשאיר אותו בקבוצה אם לא יהיה קונה.
דווקא על פיירו היו הצעות והמועדון סירב.
משום מה בונים עליו מקצועית למרות שמדובר בקונוס על ג'ק
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:השאלה היחידה היא איך אפשר להחזיר את ההשקעה עליו כי אני חושש שכמו במקרה פיירו גם פה יעדיפו להשאיר אותו בקבוצה אם לא יהיה קונה.
Smile אמר:אליאור אמר:השאלה היחידה היא איך אפשר להחזיר את ההשקעה עליו כי אני חושש שכמו במקרה פיירו גם פה יעדיפו להשאיר אותו בקבוצה אם לא יהיה קונה.
דווקא על פיירו היו הצעות והמועדון סירב.
משום מה בונים עליו מקצועית למרות שמדובר בקונוס על ג'ק
כובע קש אמר:לא חושב שהוא שחקן גרוע, הוא פשוט לא מספיק טוב בשביל לתפוס משבצת של זר
הוא לא חושך אלא סתם שחקן סתמי ופרווה. לא שווה משבצת של זר. לפחות על שימיץ אתה יכול להגיד שהביאו אותו די ברגע האחרון ברגע שהתפנה עוד משבצת של זר בגלל האזרוח של סונדגרן. אחרי קשר אחורי רדפנו מהרגע שנטע עזב וזה מה שהגיע במקום.Smile אמר:מה הספקתם לראות ממנו אתמול שהעליהום עליו נמשך?
הוא לא באמת קיבל פה צ'אנס אמיתי
וגם בדקות שהוא משחק הוא לא חושך כמו שימיץ' שכל נגיעה שלו בכדור זה התקף לב.
מבחינתי הראשון שצריך להיות על המוקד זה שימיץ', אחרי זה שיתפנו לטפל בדברים אחרים.
למה הגיע לו לפתוח היום בעצם?רק מכבי אמר:אולי דל''פ אבל לדעתי דגו מוחק אותו בצורה קיצונית מידי, היה מקום לתת לו היום לפתוח, או לכל הפחות להיכנס בשלב מסוים, בייחוד שהוא נעלם עכשיו לתקופה ארוכה.
עושה רושם שלא יגיע קשר באמצע, מה שאומר שהוא איתנו עד סוף העונה, ואסור לדגו למחוק אותו, כי עוד נצטרך אותו.