• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מנואל "בני" בנסון

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
Nadav אמר:
קבוצה שרוצה לחזור לקדמת הבמה צריכה לדעת לקבל החלטות קשות, לשחרר אותו זה החלטה קשה וכרוכה בלא מעט כסף לשלם, אך אם רוצים לעשות שוב את הקפיצת מדרגה זה הכרחי.
הוא כנראה לא יחזור בזמן הקרוב לשחק כדורגל (מקרה חזיזה), וגם שהוא כשיר ראינו שהוא נורא מהסס להיכנס למאבקים ובכללי מפחד לשחק באינטנסיביות (בצדק).

מקווה שיעשו את הדבר הנכון ויביאו במקומו זר.
אלתורים כמו סדריק דון/חלאיילי לא יתקבלו על הדעת.

צריך בעיקר לדעת לחתוך הפסדים. אין טעם גם להחזיק אותו וגם לשלם לו, אנחנו נפגעים מזה פעמיים. עדיף לפחות שיפנה מקום של זר.

אני דווקא כן ראיתי פוטנציאל מבחנת איכות, אם הוא לא כשיר לכדורגל אז חבל על הזמן, אבל אם כן אפשר לתת צ׳אנס ולדאוג שתהיה תחרות על העמדה הזאת בלי קשר

benrey אמר:
אני דווקא כן ראיתי פוטנציאל מבחנת איכות, אם הוא לא כשיר לכדורגל אז חבל על הזמן, אבל אם כן אפשר לתת צ׳אנס ולדאוג שתהיה תחרות על העמדה הזאת בלי קשר

צ'אנס על מה. הוא לא כשיר לכדורגל ולכן הגיע לפה. הוא לא בן 18 שצריך לראות פוטנציאל. ברור שאם הוא שיחק בפרמייר ליג, אז על הנייר הוא אמור להיות פצצה כאן, אבל שוב אין לו את הבריאות לכך.

יש כישרון ויכולת אישית, אבל לבנות על הדבר הזה כשחקן מוביל זו לא חוכמה גדולה. כנראה שאם היו לידו סבע, שרי וחזיזה בשיא נגיד, הוא היה פורח

עלה בסדר. עשה גם פעולות הגנה טובות וגם הניע את הכדור, והחמיץ מצב מצוין שמרדכי סידר לו.
ברור שהוא לא בכיוון בכל מה שקשור לכושר גופני.

מדברים בהקשר שלו כל הזמן על הכשירות שלחו.
אני בכלל לא חושב שהבעיה המשמעותית איתו זה כשירות.
מרגיש שהוא מאוד נפגע מהפציעות. איבד אספקטים משמעותיים במשחק שלו.

אני לא בטוח שהוא השחקן המתאים לתפוס פה את צד ימין. גם אם מבטיחים שהוא כשיר לכל העונה.

עלה בסדר. עשה גם פעולות הגנה טובות וגם הניע את הכדור, והחמיץ מצב מצוין שמרדכי סידר לו.
ברור שהוא לא בכיוון בכל מה שקשור לכושר גופני.

מדברים בהקשר שלו כל הזמן על הכשירות שלחו.
אני בכלל לא חושב שהבעיה המשמעותית איתו זה כשירות.
מרגיש שהוא מאוד נפגע מהפציעות. איבד אספקטים משמעותיים במשחק שלו.

אני לא בטוח שהוא השחקן המתאים לתפוס פה את צד ימין. גם אם מבטיחים שהוא כשיר לכל העונה.
אני מסכים אתך, זה שילוב של הכל ביחד.

מרגיש שיש לו נגיעה טובה בכדור אבל שזה לא מתורגם לשום דבר, שיש לו הכל אבל אין לו כלום

הבעיה העיקרית שלו היא שהפציעות כל הזמן מחזירות אותו אחורה מבחינת ביטחון על המגרש. מבחינת יכולת לדעתי הוא יכול לסחוב אותנו עם ברוניניו העונה, בהנחה שלא יפצע.

אני שוב אגיד שאנשים מדברים רק על הכשירות שלו כשגם אם הוא ב100 אחוז כושר אני ממש לא בטוח שהוא השחקן כנף שאנחנו צריכים ויכול להוביל את ההתקפה אחרי הפציעות שעבר, זה לא אותו שחקן שהוא היה לפני כמה שנים.

אני שוב אגיד שאנשים מדברים רק על הכשירות שלו כשגם אם הוא ב100 אחוז כושר אני ממש לא בטוח שהוא השחקן כנף שאנחנו צריכים ויכול להוביל את ההתקפה אחרי הפציעות שעבר, זה לא אותו שחקן שהוא היה לפני כמה שנים.
מצטרף
אהבתי את ההחתמה ואת קו החשיבה של לנסות להרוויח שחקן שובר שוויון, בהנחה שחורה ממוסמר להרכב חייבים שחקן כנף איכותי מאוד בצד ימין ולצערי בנסון זה לא זה.
הלוואי וידעו לחתוך אותו ולהביא שחקן בפרופיל גבוה

הבעיה הכי גדולה של המועדון הזה זה שלא יודעים לחתוך דברים ומכאן נולדות כל הבעיות האחרות

מצטרף
אהבתי את ההחתמה ואת קו החשיבה של לנסות להרוויח שחקן שובר שוויון, בהנחה שחורה ממוסמר להרכב חייבים שחקן כנף איכותי מאוד בצד ימין ולצערי בנסון זה לא זה.
הלוואי וידעו לחתוך אותו ולהביא שחקן בפרופיל גבוה
או להביא תותח לכנף שמאל שיהווה תחרות לחורה בצד שמאל. בהנחה ששניהם ממוסמרים להרכב לא משנה מה, זה משחק האגפים הכי גרוע ולא יציב מבין הגדולות

או להביא תותח לכנף שמאל שיהווה תחרות לחורה בצד שמאל. בהנחה ששניהם ממוסמרים להרכב לא משנה מה, זה משחק האגפים הכי גרוע ולא יציב מבין הגדולות
הלוואי,
את זה אני בכלל לא רואה שהולך לקרות בטח לא אחרי שנתנו לו את סרט הקפטן.
במצב הנוכחי יתאים לנו לשחק 5-3-2 עם חלאילי/בטאי וסייף מגנים, בורנינו חלוץ חופשי וכדורגל מאוד אפור סטייל הפועל תא העיקר לא להיות מסננת.

יכול להיות שכולכם צודקים, אבל אני לא הייתי ממהר לשפוט שחקן במצב הזה. תנו לו לרוץ (בתקווה שלא ייפצע), 10 משחקים מלאים בהרכב ואז תחליטו אם הוא מתאים או לא.
אני לא מבין למה לשפוט אותו כל כך מהר. אולי בפנטזיה מדומיינת הוא החלים מפציעותיו, ייקח לו חודש להיכנס לכושר משחק והוא לא ייפצע ואז הוא באמת יהיה שחקן קו נהדר?
קלוש? כן. יכול לקרות? יכול.

חזרה
למעלה