פיירו מתאים לבכר? רוקאביצה מתאים? חמד זה לא עמוד תאורה הוא דווקא נוגע הרבה בכדור ויודע להשתתף בבניית משחקlemmacantor אמר:חמד לא מתאים לבכר ולא יודע מה היה תורם לנו יותר.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
פיירו מתאים לבכר? רוקאביצה מתאים? חמד זה לא עמוד תאורה הוא דווקא נוגע הרבה בכדור ויודע להשתתף בבניית משחקlemmacantor אמר:חמד לא מתאים לבכר ולא יודע מה היה תורם לנו יותר.
lemmacantor אמר:נחכה למחר אולי תהיה יותר עבודה
hezildo אמר:lemmacantor אמר:נחכה למחר אולי תהיה יותר עבודה
תוסיף את סק לרשימה סמנופף
hezildo אמר:lemmacantor אמר:נחכה למחר אולי תהיה יותר עבודה
hezildo אמר:hezildo אמר:lemmacantor אמר:נחכה למחר אולי תהיה יותר עבודה
אני מאוכזב שדין לא המשיך את רצף הכיבושים שלו. אמנם לא הכל אשמתו כי בדיוק כשהוא התחיל ללהוט בתור חלוץ חזיזה נפצע ובכר התחיל להזיז אותו שוב לאגפים אבל הוא מגיע למצבים שלו ופשוט לא מסיים בשער. נראה לי יותר קל לו לשחק יותר קרוב לשער שם יש לו פחות זמן לחשוב כי ככל שיש לו יותר זמן לחשוב בפעולות ובסיומת שלו ככה הפעולות עצמן פחות איכותיות בצורה משמעותיתJudokan אמר:עונה שנייה ברציפות שחלוץ שלנו נכנס לרצף הבקעה של כמה משחקים בערך באותה תקופה, לקראת סוף המסע האירופי.
בעונה שעברה דין הבקיע את הראשון שלו לעונה במחזור התשיעי, והמשיך משם לרצף של 8 גולים ב6 משחקים.
פיירו ברצף של 4 משחקים מהמחזור ה8, 5 גולים ובישול (הגול הראשון מול אשדוד הוא שלו, ליצני מנהלת)
Shocking4U אמר:אני מאוכזב שדין לא המשיך את רצף הכיבושים שלו. אמנם לא הכל אשמתו כי בדיוק כשהוא התחיל ללהוט בתור חלוץ חזיזה נפצע ובכר התחיל להזיז אותו שוב לאגפים אבל הוא מגיע למצבים שלו ופשוט לא מסיים בשער. נראה לי יותר קל לו לשחק יותר קרוב לשער שם יש לו פחות זמן לחשוב כי ככל שיש לו יותר זמן לחשוב בפעולות ובסיומת שלו ככה הפעולות עצמן פחות איכותיות בצורה משמעותיתJudokan אמר:עונה שנייה ברציפות שחלוץ שלנו נכנס לרצף הבקעה של כמה משחקים בערך באותה תקופה, לקראת סוף המסע האירופי.
בעונה שעברה דין הבקיע את הראשון שלו לעונה במחזור התשיעי, והמשיך משם לרצף של 8 גולים ב6 משחקים.
פיירו ברצף של 4 משחקים מהמחזור ה8, 5 גולים ובישול (הגול הראשון מול אשדוד הוא שלו, ליצני מנהלת)