ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
MH13 TILL I DIE אמר:מישהו ראה פה פנדל?![]()
מה שמדהים זה שהוא עשה בדיוק אותו דבר בגול הראשון שלהם שגם שם היה ספק פנדל.dyarok אמר:עוד לפני שפרץ נגע בכדור ידעתי זה יסתיים בפנדל.
כל הריצה של עלי הייתה מפגרת והוא נכנס בקו הריצה של פרץ.
לא סגור אם היה מגע אבל כל התנועה ושפת הגוף אומרים פנדל.
גם לג׳אברכובע קש אמר:מישהו ידבר על זה שהגיע לסורו אדום?
בשום עולם לא הגיע לו אדום, מספיק עם האדומים הרכים האלה. סבע שם את הקרסול על הרצפה, לא היה פה שום מהלך קיצוני שמצדיק אדום.כובע קש אמר:מישהו ידבר על זה שהגיע לסורו אדום?
לך תגיד את זה לקיניונס של פתח תקווה שקיבל אדום על פחות מזה עונה שעברה.KevinDurant אמר:בשום עולם לא הגיע לו אדום, מספיק עם האדומים הרכים האלה. סבע שם את הקרסול על הרצפה, לא היה פה שום מהלך קיצוני שמצדיק אדום.כובע קש אמר:מישהו ידבר על זה שהגיע לסורו אדום?
לדעתי ובאיך שאני רואה כדורגל זה לא אדום ולא הייתי רוצה שזה יהיה רף האדומים.Ganjot אמר:לך תגיד את זה לקיניונס של פתח תקווה שקיבל אדום על פחות מזה עונה שעברה.KevinDurant אמר:בשום עולם לא הגיע לו אדום, מספיק עם האדומים הרכים האלה. סבע שם את הקרסול על הרצפה, לא היה פה שום מהלך קיצוני שמצדיק אדום.כובע קש אמר:מישהו ידבר על זה שהגיע לסורו אדום?
אין בעיה בזה אני איתך, אבל זה *כן* הרף של האדומים וכן הרף של הפנדלים (מה שדובר לפני), אבל רק למכבי חיפה כרגע מציבים רף שונה. פה הבעיה.KevinDurant אמר:לדעתי ובאיך שאני רואה כדורגל זה לא אדום ולא הייתי רוצה שזה יהיה רף האדומים.Ganjot אמר:לך תגיד את זה לקיניונס של פתח תקווה שקיבל אדום על פחות מזה עונה שעברה.KevinDurant אמר:בשום עולם לא הגיע לו אדום, מספיק עם האדומים הרכים האלה. סבע שם את הקרסול על הרצפה, לא היה פה שום מהלך קיצוני שמצדיק אדום.
לא יודע מה מכבי חיפה ומה מכבי ת''א, אני אומר בראייה הכללית שלי.Ganjot אמר:אין בעיה בזה אני איתך, אבל זה *כן* הרף של האדומים וכן הרף של הפנדלים (מה שדובר לפני), אבל רק למכבי חיפה כרגע מציבים רף שונה. פה הבעיה.KevinDurant אמר:לדעתי ובאיך שאני רואה כדורגל זה לא אדום ולא הייתי רוצה שזה יהיה רף האדומים.Ganjot אמר:לך תגיד את זה לקיניונס של פתח תקווה שקיבל אדום על פחות מזה עונה שעברה.
מכבי תא קיבלו נגד נתניה שני פנדלים שהם לא פנדלים, אבל להם יש רף אחר.
אז הגיע הזמי שגם מכבי חיפה תישפט לפי אותו רף