GKagelmacher
מכונת תארים
DelPiero אמר:והנה עוד פנדל על כלום בדקה קריטית מכניסים את חדרה בכח למשחק
דווקא לדעתי היה פנדל
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
DelPiero אמר:והנה עוד פנדל על כלום בדקה קריטית מכניסים את חדרה בכח למשחק
GKagelmacher אמר:DelPiero אמר:והנה עוד פנדל על כלום בדקה קריטית מכניסים את חדרה בכח למשחק
דווקא לדעתי היה פנדל
gargy אמר:האדום שהוציאו לבית"ר (מול מכבי תל אביב אלא מה), אחד ההזויים שראיתי.
מקרה קלאסי של צהוב לשני השחקנים.
קו = בפניםDelPiero אמר:gargy אמר:האדום שהוציאו לבית"ר (מול מכבי תל אביב אלא מה), אחד ההזויים שראיתי.
האדום מוזר, אבל לפחות לפי התקציר של המשחק העבירה של פנדל הייתה מחוץ להרחבה והם קופחו גם
אני בדר''כ נותן לך פה קונטרה בנושא אבל נגעת פה בנקודה חשובה לדעתי.Ganjot אמר:מישהו במועדון אצלנו רוצה לפתוח את הפה או שימשיכו לשרוק נגדנו פנדלים רכים ולא לשרוק לזכותנו פנדלים?
לא הייתה שום סיבה שהואר אתמול התערב בהחלטה, רק במידה ויש 100 אחוז פנדל הוא צריך להתערב. סתם לשם השוואה, תפתחו ב"ש - ריינה דקה 92, בעיטה חזקה ש99 אחוז מהשופטים שורקים עליהם פנדל (לא מגע רך) והואר לא התערב.
מגמתי לצד הצהוב כחול.KevinDurant אמר:אני בדר''כ נותן לך פה קונטרה בנושא אבל נגעת פה בנקודה חשובה לדעתי.Ganjot אמר:מישהו במועדון אצלנו רוצה לפתוח את הפה או שימשיכו לשרוק נגדנו פנדלים רכים ולא לשרוק לזכותנו פנדלים?
לא הייתה שום סיבה שהואר אתמול התערב בהחלטה, רק במידה ויש 100 אחוז פנדל הוא צריך להתערב. סתם לשם השוואה, תפתחו ב"ש - ריינה דקה 92, בעיטה חזקה ש99 אחוז מהשופטים שורקים עליהם פנדל (לא מגע רך) והואר לא התערב.
לא יכול להיות ששם לא נתנו פנדל ואצלנו כן נתנו פנדל. הדבר שהכי גרוע בשיפוט בליגה שלנו זה שאין אחידות בשריקות וזה פשוט בלתי נסבל
MH13 TILL I DIE אמר:מגמתי לצד הצהוב כחול.KevinDurant אמר:אני בדר''כ נותן לך פה קונטרה בנושא אבל נגעת פה בנקודה חשובה לדעתי.Ganjot אמר:מישהו במועדון אצלנו רוצה לפתוח את הפה או שימשיכו לשרוק נגדנו פנדלים רכים ולא לשרוק לזכותנו פנדלים?
לא יכול להיות ששם לא נתנו פנדל ואצלנו כן נתנו פנדל. הדבר שהכי גרוע בשיפוט בליגה שלנו זה שאין אחידות בשריקות וזה פשוט בלתי נסבל
אבל קבוצה מספיק טובה צריכה להיות טובה גם מהשופטים
HaifaWave אמר:MH13 TILL I DIE אמר:מגמתי לצד הצהוב כחול.KevinDurant אמר:אני בדר''כ נותן לך פה קונטרה בנושא אבל נגעת פה בנקודה חשובה לדעתי.
אבל קבוצה מספיק טובה צריכה להיות טובה גם מהשופטים
בינתיים רק הם נהנים מהטעויות של השופטים ובנו זה פוגע. העיקר הם מתלוננים אחר כך (כולל לאורך כל המשחק בינינו מתוך אסטרטגיה ברורה להשיג כמה שיותר מהשופט)
DelPiero אמר:gargy אמר:האדום שהוציאו לבית"ר (מול מכבי תל אביב אלא מה), אחד ההזויים שראיתי.
האדום מוזר, אבל לפחות לפי התקציר של המשחק העבירה של פנדל הייתה מחוץ להרחבה והם קופחו גם
Shocking4U אמר:הם עם 4 פנדלים לזכותם ב9 משחקים. זה ממוצע של פנדל כל 2 משחקים.
סתם שתבינו אנחנו עם 0 פנדלים לזכותנו ו3 נגדנו.
הגיוני סה״כ