• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

משחקים עם בגדי רחצה - משחקים עם ביקיני - מחזור 23 בליגת העל

• יוצר הנושא יוצר הנושא Nirgreen
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אגב למיטיבי לכת ולמי שזוכר:

הוא נפצע שנה שעברה לתקופה ממושכת במשחק נגד אשדוד אחרי שחזר מפציעה בשריר האחורי. ליד מחמוד ג׳אבר, אייל גולסה זה דוגמא ומופת לכשירות וזמינות.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
לקח לו הרבה זמן להפצע הפעם, משהו כמו שבועיים מאז שחזר? נתן הרבה מעבר למה שציפיתי ממנו. כשיחזור בעוד 8 חודשים נקווה שייתן אפילו 3 שבועות.
העיקר אנשים פה התווכחו איתי שהוא לא פציע. כמות המשחקים שהוא זמין בהם בשנה וחצי שהוא כאן היא פתטית

מה זה הפעם? 70 דקות סה״כ עד שהוא נפצע שוב?

טוב מאוד שלא ניצלו את הפציעה הקודמת שלו כדי להאריך לו את החוזה כמו שכמה פה רצו.
במידה והוא כשיר ל140 דקות בשנתיים אז צריך להתיר לו את החוזה (נשאר לו עוד שנה) ולהתקדם הלאה.

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
לקח לו הרבה זמן להפצע הפעם, משהו כמו שבועיים מאז שחזר? נתן הרבה מעבר למה שציפיתי ממנו. כשיחזור בעוד 8 חודשים נקווה שייתן אפילו 3 שבועות.
העיקר אנשים פה התווכחו איתי שהוא לא פציע. כמות המשחקים שהוא זמין בהם בשנה וחצי שהוא כאן היא פתטית

טוב מאוד שלא ניצלו את הפציעה הקודמת שלו כדי להאריך לו את החוזה כמו שכמה פה רצו.
במידה והוא כשיר ל140 דקות בשנתיים אז צריך להתיר לו את החוזה (נשאר לו עוד שנה) ולהתקדם הלאה.
לא הייתי מתיר לו את החוזה אבל גם לא הייתי רץ לחדש לו. מקסימום מציע לו חוזה שרובו מבוסס על פרמיות על הופעות. בכל מקרה כרגע עושה רושם שהגוף שלו לא בנוי לכדורגל מקצועני.

להמשיך עם השלושה בלמים. זה מה שעובד ולא צריך לקלקל

הדבר היחיד שהייתי עושה זה מוציא את סק וחוזר להציב את סונגרן כבלם כמו במוקדמות.

ההרכב שהייתי פותח איתו מול אשדוד גוש כהן חזיזה מגן שמאלי גולדברג דילן סק דניאל עלי מוחמד מחמוד ג’אבר שרי ובחוד דיע סבע ופיירו ממשיך עם אצילי בספסל

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

איך אתם אוהבים לקפוץ סתם.

הנה הוא השלים אימון מלא היום. שחקן חזר מפציעה אחרי מלא זמן, טבעי שיהיו עדיין רגישויות כחלק מהחזרה לעניינים.

RakMaccabi31 אמר:
להמשיך עם השלושה בלמים. זה מה שעובד ולא צריך לקלקל

הדבר היחיד שהייתי עושה זה מוציא את סק וחוזר להציב את סונגרן כבלם כמו במוקדמות.

דניאל חייב לפתוח על קו ימין כי חזיזה חייב לפתוח בצד שמאל

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

הנה הוא השלים אימון מלא היום. שחקן חזר מפציעה אחרי מלא זמן, טבעי שיהיו עדיין רגישויות כחלק מהחזרה לעניינים.
עם הרקורד שלו אם יש לו רגישות שלא ישחק. הוא עוד עלול למצוא את עצמו בחוץ עד סוף העונה. הייתי מטפל בו עם כפפות של משי.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

עם הרקורד שלו אם יש לו רגישות שלא ישחק. הוא עוד עלול למצוא את עצמו בחוץ עד סוף העונה. הייתי מטפל בו עם כפפות של משי.

זה בסדר אין אף אחד שחושב שהוא יכול לשחק את כל המשחקים עד סוף העונה בלי להפצע

ההרגשה שמתקבלת אצלי משיחות עם לא מעט אוהדים שאנחנו במחזור חשוב, צומת דרכים, אבן דרך בעונה הזאת.

אם לא יהיה משהו לא צפוי, היום בשעה טובה אנחנו מסיימים עם אצטדיוני הדיק (דוחא, י"א, ק"ש) לעונה הזאת, וכשמם כן הם אצטדיונים מבאסים ופוטנציאלים לאיבוד נקודות. יש לנו סיכוי לסיים עם 9 מ9, זה מדהים ומקווה שנצליח לעמוד במשימה.
מכבי ת"א לצורך העניין איבדו 4 נקודות שם ואת השלישי ניצחו בדקה 87 אחרי שני שערים שנפסלו לסכנין. ב"ש ניצחו את כולם בתוצאות מינימליות, אבל איבדו גביע בי"א.

Kozmo אמר:
ההרגשה שמתקבלת אצלי משיחות עם לא מעט אוהדים שאנחנו במחזור חשוב, צומת דרכים, אבן דרך בעונה הזאת.

אם לא יהיה משהו לא צפוי, היום בשעה טובה אנחנו מסיימים עם אצטדיוני הדיק (דוחא, י"א, ק"ש) לעונה הזאת, וכשמם כן הם אצטדיונים מבאסים ופוטנציאלים לאיבוד נקודות. יש לנו סיכוי לסיים עם 9 מ9, זה מדהים ומקווה שנצליח לעמוד במשימה.
מכבי ת"א לצורך העניין איבדו 4 נקודות שם ואת השלישי ניצחו בדקה 87 אחרי שני שערים שנפסלו לסכנין. ב"ש ניצחו את כולם בתוצאות מינימליות, אבל איבדו גביע בי"א.

עושה פלאשבק ל3-0 ב-י"א כשאצילי התפוצץ עליהם.

Kozmo אמר:

זה נכון שזה יהיה מדהים לקחת 9/9 אבל מצד שני את ריינה לא ניצחנו פעמיים, כך שזה מתקזז.

חבל שאצילי לא פותח. הוא צריך ביטחון ואם נמשיך לספסל אותו אנחנו עוד עלולים לאבד אותו להמשך העונה

טוב מאוד שלא פותח, הוא לא היה טוב כבר שלושה חודשים בערך בליגה. אם עד עכשיו לקבל הרכב לא עזר לו לביטחון והחזיר אותו, אז צריך שיהיה קצת על הספסל כמה משחקים.

אצילי זו אופציה שבכר שומר מהספסל.
אם היה פותח עם סבע, אצילי, שרי וחזיזה, לא היה לו שחקן שיכול לעשות שינוי.

אני הייתי מעדיף למשחק הזה את פיירו על דוד

מאכזב הטיפול באצילי חייב אותו חד בפלייאוף, בלעדויו אין לנו מה למכור, עד שלא יוכח אחרת סבע זה שחקן משלים מעולה ולא יותר מזה. למה לא לפתוח עם דיא חלוץ?

היה עדיף לתת לחזיזה לשחק את המגן וצ'יבוטה בכנף.
שון גרוע בתור מגן

ארד שעוזב לקאיירט בסגל ביחד עם גרשון אבל ציבוטה לא? די מוזר

ירוק זה אני אמר:
אצילי זו אופציה שבכר שומר מהספסל.
אם היה פותח עם סבע, אצילי, שרי וחזיזה, לא היה לו שחקן שיכול לעשות שינוי.

אני הייתי מעדיף למשחק הזה את פיירו על דוד

או שאולי פעם אחת נשאף להגיע למצב שלא צריך לבנות על שינוי, אלא לבוא לשחק כדורגל מההתחלה ולא למזמז כדור ולהסריח דשא 60-70 דקות.
עם שחקנים שאין להם מקום בפלייאוף עליון, כדוגמת דין דוד, אתה יכול לעשות את זה אולי 3-4 פעמים בעונה, וגם זה במשחקים קלים לרוב.

חזרה
למעלה