ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כי יש אנשים ששאבו עידוד מיכולת בינונית נגד הקבוצה הכי חלשה בליגהApoc אמר:קונה הפסד של פחות מ3-0 האמת. למי שאמר למה אני קטן אמונה לפני המשחק, כנראה שאני רואה כדורגל יותר זמן מכם.
תמיד קשה בי"א => אנחנו ביכולת זוועה => יהיה הפסד מביך
Shocking4U אמר:כי יש אנשים ששאבו עידוד מיכולת בינונית נגד הקבוצה הכי חלשה בליגהApoc אמר:קונה הפסד של פחות מ3-0 האמת. למי שאמר למה אני קטן אמונה לפני המשחק, כנראה שאני רואה כדורגל יותר זמן מכם.
תמיד קשה בי"א => אנחנו ביכולת זוועה => יהיה הפסד מביך
Daniel123 אמר:זה היה ברור שנפסיד פה, אבל למה לספוג כל כך מוקדם?
Shocking4U אמר:פשוט הפקרות לספוג ככה מקרן. ואבו פאני וסונדגרן פשוט אכלו את הכניסה של כנעאן מאחוריהם בכזאת קלות. פתטי
Shocking4U אמר:מכניס את פיירו בהקדם. שיהיה נוכחות ברחבה, אולי יפגע בו כדור. צריך משהו דחוף
לדעתי מטווח כזה אי אפשר להאשים את ג׳וש על ההדיפה. האשם הראשי זה אבו פאני שנתן לכנעאן להסתנן לו מאחורי הגב ככהApoc אמר:Shocking4U אמר:פשוט הפקרות לספוג ככה מקרן. ואבו פאני וסונדגרן פשוט אכלו את הכניסה של כנעאן מאחוריהם בכזאת קלות. פתטי
גם ג'וש לא נקי לדעתי, כנעאן בעט עליו כדור קל יחסית למצב (בעט ישר על השוער) והוא היה צריך להדוף את זה הצידה. הוא כמעט אף פעם לא הודף הצידה כשצריך.
בעיקר אבל התפקוד של אבופאני האיטי והקבב בתור קשר אחורי בודד שלא מתאים במצבים האלה
Shocking4U אמר:לדעתי מטווח כזה אי אפשר להאשים את ג׳וש על ההדיפה. האשם הראשי זה אבו פאני שנתן לכנעאן להסתנן לו מאחורי הגב ככהApoc אמר:Shocking4U אמר:פשוט הפקרות לספוג ככה מקרן. ואבו פאני וסונדגרן פשוט אכלו את הכניסה של כנעאן מאחוריהם בכזאת קלות. פתטי
גם ג'וש לא נקי לדעתי, כנעאן בעט עליו כדור קל יחסית למצב (בעט ישר על השוער) והוא היה צריך להדוף את זה הצידה. הוא כמעט אף פעם לא הודף הצידה כשצריך.
בעיקר אבל התפקוד של אבופאני האיטי והקבב בתור קשר אחורי בודד שלא מתאים במצבים האלה
ירוק זה אני אמר:גאבר זה אחד לאחד אשכנזי. נמצא יותר ברחבה של היריב מאשר בעמדה שלו