dyarok אמר:
העיניין עם דגו הוא לא רק - "לא מכירים מספיק", אלא גם רקורד שלישי בכל מקום בוגרים בו הוא אימן.
היית לוקח מאמן זר עם רקורד כזה?
עוד משהו- אצילי התראיין היום אצל קטן. מעניין לקרוא, ובואו נראה את דגו מתמודד עם מצבים כאלה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=438277
לא, אבל לא הייתי רוצה פה את מרבית הזרים שעלו בתקשורת. למעשה, מכולם לא ממש התרשמתי למעט ניקוליץ ופאפשון.
לגבי הרזומה של דגו, זו אינדיקציה, אבל אינדיקציה מוגבלת. שחקנים ומאמנים יכולים להיכשל בקריירה לא רק בגלל רמתם, אלא גם בגלל קושי בניהול קריירה - בחירת מועדונים במומנטום שלילי, כאלו עם בעלים והנהלה בעייתים או אפילו כי הם עצמם בחרו באתגרים שלא היו בשלים אליהם באותו זמן. לא חסרות דוגמאות לשחקנים שנכשלו אצלנו מהסיבות האלה. עם מאמנים קצת יותר קשה להצביע על זה כי אם נסרוק רגע את כל המאמנים בישראל בעשור-שניים האחרונים, כמה מהם אפשר להגדיר כהצלחה מקצועית? רק כאלו שהיו בקבוצות הגדולות או כאלו שהבליחו לתקופה ונפלו. היחידים שחריגים אלו זיו אריה ורב״ש שעבדו במערכות קטנות יותר, אבל כאלו שהאמינו בהם גם בזמני משבר ולא פיטרו אותם. ומתוך כל המאמנים שנוכל להגיד שהצליחו פה בעשור-שניים האחרונים, כמה היית מוכן שיהיו במועדון? אני מניח שאת רובם היינו פוסלים בגלל כדורגל שמרני או יחסי אנוש לקויים שפוגעים בכל המערכת.
אני לא בא להצדיק את המינוי המתמיהה של דגו וחושש ממנו מאד, אבל אני לא חושב שהוא בהכרח מאמן רע יותר מהמאמנים הקיימים בליגה (שוב - כי לא עקבנו אחריו ברצינות לאורך השנים).