• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
העיניין עם דגו הוא לא רק - "לא מכירים מספיק", אלא גם רקורד שלישי בכל מקום בוגרים בו הוא אימן.
היית לוקח מאמן זר עם רקורד כזה?

עוד משהו- אצילי התראיין היום אצל קטן. מעניין לקרוא, ובואו נראה את דגו מתמודד עם מצבים כאלה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=438277

לא נשמע שהם בכלל מאמינים בדגו כאינדיבידואל אלא שמבחינתם התכונה הכי חשובה שלו זה שהוא כבר עובד בתוך המערכת. באותה מידה זה היה יכול להיות גם בני לם או איתי מרדכי. לא שמעתי עדיין אף טיעון בעד דגו מבחינת יכולות אימון וניהול קבוצה אלא רק נגד מאמן זר וזה שהוא כבר נמצא במערכת

Shocking4U אמר:
לא נשמע שהם בכלל מאמינים בדגו כאינדיבידואל אלא שמבחינתם התכונה הכי חשובה שלו זה שהוא כבר עובד בתוך המערכת. באותה מידה זה היה יכול להיות גם בני לם או איתי מרדכי. לא שמעתי עדיין אף טיעון בעד דגו מבחינת יכולות אימון וניהול קבוצה אלא רק נגד מאמן זר וזה שהוא כבר נמצא במערכת

אף אחד לא מאמין בו וגם כשהם מדברים הם אומרים שהעלו אותו מוקדם מידי, זה או שתהיה עונה בלי מאמן או שהוא מפוטר אחרי משחק

dyarok אמר:
העיניין עם דגו הוא לא רק - "לא מכירים מספיק", אלא גם רקורד שלישי בכל מקום בוגרים בו הוא אימן.

עוד משהו- אצילי התראיין היום אצל קטן. מעניין לקרוא, ובואו נראה את דגו מתמודד עם מצבים כאלה.

לא, אבל לא הייתי רוצה פה את מרבית הזרים שעלו בתקשורת. למעשה, מכולם לא ממש התרשמתי למעט ניקוליץ ופאפשון.

לגבי הרזומה של דגו, זו אינדיקציה, אבל אינדיקציה מוגבלת. שחקנים ומאמנים יכולים להיכשל בקריירה לא רק בגלל רמתם, אלא גם בגלל קושי בניהול קריירה - בחירת מועדונים במומנטום שלילי, כאלו עם בעלים והנהלה בעייתים או אפילו כי הם עצמם בחרו באתגרים שלא היו בשלים אליהם באותו זמן. לא חסרות דוגמאות לשחקנים שנכשלו אצלנו מהסיבות האלה. עם מאמנים קצת יותר קשה להצביע על זה כי אם נסרוק רגע את כל המאמנים בישראל בעשור-שניים האחרונים, כמה מהם אפשר להגדיר כהצלחה מקצועית? רק כאלו שהיו בקבוצות הגדולות או כאלו שהבליחו לתקופה ונפלו. היחידים שחריגים אלו זיו אריה ורב״ש שעבדו במערכות קטנות יותר, אבל כאלו שהאמינו בהם גם בזמני משבר ולא פיטרו אותם. ומתוך כל המאמנים שנוכל להגיד שהצליחו פה בעשור-שניים האחרונים, כמה היית מוכן שיהיו במועדון? אני מניח שאת רובם היינו פוסלים בגלל כדורגל שמרני או יחסי אנוש לקויים שפוגעים בכל המערכת.

אני לא בא להצדיק את המינוי המתמיהה של דגו וחושש ממנו מאד, אבל אני לא חושב שהוא בהכרח מאמן רע יותר מהמאמנים הקיימים בליגה (שוב - כי לא עקבנו אחריו ברצינות לאורך השנים).

ברק.י אמר:
dyarok אמר:

לא, אבל לא הייתי רוצה פה את מרבית הזרים שעלו בתקשורת. למעשה, מכולם לא ממש התרשמתי למעט ניקוליץ ופאפשון.

לגבי הרזומה של דגו, זו אינדיקציה, אבל אינדיקציה מוגבלת. שחקנים ומאמנים יכולים להיכשל בקריירה לא רק בגלל רמתם, אלא גם בגלל קושי בניהול קריירה - בחירת מועדונים במומנטום שלילי, כאלו עם בעלים והנהלה בעייתים או אפילו כי הם עצמם בחרו באתגרים שלא היו בשלים אליהם באותו זמן. לא חסרות דוגמאות לשחקנים שנכשלו אצלנו מהסיבות האלה. עם מאמנים קצת יותר קשה להצביע על זה כי אם נסרוק רגע את כל המאמנים בישראל בעשור-שניים האחרונים, כמה מהם אפשר להגדיר כהצלחה מקצועית? רק כאלו שהיו בקבוצות הגדולות או כאלו שהבליחו לתקופה ונפלו. היחידים שחריגים אלו זיו אריה ורב״ש שעבדו במערכות קטנות יותר, אבל כאלו שהאמינו בהם גם בזמני משבר ולא פיטרו אותם. ומתוך כל המאמנים שנוכל להגיד שהצליחו פה בעשור-שניים האחרונים, כמה היית מוכן שיהיו במועדון? אני מניח שאת רובם היינו פוסלים בגלל כדורגל שמרני או יחסי אנוש לקויים שפוגעים בכל המערכת.

אני לא בא להצדיק את המינוי המתמיהה של דגו וחושש ממנו מאד, אבל אני לא חושב שהוא בהכרח מאמן רע יותר מהמאמנים הקיימים בליגה (שוב - כי לא עקבנו אחריו ברצינות לאורך השנים).

ואם היה מאמן ישראלי אחר עם אותו רזומה של דגו, אבל בא מבחוץ, נראה לך שהיו ממנים אותו?
מישהו כאן בפורום היה מבין את זה?

המינוי של דגו הוא רק בגלל המחיר, צוות זר זה יקר.

פרימו לא עוצר

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=438274

hezildo אמר:
ברק.י אמר:
dyarok אמר:

ואם היה מאמן ישראלי אחר עם אותו רזומה של דגו, אבל בא מבחוץ, נראה לך שהיו ממנים אותו?

ברור שהוא פה בגלל המחיר. הטענה שלי היא שהבחירה בינו לבין מאמנים ישראלים אחרים היא לא משמעותית עד שיוכח אחרת. הטענה שלי היא שאם בני לם היה חוזר אחרי נתניה לנוער שלנו ואז היה עולה לבוגרים התגובות היו דומות מאד ואותו הדבר נכון גם לאבוקסיס, מימר וברדע. ההבדל היחיד בינו לבינם מבחינת התחושות שהמינוי מייצר זה שאחריו לא עקבנו לאורך זמן ואין לנו מושג מה יקרה בתקופה איתו, מאף בחינה מקצועית כמעט.

dsgreen4 אמר:
פרימו לא עוצר

פרימו, גם אם היינו מחתימים את פפ, היה מוצא איך לכתוב טור שלילי.

ראיתי את הראיונון עם דגו בוואן. לא נשמע טמבל אבל גם לא נשמע מרשים או אינטיליגנט מדי.

ברק.י אמר:
dsgreen4 אמר:
פרימו לא עוצר

אבל הוא צודק במקרה הזה. אני מסכים עם מה שהוא כתב.

ברק.י אמר:
hezildo אמר:
ברק.י אמר:

ברור שהוא פה בגלל המחיר. הטענה שלי היא שהבחירה בינו לבין מאמנים ישראלים אחרים היא לא משמעותית עד שיוכח אחרת. הטענה שלי היא שאם בני לם היה חוזר אחרי נתניה לנוער שלנו ואז היה עולה לבוגרים התגובות היו דומות מאד ואותו הדבר נכון גם לאבוקסיס, מימר וברדע. ההבדל היחיד בינו לבינם מבחינת התחושות שהמינוי מייצר זה שאחריו לא עקבנו לאורך זמן ואין לנו מושג מה יקרה בתקופה איתו, מאף בחינה מקצועית כמעט.

אז אתה אומר שהתגובות כאן היו זהות על כל מינוי של מאמן ישראלי גנרי אחר?
אם כן אז אתה צודק, וגם התגובות צודקות כי למכבי חיפה צריך למנות מאמן בכיר ולא סתם אחד המימרים או "מישהו מהמערכת שמכיר את ה-DNA שלנו".
וזה גם לא משנה אם דגו יצליח, הבעיה כאן היא שלקחו הימור מוגזם רק בגלל שזה זול (וכנראה שאחר כך יעלה ביוקר).

Shocking4U אמר:
https://youtu.be/4alNq5ijwAQ

זה ראיון יותר ארוך איתו
חייב להגיד שבראיון הזה ספציפית אם שמים יד על הפנים שלו במסך ומתעלמים מהלוק ומתייחסים רק לקול שלו הוא נשמע כמו בלבול בקול.
לא יודע אם זה הקול שלו או שהוא בא מצונן או משהו כזה לראיון הזה אבל ברגע שקלטתי את הדימיון הזה היה לי קשה להמשיך להקשיב לראיון בקשב מלא, וגם כנראה בגלל השעה.

GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:
https://youtu.be/4alNq5ijwAQ

זה ראיון יותר ארוך איתו
חייב להגיד שבראיון הזה ספציפית אם שמים יד על הפנים שלו במסך ומתעלמים מהלוק ומתייחסים רק לקול שלו הוא נשמע כמו בלבול בקול.
לא יודע אם זה הקול שלו או שהוא בא מצונן או משהו כזה לראיון הזה אבל ברגע שקלטתי את הדימיון הזה היה לי קשה להמשיך להקשיב לראיון בקשב מלא, וגם כנראה בגלל השעה.
כריזמטי הוא לא. זה בא לביטוי בכל ראיון. לא קרוב לברק בקטע הזה. הדמות הכי כריזמטית בצוות המתהווה זה דרור שמשון 🤷🏻‍♂️

קצת מדאיג לקרוא שאפילו החברים שלו לא אומרים בפה מלא שהוא הולך לתת בראש, כולם מדברים על זה שהוא בחור טוב ומקצוען, זה כמו להגיד לבחורה שיש לה אחלה אופי

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
dsgreen4 אמר:
פרימו לא עוצר

אבל הוא צודק במקרה הזה. אני מסכים עם מה שהוא כתב.

זה לא סותר. הוא מרעיל כל הזמן והפעם פשוט יש לו על מה. אני משתדל שלא לקרוא דברים שלו. זה גם לתת לו טראפיק וגם מעכיר וממרמר.

נפגש עם דושאן מטוביץ' לגבי אפשרות צירופו לצוות המקצועי

hezildo אמר:
ברק.י אמר:
hezildo אמר:

אז אתה אומר שהתגובות כאן היו זהות על כל מינוי של מאמן ישראלי גנרי אחר?
אם כן אז אתה צודק, וגם התגובות צודקות כי למכבי חיפה צריך למנות מאמן בכיר ולא סתם אחד המימרים או "מישהו מהמערכת שמכיר את ה-DNA שלנו".
וזה גם לא משנה אם דגו יצליח, הבעיה כאן היא שלקחו הימור מוגזם רק בגלל שזה זול (וכנראה שאחר כך יעלה ביוקר).

ראשית, אני מסכים איתך ומרגיש כמוך.
ושנית, זו בדיוק הטענה. התגובות הרגשיות היו דומות לא רק על מאמן גנרי אחר, אלא גם על חלק מהזרים שהוצעו כאן ונשמעו כמו מולנסטיין בגרסה ספרדית. לכן, אם זה אוסקר גארסיה, רב״ש או דגו זה די דומה מבחינה רגשית. עם כולם היינו מתאכזבים. ההבדל בין אלו לדגו, זה שאצל הראשונים יש לנו מידת וודאות גדולה יותר מה נקבל. עם דגו עיקר הרגשות השליליים נובעים מאי הוודאות. מספיק לראות איך האוהדים קוראים כל דעה עליו ושומעים כל ראיון איתו, גם אם מלפני 7 שנים. המידע שלנו חלקי מאד ביחס לזה של המועדון וביחס לזה שיש לנו על מאמנים אחרים. לכן, בסופו של דבר, כמה מידע שלא נאסוף וכמה מחשבות שלא יהיו לנו, אנחנו נדע איך הוא באמת מתפקד רק שתגיע העונה.

התחלנו עם הערבובים..

https://m.one.co.il/Mobile/Article/22-23/1,1,4,52145/436809.html?ref=hp

הוא יושב קבוע בבית קפה הזה עם לא מעט אנשי כדורגל ככה שאני לא אתפלא אם כל שבוע יהיו כותרות

מאטוביץ לא העוזר שאנחנו צריכים

וכן הוא יושב בבית הקפה הזה בראשל״צ כל יום עם שכטר וורמוט

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה