• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
תחת הרושם של הלם מוחלט מהתהליך שהוביל להחלטה הזו -
שיהיה למסאי הרבה הרבה בהצלחה.
אני יותר מאשמח לאכול את הכובע לגביו ולגלות פה הברקה מטורפת מאין כמוה.

ובעיקר אני מקווה שאם דברים לא ילכו והקהל יתחיל להתהפך על הסיטואציה - שהאש לא תופנה למסאי אלא ישירות מעליו למעלה, לכיוון האשמדאי המנותק שתמיד מתעקש להרוס כל ניצנים של הזדמנות בטמטומו האינסופי.
אלברמן אשם. אפילו שחר לא מספיק מטומטם כדי לדחוף את מסאיי לאמן. זה רעיון של אלברמן. והוא גם יצטרך ללכת הביתה ביחד עם מסאיי

הצלחה של דגו זה בדיוק הדבר האחרון שהמועדון צריך.
הצלחה שלו פירושה שאפשר לעגל פינות, להביא חיזוקים זולים בלי ניסיון, להמר על כל מיני עלומים.
לטווח בינוני וארוך זה מתכון בטוח לכישלון.
הצלחה כזאת יכולה להיות חד פעמית, הכישלון לאורך זמן- הוא ודאי.

שון גולדברג, בלם מכבי חיפה, אמר: “המינוי המסתמן של מסאי דגו? עד שדברים לא פורסמו אני לא יודע מה להגיד, מה שאני כן יכול להגיד שזה מועדון חזק ובריא וכל מה שיהיה אני בטוח שנמשיך להילחם על כל התארים כי אנחנו מכבי חיפה ותמיד נשאף הכי גבוה שאפשר”.

זה בסדר שון. גם אנחנו לא יודעים כבר מה להגיד.

Shocking4U אמר:
מה הייתי נותן כדי להיות זבוב היום בקבוצת וואטסאפ של שחקני מכבי חיפה כשהם מדברים בינם לבין עצמם על המינוי הזה

תרשה לי לתמצת את סיכום השיחה: "סעמק ערס"

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:

ובעיקר אני מקווה שאם דברים לא ילכו והקהל יתחיל להתהפך על הסיטואציה - שהאש לא תופנה למסאי אלא ישירות מעליו למעלה, לכיוון האשמדאי המנותק שתמיד מתעקש להרוס כל ניצנים של הזדמנות בטמטומו האינסופי.
אלברמן אשם. אפילו שחר לא מספיק מטומטם כדי לדחוף את מסאיי לאמן. זה רעיון של אלברמן. והוא גם יצטרך ללכת הביתה ביחד עם מסאיי

ברור, שחר ידוע בזה שהוא מעולם לא מקבל החלטות כאלה. החלטות של האופציה הזולה ביותר במסווה של קידום מקצועי (כמו רוני לוי ובנאדו), או פירוק של הקבוצה אחרי עונת צ'מפיונס, או עונה פיננסית שנה אחרי עונת שיא (95).

שחר ידוע בזה שהוא נותן יד ניהולית רחבה לצוותים המקצועיים ובכלל לא דורש להיות מעורב בכל החלטה מקצועית כמעט.

אלברמן עומד מאחורי מסאי דגו כמועמד, בזה אין לי ספק. אבל שלא יהיה לך ספק שמי שקיבל את ההחלטה ללכת על דגו מכל האופציות זה שחר.

dyarok אמר:
הצלחה שלו פירושה שאפשר לעגל פינות, להביא חיזוקים זולים בלי ניסיון, להמר על כל מיני עלומים.

זו הסתכלות ממש עקומה. זה כמו להגיד שההצלחה המקצועית של ג'וש כהן או שון גולדברג פועלת לרעת מכבי חיפה כי היא מלמדת שאפשר להביא חיזוקים זולים ולא מוכחים ולעגל פינות.

אם דגו יצליח במכבי (והסיכויים לזה אפסיים), אז איך אפשר להגיד שזו לא הצלחה גאונית?

בנפיקה שכל שנה מהמרת על 10 שחקנים צעירים בסגל זה עיגול פינות? קבוצות כמו אוניון סן ז'ילואה או ברייטון שעושות סקאוטינג בשביל להביא מציאות זה עיגול פינות?

אם הוא יצליח זה הברקה גאונית.

אבל הוא לא יצליח. כולם יודעים את זה. כולל הוא לדעתי.

dyarok אמר:

אל תדאג, הרבה הצלחה לא תהיה כאן.

הבעיה הגדולה זה הצוות שלו לדעתי, שום אדם מוכח לא מגיע.
כולם חסרי ניסיון וזה מתכון לכישלון.

amitoima אמר:
הבעיה הגדולה זה הצוות שלו לדעתי, שום אדם מוכח לא מגיע.
כולם חסרי ניסיון וזה מתכון לכישלון.
אכן. מילא היו מביאים עוזר מאמן מנוסה שיאזן אותו. במקום זה מביאים גם את שחר וייזינגר שלא עשה שום דבר מיוחד בעפולה.

Shocking4U אמר:
שון גולדברג, בלם מכבי חיפה, אמר: “המינוי המסתמן של מסאי דגו? עד שדברים לא פורסמו אני לא יודע מה להגיד, מה שאני כן יכול להגיד שזה מועדון חזק ובריא וכל מה שיהיה אני בטוח שנמשיך להילחם על כל התארים כי אנחנו מכבי חיפה ותמיד נשאף הכי גבוה שאפשר”.

והנה חזרנו לתקופה ששחקנים מדברים לפני המועדון

SaTla אמר:
Shocking4U אמר:

מה הבעיה בדיוק במה שהוא אמר?

SaTla אמר:
Shocking4U אמר:

כשאשתו של המנהל המקצועי מודיעה בסטורי שלה מי המאמן הבא אז למה אתה מופתע

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Judokan אמר:

ברור, שחר ידוע בזה שהוא מעולם לא מקבל החלטות כאלה. החלטות של האופציה הזולה ביותר במסווה של קידום מקצועי (כמו רוני לוי ובנאדו), או פירוק של הקבוצה אחרי עונת צ'מפיונס, או עונה פיננסית שנה אחרי עונת שיא (95).

שחר ידוע בזה שהוא נותן יד ניהולית רחבה לצוותים המקצועיים ובכלל לא דורש להיות מעורב בכל החלטה מקצועית כמעט.

אלברמן עומד מאחורי מסאי דגו כמועמד, בזה אין לי ספק. אבל שלא יהיה לך ספק שמי שקיבל את ההחלטה ללכת על דגו מכל האופציות זה שחר.
הלוואי ודגו יהיה "כשלון" כמו רוני

מקווה שהמועדון יפסיק לזרוק הימורים באוויר על שחקנים ואנשי צוות ושמסאי יוכיח שהוא היה הימור נכון

Judokan אמר:
dyarok אמר:

זו הסתכלות ממש עקומה. זה כמו להגיד שההצלחה המקצועית של ג'וש כהן או שון גולדברג פועלת לרעת מכבי חיפה כי היא מלמדת שאפשר להביא חיזוקים זולים ולא מוכחים ולעגל פינות.

אם דגו יצליח במכבי (והסיכויים לזה אפסיים), אז איך אפשר להגיד שזו לא הצלחה גאונית?

בנפיקה שכל שנה מהמרת על 10 שחקנים צעירים בסגל זה עיגול פינות? קבוצות כמו אוניון סן ז'ילואה או ברייטון שעושות סקאוטינג בשביל להביא מציאות זה עיגול פינות?
אז אסביר לך ביתר פירוט.
בכל העולם, בספורט בעסקי יש מגוון דרכים להצליח.
הדרך הבטוחה להצליח לאורך זמן היא לבנות תוכנית אסטרטגית, להשקיע במקומות החלשים, לשאוף לשיפור מתמיד.
זה מה שקרה אצלינו ב 3 השנים האחרונות.
ההצלחה היא לא מקרית, היא נבנתה, זכינו באליפות, בתים בקונפרנס, עלייה לצמפיונס.
למנות את דגו זה לזרוק את כל זה לפח ולהמר.
אם ההימור מצליח, אז מתאהבים ברעיון- לא חייבים להשקיע ולעבוד על תוכנית סדורה.
בואו נאלתר.
אם לא נמצא מאמן, נביא את לוזון- אולי יצליח.
עולים לצמפיונס- נביא את דוטרה ושטרכמן- אולי נפגע.
לאורך זמן זה מתכון בטוח לכישלון.

ג'וש ושון הם לא דוגמא-
הם חלק מהמערכת לא המאמן בראש הצוות המקצועי.
חיפשנו שוער, לא היה ישראלי, קיבלנו המלצה מדקל וג'וש הגיע-סבבה, כישלון שלו לא היה גורם להתרסקות.
שון זו הברקה של בכר, יש דברים כאלה.

לא מכיר שום חברה עסקית רצינית שהייתה ממנה כך מנכל בלי שבעלי המניות היו מתהפכים עליה.

dyarok אמר:
Judokan אמר:
dyarok אמר:

אז אסביר לך ביתר פירוט.
בכל העולם, בספורט בעסקי יש מגוון דרכים להצליח.
הדרך הבטוחה להצליח לאורך זמן היא לבנות תוכנית אסטרטגית, להשקיע במקומות החלשים, לשאוף לשיפור מתמיד.
זה מה שקרה אצלינו ב 3 השנים האחרונות.
ההצלחה היא לא מקרית, היא נבנתה, זכינו באליפות, בתים בקונפרנס, עלייה לצמפיונס.
למנות את דגו זה לזרוק את כל זה לפח ולהמר.
אם ההימור מצליח, אז מתאהבים ברעיון- לא חייבים להשקיע ולעבוד על תוכנית סדורה.
בואו נאלתר.
אם לא נמצא מאמן, נביא את לוזון- אולי יצליח.
עולים לצמפיונס- נביא את דוטרה ושטרכמן- אולי נפגע.
לאורך זמן זה מתכון בטוח לכישלון.

ג'וש ושון הם לא דוגמא-
הם חלק מהמערכת לא המאמן בראש הצוות המקצועי.
חיפשנו שוער, לא היה ישראלי, קיבלנו המלצה מדקל וג'וש הגיע-סבבה, כישלון שלו לא היה גורם להתרסקות.
שון זו הברקה של בכר, יש דברים כאלה.

לא מכיר שום חברה עסקית רצינית שהייתה ממנה כך מנכל בלי שבעלי המניות היו מתהפכים עליה.

מה זה לאלתר? די ברור שהמינוי של דגו לא נפל מהשמיים, אלא כנראה מדובר במשהו שתוכנן בכל מקרה (וכנראה הוקדם ביחס לתוכנית המקורית).
אמנם אני רוצה להקיא מההשוואה, אבל זה לא שונה מאיך שברצלונה בנתה תוכנית של שנתיים עד למינוי של צ'אבי ובסוף הקדימה את המהלך בגלל הבעיות שהיו להם עם קומאן.

תוכנית אסטרטגית יכולה להיות גם כזו שבה המינוי הוא מפתיע, כי המאמן ממש מתאים לתפיסה של המנהל המקצועי. מה אם, נניח, זה חלק מתוכנית של הסתמכות משמעותית יותר על שחקנים מבית, בגלל מצב השוק הישראלי שבו כבר כמעט לא ניתן להחתים שחקנים במחיר נורמלי.

זו לא שליפה בסגנון לוזון ("כי הבטחתי לאבי") או בלבול

אי אפשר להשוות בין ההילה שיש סביבה צ׳אבי או פפ מבחינת חשיבות שלהם לברצלונה לבין מסאיי דגו. כולל כבוד אינהרנטי שהם מקבלים משחקנים.

אותו דבר אפשר להגיד על זידאן שקיבל את התפקיד בריאל מדריד.

אי אפשר להשוות, אבל בקטע הזה גם צריך לזכור שיש שם את אלברמן בתמונה שזוכה להרבה כבוד מהשחקנים.
זה גם מאוד משמעותי כדי לתת לדגו את הכבוד ההתחלתי בחדר ההלבשה, ומשם זה כבר עליו.

אף אחד מהשחקנים לא יספור אותו בכלל, הוא יאבד את חדר הלבשה מהר מאוד.
ברמה הטקטית, אפילו אם הוא באמת מבריק (ודי ברור שלא), הוא לא יעמוד בלחץ,
וברגע שהשחקנים יפסיקו לסמוך עליו זה יגמר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה