• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
תתארו לעצמכם רוצים פתאום למשוך איזה ליגיונר בכיר סטייל וייסמן. נראה לכם שמישהו ירוץ להגיע לקבוצה שנראית בדרך להתרסקות די בטוחה מבחינה מקצועית? שמלהיב אותם להתאמן תחת דגו?

אגב אני יודע שהוא ואיתי שכטר חברים ממש טובים. בלי צחוק אשמח ששכטר יגיע כעוזר מאמן. מעדיף אותו משמעותית על שחר וייזינגר

Shocking4U אמר:
תתארו לעצמכם רוצים פתאום למשוך איזה ליגיונר בכיר סטייל וייסמן. נראה לכם שמישהו ירוץ להגיע לקבוצה שנראית בדרך להתרסקות די בטוחה מבחינה מקצועית? שמלהיב אותם להתאמן תחת דגו?

ליגיונרים בכירים חזרו לקבוצה תחת גיא לוזון בשיא הקריסה המקצועית של המועדון (גרשון), או בתקופה של מרכז טבלה ומטה עם בלבול בקדנציה הראשונה (עטר, שכטר).

הכסף וההזדמנות לשחק באירופה זה מה שידבר בסוף. לא מי המאמן.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

ליגיונרים בכירים חזרו לקבוצה תחת גיא לוזון בשיא הקריסה המקצועית של המועדון (גרשון), או בתקופה של מרכז טבלה ומטה עם בלבול בקדנציה הראשונה (עטר, שכטר).

תתפלא אבל שחקנים החזיקו מלוזון כמאמן טוב ואהבו לשחק אצלו. היה לו שם. למשל גרשון בזמנו העובדה שלוזון היה המאמן היה חלק משמעותי מהסיבה שהוא רצה להגיע

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

תתפלא אבל שחקנים החזיקו מלוזון כמאמן טוב ואהבו לשחק אצלו. היה לו שם. למשל גרשון בזמנו העובדה שלוזון היה המאמן היה חלק משמעותי מהסיבה שהוא רצה להגיע

מה שרק ממחיש את זה שהטענה המקורית שלך לא מחזיקה מים. לך תדע מה מניע שחקנים ועם מי הם מדברים.
נניח שתרצה למשוך את וייסמן, ויסתבר שהוא שומע דברים טובים על דגו מאנשים שהוא סומך עליהם.
באמת שאי אפשר לדעת. בואו נראה מה יהיה מבחינת סגל

אם הוא עושה

שלב בתים אירופי
להיות רלוונטי במאבק האליפות סטייל בש עד קרוב לסוף
מאזן מכובד מול הצהבת
לשמור על אחוזי הצלחה גבוהים בסמי
כדורגל התקפי

אז זאת הצלחה גם אם לא נזכה באף תואר השנה.

אני פשוט חושב שזאת תהיה התרסקות והרבה הרבה פחות מזה

אני בכלל לא אתפלא אם עוד לפני שהעונה תתחיל הוא כבר לא יאמן פה

לגבי דגו:

ראיתי שיש אנשים שטוענים שהוא לא קיבל אף פעם הזדמנות לבנות קבוצה. אז הוא העיד בעצמו בראיונות שבעונה שהוא פתח בקש שהוא בנה את הקבוצה והוא בחר את הזרים והוא התרסק שם באופן מחריד. שלא יספרו לכם סיפורים, הוא לא באמת הצליח באף מועדון בוגרים שהוא אימן בו והוא נכשל בענק בחלקם.

השאלה אם ההבדל בנינו למקומות אחרות שהוא היה זה התקציב, פה הוא לא יבחר את הזרים אולי רק מתוך אפשרויות שיציגו לו אז זה יראה אחרת. אין לי מושג מה הוא עשה, חוץ מכמה דברים קטנים שמוכר לי השם שלו, לא מכיר אותו ולא יודע מה היכולות שלו. לאמן בקבוצה קטנה זה שונה מאוד מאיתנו

Undertheknife אמר:
ביזיון שלא היה כדוגמתו. לא מבין איך מינוי כזה עובר בשקט.
אני מסכים אתך שזה ביזיון וכישלון של אלברמן והצוות שלא הצליחו להביא מאמן זר 3-4 חודשים אבל זה מה יש

איך הוא עם שילוב צעירים?
לפחות שיהיה שדרוג במשהו אחד על ברק

Smile אמר:
איך הוא עם שילוב צעירים?

ממה שראיתי העונה בנוער הוא שילב הרבה שחקנים מתחת לגיל 21

Apoc אמר:
Smile אמר:
איך הוא עם שילוב צעירים?

ממה שראיתי העונה בנוער הוא שילב הרבה שחקנים מתחת לגיל 21

סצוחק

אפשר להחליף את שם הנושא ל-"מאמן הקבוצה פפ גווארדיולה". אנשים פה לא יאמינו באותה מידה.

דברים שלמדתי מהמינוי של דגו:

- אין גבול לכמה שהתקשורת יכולה להיות רחוקה מהמטרה. שנייה לפני שיצאו בפושים על דגו כולם עדיין היו נעולים על זה שמגיע מאמן זר בקליבר של ניקוליץ' ופאפאשון. מדהים איזה מרחק יש בין מה שקרה בפועל לזה.
- לשים לב למי ממנים בנוער ובקבוצות בת. עד עכשיו זה לא עניין אותי כל כך מה קורה בנוער כי לא ראיתי קשר לינארי בין זה לקבוצה הבוגרת. כנ"ל בעפולה. עכשיו שאני מבין שהמאמנים שממנים בעפולה ובנוער יכולים להגיע לצוות המקצועי של הבוגרת ולהוביל אותה, אני אתחיל להתעניין קצת יותר. הידיעות על קינן ומיני וייזינגר הגיעו לפני הידיעה על מסאי דגו. יכלנו לדעת אם היינו קשובים.
- אין גבול לכוח של אלברמן ולא מגבילים אותו. מי שחשב שיענקל'ה ואור שחר וכל מיני כאלה מנהלים פה עניינים עדיין ויש להם מילה אחרונה, הם בחיים לא היו מסכימים למינוי כזה. זה נטו אלברמן. וכמה אומץ יש לו, הבן אדם שם את הקריירה שלו על מהלך. והוא בדיוק הגיע לשיא של הערכה בקרב הקהל והתקשורת והמועדון. ואו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה