• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יש עכשיו מסיבת עיתונאים של יענקל’ה אלברמן ואיציק עובדיה. ההזויים האלה לא יכלו אפילו לתת 24 שעות לחגוג כמו בני אדם? איזה יצורים

בא לי להקיא. זה מהלך שיכול לשנות את המגמה בליגה בשנים הקרובות.

3 שנים לא היינו צריכים לשמוע את ההתבטאויות היהירות של יענקל’ה בתקשורת. רק ברק עוזב וכבר מקבלים את זה

מרגיש כאילו חוזרים לימים הרעים

אלברמן מחרטט רצח במסיבת עיתונאים.
עלק עקב אחריו שנים רבות.
כמה אפשר לשקר?

איציק עובדיה האפס - התנגדתי למאמן מבחוץ שיבוא עם ה״אגנדה״ שלו

מתי נדבר על איך פקיד השומה העירוני הזה הפך להיות מנכ״ל אחרי שעשה גם עבודה חרא במחלקת הנוער? איזה כלומניק

אף אחד שם לא בא לי בטוב, על אלברמן אני חם הרבה לפני ורשמתי את זה כאן, עדיף ללכת לישון ולא להתעצבן

עכשיו שזה רשמי כל שנותר הוא לאחל בהצלחה לו ולנו

איציק עובדיה:

״אני התנגדתי להביא מאמן זר. הוא לא מכיר את המערכת של מכבי חיפה ואת הערכים שלה. בימים הקרובים נשלים את הכוורת של מסאי ונצא לדרך חדשה במטרה להשיג הישגים חדשים״

🤡🤡🤡

איציק עובדיה זה אפס גדול. לא יאמן איך האיש הזה נכשל כלפי מעלה. והוא עוד מתנגד לאנשי מקצוע עם אג׳נדה. בדיחה

אלברמן זה יותר בלנדר מרב״ש, רוני לוי וגוטמן ביחד.

לא שמעתי טיעון אחד משכנע מהם למה הם בחרו במסאי דגו ולא במאמן ישראלי אחר אם הם כל כך לא מאמינים במאמן זר

יעקב שחר:

״רוב הסגל ישאר, פה ושם יהיו הצעות לשחקנים. אתם מכירים את הסוכנים שמנסים לפתות שחקנים. הסוכנים לא שומרים עלינו לכן אנחנו נשמור על עצמנו. מאמן זר היה רוצה מיליונים של כסף וחוזה ארוך טווח - את הכסף הזה ננצל כדי להביא שחקנים״

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה