ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:לא שמעתי טיעון אחד משכנע מהם למה הם בחרו במסאי דגו ולא במאמן ישראלי אחר אם הם כל כך לא מאמינים במאמן זר
יאללה מולנסטייןKaka אמר:אלברמן אמר שרוצים עוזר נוסף בעל ניסיון .
לגמרי. אפילו לא נותנים לו לבחור את הצוות שלוNOSFERATU ZODD אמר:שימו לב כמה דגו באמת לא חשוב ולא מאמן שלנו בעונה הבאה.
אלברמן מביא את אנשי הצוות ומחפש בעצמו את מי למנות.
המופע של גל אלברמן.
הזוי.
Shocking4U אמר:קיצר לא רצו מאמן זר כי זה עולה כסף אז הביאו את דגו.
שלא יספרו סיפורים
בוא ניתן להם לעשות רכש... אם הם לא יחזקו את הקבוצה תאמין לי שאף אחד לא יעבור על זה בשתיקהShocking4U אמר:הספין זה שהכסף שחסכו על השכר של המאמן ילך לתקציב רכש
אפשר לעשות רכש גם בלי להביא מאמן מהנוער אלא עם מאמן נורמליMH13 TILL I DIE אמר:בוא ניתן להם לעשות רכש... אם הם לא יחזקו את הקבוצה תאמין לי שאף אחד לא יעבור על זה בשתיקהShocking4U אמר:הספין זה שהכסף שחסכו על השכר של המאמן ילך לתקציב רכש
כן... גם אני חושב שהמינוי לא נכון, מקווה לאכול לכובע את הצורהShocking4U אמר:אפשר לעשות רכש גם בלי להביא מאמן מהנוער אלא עם מאמן נורמליMH13 TILL I DIE אמר:בוא ניתן להם לעשות רכש... אם הם לא יחזקו את הקבוצה תאמין לי שאף אחד לא יעבור על זה בשתיקהShocking4U אמר:הספין זה שהכסף שחסכו על השכר של המאמן ילך לתקציב רכש
זה לא מה שזה אומר.אליאור אמר:מצד אחד אומרים "אנחנו ננצל את הכסף הזה כדי להביא שחקנים", ומצד שני הסגל בעונה הבאה יהיה "לא פחות טוב מבעונה הזו", שזה בעצם אומר שלא נשתדרג בסגל השחקנים.