NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
הוא יתרום בחיבור עם הזרים למרות שאין זר אחד סרבי.
מביך.
מביך.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
NOSFERATU ZODD אמר:הוא יתרום בחיבור עם הזרים למרות שאין זר אחד סרבי.
מביך.
חזיזוש אמר:NOSFERATU ZODD אמר:הוא יתרום בחיבור עם הזרים למרות שאין זר אחד סרבי.
מביך.
זה בצחוק התגובה נכון?
אתה לא באמת חושב שסרבי יכול לעזור רק להתאקלמות של שחקנים זרים סרבים
NOSFERATU ZODD אמר:הוא יתרום בחיבור עם הזרים למרות שאין זר אחד סרבי.
מביך.
NOSFERATU ZODD אמר:חזיזוש אמר:NOSFERATU ZODD אמר:הוא יתרום בחיבור עם הזרים למרות שאין זר אחד סרבי.
מביך.
זה בצחוק התגובה נכון?
אתה לא באמת חושב שסרבי יכול לעזור רק להתאקלמות של שחקנים זרים סרבים
מה הקשר שלו לחיבור עם שחקנים זרים?
כי הוא היה שחקן זר?
יש פה כמה שחקנים שיכולים לעזור לו אולי בחיבור לארץ.
ברק.י אמר:NOSFERATU ZODD אמר:הוא יתרום בחיבור עם הזרים למרות שאין זר אחד סרבי.
מביך.
אין משמעות לזה שהוא סרבי או קמרוני.
מה שכן, זה לא טיעון מספיק טוב להבאה של עוזר מאמן כזה או אחר, במיוחד לעונה הקרובה.
מעבר לזה שמרבית הזרים שלנו כבר התאקלמו פה ויכולים לסייע למיעוט החדש יצטרף (כולל קפטן הקבוצה), יש לנו גם שני שחקנים לקראת פרישה שיכולים לדאוג לזה אם ירצו להצטרף לצוות המקצועי בעוד שנה או שנתיים (גרשון שעשה את רוב הקריירה בחו"ל וניקי). לא בשביל זה הייתי מביא עוזר מאמן לעונה הקרובה.
צריך להביא לפה עוזר מאמן כי הוא יכול לתת לנו ערך שחסר לצוות המקצועי (ולנו האוהדים כרגע לא ידוע מה הוא כי אנחנו לא מכירים באמת את הנפשות הפועלות שיהיו בצוות).
ועוד הערת אגב - כשקראתי ששוקלים להביא את שיימן כמאמן מנטלי כי הוא עושה תואר בפסיכולוגיה, זה היה נשמע לי כמו טיעון טיפשי כי בתואר הראשון בפסיכולוגיה לומדים הרבה מאד קורסים כלליים ומעט מאד על עבודה יישומית. יותר מאוחר עלה איפה שהוא שהוא מסיים את התואר השני שלו בפסיכולוגיית ספורט וזו שאלה אם התואר בהולנד הוא מחקרי או מחקרי-טיפולי (יש מדינות שבהן הוא נוגע רק למחקר ויש מדינות שהוא כולל עיסוק משמעותי בצד היישומי שמלווה בפרקטיקום בשטח). אם הוא מחקרי-טיפולי, שיימן לגמרי יכול להיות בעל ערך משמעותי למועדון ולהביא לפה משהו שאין ממש בארץ כרגע. לא הייתי מזלזל בזה.
Shocking4U אמר:אומרים ששיימן ירד מהפרק בכל מקרה
ToniKroos אמר:מה רע בעצם בלהחזיר את עזריה ליועץ מנטלי? הוא כבר לא עובד עם בכר
Shocking4U אמר:אכן. עזריה רוצה לעבוד באופן פרטי ולא להתעסק במסגרת קבוצתית. אני מקווה שכן יאיישו את העמדה הזאת כי ראינו כמה זה קריטי בעונות האחרונות. בכל מקרה מעבר לבחירה התמוהה במאמן כל עניין הצוות נראה שנבנה בצורה די רשלנית ולא מרשימה. היית מצפה שאחרי צוות כל כך מרשים שהיה לנו כאן בשנים האחרונות שהם יעשו הכל כדי לבנות צוות מקצועי חזק ומנוסה שיעזור לדגו.
שחר וויזינגר לא מתאים להיות עוזר מאמן פה לדעתי. הוא צעיר מדי ובוסרי מדי. אם היית אומר לי ליד מאמן שהוא פיגורה אז סבבה אבל להביא את דגו ואז בנוסף עליו את וייזינגר זה כבר בעייתי. וחסר אנשים ברמתם של צרפתי, וייזינגר (מבחינת האחריות על הנייחים) ואדם סטייל דני. לגבי שיימן אמרתי לך שכנראה ירדו מזה למרות שהוא רצה להגיע. הבעיה היא שכשיש לך מאמן שהוא כל כך לא במעמד גבוה כמו דגו שכמעט כל עוזר מאמן שתביא שהוא מנוסה יראה כאחד שנמצא במעמד כמעט זהה לשלו ושיכול לחתור תחתיו. נגיד לדעתי בנאדו באמת יכול להיות אחלה עוזר מאמן וגם עשה עבודה מצויינת בב״ש במיוחד בקטע של הנייחים אבל אתה לא תביא אותו על הראש של דגו כי זה יהיה מוזר.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:אכן. עזריה רוצה לעבוד באופן פרטי ולא להתעסק במסגרת קבוצתית. אני מקווה שכן יאיישו את העמדה הזאת כי ראינו כמה זה קריטי בעונות האחרונות. בכל מקרה מעבר לבחירה התמוהה במאמן כל עניין הצוות נראה שנבנה בצורה די רשלנית ולא מרשימה. היית מצפה שאחרי צוות כל כך מרשים שהיה לנו כאן בשנים האחרונות שהם יעשו הכל כדי לבנות צוות מקצועי חזק ומנוסה שיעזור לדגו.
אם נעזוב לרגע את המינוי של דגו עצמו, למה זה לא צוות מקצועי חזק? את מי מאנשי המקצוע הישראלים היית רוצה פה?
אמנם לנו יש ביקורות על הצוות הפיזיולוגי של בכר, אבל הוא נחשב טוב, הצליח פה ואמור להביא הרבה ניסיון לעונה הבאה. איתי זילפה הוא מאמן השוערים של הנבחרת ובעברו מאמן השוערים של אשדוד שייצרו את מרציאנו, משפתי וג׳ראפי, שזה יפה מאד לרמת השוערים הישראלים. המינוי היחיד שהוא חריג זה של וייזינגר האח, אבל גם הוא מאמן ראשי שנתיים בלאומית ואחרי שראינו את אח שלו בבוגרת, אני נוטה לחשוב שגם בו יכול להיות פוטנציאל. מעבר לזה, הוא מכיר את המערכת ומוכר לה היטב. זה לא שמהמרים על מאמן גנרית לא מוכר שספק מה יעשה פה.
עדיין חסרים שני אנשי צוות ונראה שמנסים להביא מהן ערך שונה. אני אמנם נגד זה, אבל אני מבין את ההיגיון בלהביא עוזר מאמן שהוא פיגורה, גם אם בלי ניסיון, כששאר הצוות לא כולל דמויות דומיננטיות ומוכרות. זה מה שאמור לעזוב ״להחזיק״ את השחקנים ולנהל את הסגל. לתפקיד הדני, האחריות על הצד המנטלי, חשבו להביא את שיימן שלפחות לפי ההכשרה שלו אמור להיות אופציה מתאימה. לא יודע מה רמתו בפועל.
Shocking4U אמר:שחר וויזינגר לא מתאים להיות עוזר מאמן פה לדעתי. הוא צעיר מדי ובוסרי מדי. אם היית אומר לי ליד מאמן שהוא פיגורה אז סבבה אבל להביא את דגו ואז בנוסף עליו את וייזינגר זה כבר בעייתי. וחסר אנשים ברמתם של צרפתי, וייזינגר (מבחינת האחריות על הנייחים) ואדם סטייל דני. לגבי שיימן אמרתי לך שכנראה ירדו מזה למרות שהוא רצה להגיע. הבעיה היא שכשיש לך מאמן שהוא כל כך לא במעמד גבוה כמו דגו שכמעט כל עוזר מאמן שתביא שהוא מנוסה יראה כאחד שנמצא במעמד כמעט זהה לשלו ושיכול לחתור תחתיו. נגיד לדעתי בנאדו באמת יכול להיות אחלה עוזר מאמן וגם עשה עבודה מצויינת בב״ש במיוחד בקטע של הנייחים אבל אתה לא תביא אותו על הראש של דגו כי זה יהיה מוזר.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:אכן. עזריה רוצה לעבוד באופן פרטי ולא להתעסק במסגרת קבוצתית. אני מקווה שכן יאיישו את העמדה הזאת כי ראינו כמה זה קריטי בעונות האחרונות. בכל מקרה מעבר לבחירה התמוהה במאמן כל עניין הצוות נראה שנבנה בצורה די רשלנית ולא מרשימה. היית מצפה שאחרי צוות כל כך מרשים שהיה לנו כאן בשנים האחרונות שהם יעשו הכל כדי לבנות צוות מקצועי חזק ומנוסה שיעזור לדגו.
אם נעזוב לרגע את המינוי של דגו עצמו, למה זה לא צוות מקצועי חזק? את מי מאנשי המקצוע הישראלים היית רוצה פה?
אמנם לנו יש ביקורות על הצוות הפיזיולוגי של בכר, אבל הוא נחשב טוב, הצליח פה ואמור להביא הרבה ניסיון לעונה הבאה. איתי זילפה הוא מאמן השוערים של הנבחרת ובעברו מאמן השוערים של אשדוד שייצרו את מרציאנו, משפתי וג׳ראפי, שזה יפה מאד לרמת השוערים הישראלים. המינוי היחיד שהוא חריג זה של וייזינגר האח, אבל גם הוא מאמן ראשי שנתיים בלאומית ואחרי שראינו את אח שלו בבוגרת, אני נוטה לחשוב שגם בו יכול להיות פוטנציאל. מעבר לזה, הוא מכיר את המערכת ומוכר לה היטב. זה לא שמהמרים על מאמן גנרית לא מוכר שספק מה יעשה פה.
עדיין חסרים שני אנשי צוות ונראה שמנסים להביא מהן ערך שונה. אני אמנם נגד זה, אבל אני מבין את ההיגיון בלהביא עוזר מאמן שהוא פיגורה, גם אם בלי ניסיון, כששאר הצוות לא כולל דמויות דומיננטיות ומוכרות. זה מה שאמור לעזוב ״להחזיק״ את השחקנים ולנהל את הסגל. לתפקיד הדני, האחריות על הצד המנטלי, חשבו להביא את שיימן שלפחות לפי ההכשרה שלו אמור להיות אופציה מתאימה. לא יודע מה רמתו בפועל.
יענקל’ה אמר שהוא לא יביא מאמן שהיה אצלו מאמן ראשי כעוזר מאמן מתחת למסאי והאמת שיש בזה היגיון. זה סתם מבוא לחתרנות ובעיות היררכיה. גם צריך אנליסט רציני כמו אדם דיוויד ולא מישהו ברמה נמוכה מבחוץ שמחלטר אצל קבסהברק.י אמר:Shocking4U אמר:שחר וויזינגר לא מתאים להיות עוזר מאמן פה לדעתי. הוא צעיר מדי ובוסרי מדי. אם היית אומר לי ליד מאמן שהוא פיגורה אז סבבה אבל להביא את דגו ואז בנוסף עליו את וייזינגר זה כבר בעייתי. וחסר אנשים ברמתם של צרפתי, וייזינגר (מבחינת האחריות על הנייחים) ואדם סטייל דני. לגבי שיימן אמרתי לך שכנראה ירדו מזה למרות שהוא רצה להגיע. הבעיה היא שכשיש לך מאמן שהוא כל כך לא במעמד גבוה כמו דגו שכמעט כל עוזר מאמן שתביא שהוא מנוסה יראה כאחד שנמצא במעמד כמעט זהה לשלו ושיכול לחתור תחתיו. נגיד לדעתי בנאדו באמת יכול להיות אחלה עוזר מאמן וגם עשה עבודה מצויינת בב״ש במיוחד בקטע של הנייחים אבל אתה לא תביא אותו על הראש של דגו כי זה יהיה מוזר.ברק.י אמר:אם נעזוב לרגע את המינוי של דגו עצמו, למה זה לא צוות מקצועי חזק? את מי מאנשי המקצוע הישראלים היית רוצה פה?
לגבי וייזינגר, נצטרך לחכות ולראות. בעפולה הוא שיחק כדורגל יפה (גם בנייחים) ואנחנו לא מכירים את ההתנהלות שלו. יכול להיות שהוא דומה באופיו לאחיו הגדול. נקווה שהוא יראה יכולות ולא ייכשל בתפקידו. בכל מקרה, אני מניח שבגלל מה שאתה אומר בנוגע לו ולדגו, מחפשים למשרת עוזר המאמן הנוסף פיגורה, אנשים כמו דקל ושכטר. גם בנאדו הוא אופציה טובה ל-"תקן" הזה. אני מסכים.
לגבי שיימן, גם אם הוא לא רלוונטי, הכוונה נכונה. זה לא שבונים פה צוות מקצועי מחפיר. יוצרים פה מעטפת טובה עבור דגו.
בסופו של דבר, המינוי של דגו הוא זה שמעלה את כל הסוגיות האלה שכתבת ולא האנשים שממנים לצוות שלו. ולכן, מזה התחילה התגובה הקודמת שלי.
Shocking4U אמר:יענקל’ה אמר שהוא לא יביא מאמן שהיה אצלו מאמן ראשי כעוזר מאמן מתחת למסאי והאמת שיש בזה היגיון. זה סתם מבוא לחתרנות ובעיות היררכיה. גם צריך אנליסט רציני כמו אדם דיוויד ולא מישהו ברמה נמוכה מבחוץ שמחלטר אצל קבסהברק.י אמר:Shocking4U אמר:שחר וויזינגר לא מתאים להיות עוזר מאמן פה לדעתי. הוא צעיר מדי ובוסרי מדי. אם היית אומר לי ליד מאמן שהוא פיגורה אז סבבה אבל להביא את דגו ואז בנוסף עליו את וייזינגר זה כבר בעייתי. וחסר אנשים ברמתם של צרפתי, וייזינגר (מבחינת האחריות על הנייחים) ואדם סטייל דני. לגבי שיימן אמרתי לך שכנראה ירדו מזה למרות שהוא רצה להגיע. הבעיה היא שכשיש לך מאמן שהוא כל כך לא במעמד גבוה כמו דגו שכמעט כל עוזר מאמן שתביא שהוא מנוסה יראה כאחד שנמצא במעמד כמעט זהה לשלו ושיכול לחתור תחתיו. נגיד לדעתי בנאדו באמת יכול להיות אחלה עוזר מאמן וגם עשה עבודה מצויינת בב״ש במיוחד בקטע של הנייחים אבל אתה לא תביא אותו על הראש של דגו כי זה יהיה מוזר.
לגבי וייזינגר, נצטרך לחכות ולראות. בעפולה הוא שיחק כדורגל יפה (גם בנייחים) ואנחנו לא מכירים את ההתנהלות שלו. יכול להיות שהוא דומה באופיו לאחיו הגדול. נקווה שהוא יראה יכולות ולא ייכשל בתפקידו. בכל מקרה, אני מניח שבגלל מה שאתה אומר בנוגע לו ולדגו, מחפשים למשרת עוזר המאמן הנוסף פיגורה, אנשים כמו דקל ושכטר. גם בנאדו הוא אופציה טובה ל-"תקן" הזה. אני מסכים.
לגבי שיימן, גם אם הוא לא רלוונטי, הכוונה נכונה. זה לא שבונים פה צוות מקצועי מחפיר. יוצרים פה מעטפת טובה עבור דגו.
בסופו של דבר, המינוי של דגו הוא זה שמעלה את כל הסוגיות האלה שכתבת ולא האנשים שממנים לצוות שלו. ולכן, מזה התחילה התגובה הקודמת שלי.