• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מסאי דגו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כל כך עצוב. היה בקשר טוב עם אביו. יהי זכרו ברוך.
מאמין שמסאיי יצטרף לאחר השבעה.

כולנו איתך, מסאיי! אוהבים, מחזקים, ותומכים.

קיץ מסוייט לכל מי שקשור למכבי חיפה. באמת שאין מילים. רק אהבה למסאי ולמשפחה שלו.

כואב הלב, ואיזה טיימינג. זה לא יעזור לו ברמה המנטלית להתמודד עם הכל.

שיהיה חזק.

ספתח מאוד לא טוב שבהתאם לנסיבות העצובות הוא לא יעביר את מחנה האימונים של הקבוצה. בעייתי מאוד מקצועית.

Apoc אמר:
ספתח מאוד לא טוב שבהתאם לנסיבות העצובות הוא לא יעביר את מחנה האימונים של הקבוצה. בעייתי מאוד מקצועית.
מסכים לצערי. בטח למאמן לא מנוסה שמגיע בפעם הראשונה לקבוצה גדולה. מחנה אימונים זה הזמן הכי טוב לממש תפיסת עולם ושיטה ועקרונות משחק של מאמן. בלי קשר שזה גם זמן שלו ליצור מערכות יחסים ואמון עם השחקנים הבכירים בסגל שעד עכשיו לא היו עם הקבוצה. מקווה שלפחות מאטוביץ ווייזינגר יצליחו למלא את החלל הזה בינתיים.

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
הודיעו שהוא לא טס?
לא רשמית אבל זה הכיוון. ישב שבעה על אבא שלו שזה מובן

זה ברור שזה מובן. וכל החלטה שהיא לא להישאר לשבעה תפתיע אותי.
דיברתם פה כאילו זו עובדה מוצהרת. לכן שאלתי.
מאמין שמחר יודיעו מסודר.

רק מכבי אמר:
הודיעו שהוא לא טס?

לא המריא

https://twitter.com/mhfootballclub/status/1673681831592435713?s=20

טיימינג מבאס. מקווה שיצטרף בהמשך

ציטוט מראיון של מאטוביץ מהתקופה שלו כשחקן בהפועל כפר סבא:

איך הקשר עם המאמן החדש שלך מסאי דגו?
"אנחנו מדברים כל הזמן, גם בגלל שאני רוצה להיות מאמן. מסאי הוא מאמן מצוין ומבין כדורגל ברמה גבוהה מאוד. הוא מעביר אימונים טובים, כל השחקנים אוהבים את האימונים שלו. הוא צעיר אבל אם ימשיך ככה, הוא יכול להיות מאמן גדול. אני לומד ממנו לאמן".

מסתבר שהוא גם עבד איזה תקופה עם חברה שקשורה לפיתוח יכולות אתלטיות ומדידה. אם אתם זוכרים את הסיפור של דרור שמשון על המבחנים של ג׳אבר על חוזקת השריר שלו? אז מאטוביץ היה שעבד שם עם המכשירים ביחד עם דרור מול השחקנים במבדקים הפיזיים.

לפי ספורט5, המשפחה שלו לוחצת עליו להצטרף למחנה האימונים ולוותר על מה שנשאר מהשבעה

זאת בושה וחרפה לנסוע באמצע שבעה על אבא..אם כל הכבוד למכבי חיפה..כבוד של אבא עדיף.

דם ירוק!!! אמר:
זאת בושה וחרפה לנסוע באמצע שבעה על אבא..אם כל הכבוד למכבי חיפה..כבוד של אבא עדיף.

לא מסכים איתך. אלו הרגשות שלו.

מה שכן, ההחלטה צריכה לבוא ממנו ולא מלחץ של הסביבה לעשות x או y. אני מקווה שאם הוא יוצא למחנה זה כי הוא מרגיש שזה מה שנכון ולא עושה את זה כשהוא עוד לא מוכן לזה נפשית.

זה לא קשור לרגשות..הוא חייב לשבת שבעה על אבא שלו...אתה לא יכול לנסוע באדום ושיעצור אותך שוטר אתה תגיד לו "זה הרגשות שלי" כי אסור לנסוע באדום כמו שאסור לא לשבת שבעה מלאה על אבא

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה