KevinDurant
נשיא המועדון
אני לא חושב שאתה טועה מבחינת ניתוח הסיטואציה.רק מכבי אמר:אם אני מנתח את זה.
רצו מאמן זר.
אתה גם שומע מאלברמן שהוא חיפש מאמן שיודע לעבוד מול מנהל מקצועי, ויודע שהסמכויות שלו מוגדרות.
והוא לא מצא כזה. כנראה מאמנים מסוימים נרתעו, ומאמנים רציניים יותר כבר דרשו לבוא עם צוות רחב, משהו שגם היה עולה הרבה כסף, וגם הפחיד את אלברמן לדעתי.
ואז החליטו שינסו למכור את הקיץ הזה בתור קיץ של הוצאה כלכלית גדולה, ולייצר סגל איכותי, שיעלים מעט את נושא המאמן.
אלברמן חשב שהוא מסיים את החלון עם סגל כזה
בקסטר
קורנו שון סק דילן סונדגרן
אברג'ל מוחמד
סבע חזיזה
חלוץ זר שהוא לא פיירו (אני נוטה להאמין שרצו להחליף אותו. לא סתם היו דיבורים על קרסו בזמנו, ועלו שמות של יוד חלוצים. פשוט לדעתי לא היו הצעות על פיירו בתחילת החלון, רק בשלב מאוחר, שידעו שאין אפשרות לתחליף).
ותוסיפו שחקנים כמו רפאלוב, חלאיילי, שיבלי שזה אגדה פלוס שחקני בית, פלוס שוראנוב כמתאזרח, וכולם היו מהללים את החלון הזה.
בפועל הסגל רחוק מלהיות מה שתכננו. ולכן כל המגדל הזה נפל והתרסק מול העיניים, והראשון שחוטף זה דגו. ושוב, הוא מביא גם על עצמו לא מעט, עם החלטות לא מספיק טובות.
אבל בשורה התחתונה אחרי שהלכו על המינוי של דגו הכל התרסק כמו שאתה אומר ואז גם מייצרים ציפיות לא אפשריות ממנו ומחכים לו בפינה בדיוק כמו שמחכים לניצן ומערכת לא יכולה להתנהל בצורה כזאת.